Σε λιγες μερες σας εχω κοντριτσα special edition! τα οχηματα ειναι vstorm 650 VS Gsxr 750 1993 έλα παρακαλώ 1 προς 3 ξεκινάμεεε :rotflmao:
Σε λιγες μερες σας εχω κοντριτσα special edition! τα οχηματα ειναι vstorm 650 VS Gsxr 750 1993 έλα παρακαλώ 1 προς 3 ξεκινάμεεε :rotflmao:
το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!
100€ στο RD
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
ποιος τρελος βαζει κοντρα με βε στρομ ????Αρχικά δημιουργήθηκε από fz6man
Πες μας τώρα ότι βρέθηκε κάποιος να τα βάλει με Βεστρόμ-α κι αυτός καβαλάει GSXR Κ- μείον 7!![]()
μιλαμε για gixxer του 93 με ουτε 100 άλογα . στα 400 μετρα πραγματικα ενδιαφερων κοντρα.
το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!
αν ξερουν να ξεκινουν και οι δυο,μολις γεμισει 2α το 750,εχετε γεια βρυσουλες,λογγοι,βουνα,ραχουλες...![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
αν ξερει να ξεκιναει το GSXR..για πλακα το εχει το V STROM...
αρκει να ειναι καλοσυντηρημενο , τα βασικα δηλαδη, αλυσιδες, ρυθμισματα κτλ...
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Υβρις!!!
Οποιος σκεφτηκε την ιδεα αυτη τον περιμενει μεγαλο κακο. Εχω χαλασει ηδη δυο μουκαλακια κολλυριο για να ξεπλυνω τα ματια μου απο την ντροπη που μολις διαβασα!
Τετοια προσβολη στα θεια ξεπερνα καθε προηγουμενο, απο εδω και περα μονο ο Θεος μπορει να αναλλαβει...
αν δεν τα καταφερει ο Θεος, υπαρχει και ο Chuck...
METANOEITE!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
αν δεν τα καταφερει ο Θεος, υπαρχει και ο Chuck...
METANOEITE!!!
![]()
:rotflmao:
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
ναι αλλα το v-strom βγαζει το 400αρι με πρωτηΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
αν ξερουν να ξεκινουν και οι δυο,μολις γεμισει 2α το 750,εχετε γεια βρυσουλες,λογγοι,βουνα,ραχουλες...![]()
![]()
RIDE MORE TALK LESS
ρε σεβασμος στο gixxer.θα το ξεκωλιασει το suv o παλιος![]()
ελπιζω ο οδηγος του strom να δειξει λιγη επιεικια και να δωσει στον κακομοιρο τον αλλον 5-6 δευτερα στην αρχη, γιατι αλλιως ειναι σαν να κλεβει εκκλησια...
να καπως ετσι![]()
![]()
![]()
:rotflmao: το ζακσακι θα αντιστεκοταν πιο πολυ απεναντι στο gixxer:rotflmao:
Nα φερω και το παπακι?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πω πω ναι θα γινει χαμος:rotflmao: