Την έχει κανείς?Μιλάω για την ασύρματη ενδοεπικοινωνία που κάνει γύρω στα 30 ευρώ.
Υπάρχει κάποιος να την έχει δοκιμάσει?![]()
Την έχει κανείς?Μιλάω για την ασύρματη ενδοεπικοινωνία που κάνει γύρω στα 30 ευρώ.
Έχουν αλλάξει το site με κωδικό περιοχής και για κάποιο λόγο δεν μου τη βγάζει.Την έχει σε προσφορά απο αύριο στα 30 ευρώ και περιλαμβάνει 2(σαν γουοκι τοκι),ακουστικά κ φορτιστή.
![]()
ειναι ασυρματο δηλαδη, ή σαν αυτο που πουλαει στο louis.de (νομιζω) που ειναι για οδηγο συνοδηγο μονο, αφου ειναι ενσυρματο. Εχει ο οδηγος μια συσκευη στη μεση απ'οπου φευγουν 2 καλωδια με ακουστικα. Ενα για αυτον, και ενα για συνεπιβατη.
Την έχω εγώ, είναι ενσύρματη όπως λέει ο φίλος παραπάνω, μια κεντρική μονάδα με δύο εξόδους για οδηγό και συνοδηγό. Για τα λεφτά που είχε μια χαρά ήταν, απλά τότε που τη χρησιμοποιούσα φόραγα σπαστό κράνος και πάνω από τα 100χλμ η επικοινωνία δεν ήταν και τόσο καλή λόγω θορύβου, αλλά σε γενικές γραμμές κάνει δουλειά αν δεν έχεις πολλές απαιτήσεις.
60 ευρω το εχει ο louis btw
λινκ
γενικός αυτά τα ασύρματα συστήματα είναι μια μ@λ@κι@ και μισή κάνουν πολύ θόρυβο, μετά τα 120 είναι άχρηστα και δεν έχουν pmr για να το ενεργοποιείς από το τιμόνι.
για να έχεις κάτι σοβαρό θες μια 500αρα στο νερό, (motoraid) και θέλεις να έχεις καλή γεννήτρια να έχεις ρεύμα
μαλλον αυτο εννοεις
http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/lidl...index_7973.htm
καλα ρε
παμε την γυναικα καμμια βολτα με την μηχανη για να μην μας μιλαει και μας ζαλιζει τα @@ οπως στο σπιτι,
και σεις θα βαλετε και ακουστικα να την ακουτε μεσα απο το κρανος?
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
μεχρι τα 120.Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
μετα τπτ
ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑ !!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
καλα ρε
παμε την γυναικα καμμια βολτα με την μηχανη για να μην μας μιλαει και μας ζαλιζει τα @@ οπως στο σπιτι,
και σεις θα βαλετε και ακουστικα να την ακουτε μεσα απο το κρανος?
![]()
+ ΑΠΕΙΡΑ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΕ !!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Ειχα παρει απ τα Lidl πριν καποια χρονια μια ενδοσυννενοηση. Δεν ξερω αν λες την ιδια, αλλα αν κρινω κι απ τα υπολοιπα προιοντα που φερνει κι ειναι παντα τα ιδια, μαλλον κι αυτη η ιδια θα ειναι. Η δικια μου λοιπον ειναι σαν μισο κουτι τσιγαρα (η κεντρικη μοναδα εννοειται) κι εχει δυο καλωδια που τα βισματωνεις στη μοναδα και στην αλλη ακρη εχουν ακουστικο και μικροφωνο μαζι. (κατι σαν αυτα που εχουν οι τραγουδιστες). Η μοναδα σου παρεχει τη δυνατοτητα να ρυθμισεις την ενταση και των δυο ακουστικων ξεχωριστα.
Παλαιοτερα με σπαστο κρανος δεν ειχα σοβαρο προβλημα (περα των εξωτερικων θορυβων απο καποια χιλιομετρα και μετα) ομως το προβλημα το εχω τωρα με το full face, διοτι δεν μπορω να βαλω το κρανος και να μεινει το ακουστικο στη θεση του...
Μ αλλα λογια, η γνωμη μου ειναι οτι για τα λεφτα του, αξιζει μια χαρα.
Ελπιζω να βοηθησα.
Καλυτερα η αμαθεια, παρα η ημιμαθεια...
Αρχικά δημιουργήθηκε από bill00
μαλλον αυτο εννοεις
http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/lidl...index_7973.htm
Ωπα. Τωρα το ειδα αυτο. Αυτο που λες, (το εχω και αυτο...) ειναι γουωκι τοκι. Τα πηρα και παιζουμε με τον γιο μου.
Καμια σχεση με ενδοσυνεννοηση μοτοσυκλετας.
Καλυτερα η αμαθεια, παρα η ημιμαθεια...
αυτή ακριβώς!Καμία σχέση με ενδοσυνενόηση?Αρχικά δημιουργήθηκε από bill00
μαλλον αυτο εννοεις
http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/lidl...index_7973.htm![]()
Καλά δεν με νοιάζει για πάνω απο 120,απλά σε επαρχιακούς δρόμους να μπορώ να πω και μια κουβέντα,αυτό θέλω.Ούτε να λύσω κανένα Κυπριακο πάνω στη μηχανή.Αξίζει όμως τα λεφτά της ή να τα κρατήσω και να πάρω κάτι καλύτερο...Ιδου η απορία μου...![]()
ετσι....για σπαστα και Jet Κρανη.... οποιος καταφερει να τη δουλεψει με Full face θελω το τηλ. τουΑρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Την έχω εγώ, είναι ενσύρματη όπως λέει ο φίλος παραπάνω, μια κεντρική μονάδα με δύο εξόδους για οδηγό και συνοδηγό. Για τα λεφτά που είχε μια χαρά ήταν, απλά τότε που τη χρησιμοποιούσα φόραγα σπαστό κράνος και πάνω από τα 100χλμ η επικοινωνία δεν ήταν και τόσο καλή λόγω θορύβου, αλλά σε γενικές γραμμές κάνει δουλειά αν δεν έχεις πολλές απαιτήσεις.
Accipere quam facere praestat injuriam