Επειδη θελω να βαλω κεντρικο σταντ στο ΚΤΜ μου (640) πρεπει να αφαιρεσω το πλαϊνο, και ταυτοχρονα να καταργησω τον αισθητηρα του σταντ. Πως γινεται αυτη η διαδικασια? Μηπως βγαζοντας καποια ασφαλεια?
Thanx
Επειδη θελω να βαλω κεντρικο σταντ στο ΚΤΜ μου (640) πρεπει να αφαιρεσω το πλαϊνο, και ταυτοχρονα να καταργησω τον αισθητηρα του σταντ. Πως γινεται αυτη η διαδικασια? Μηπως βγαζοντας καποια ασφαλεια?
Thanx
Χωρίς να ειμαι εντελώς σίγουρος νομίζω γεφυρώνει και απο την φύσσα του..Κανας ΚΤΜτζης?
τι εννοεις οτι γεφυρωνει??Αρχικά δημιουργήθηκε από alexis_d
Χωρίς να ειμαι εντελώς σίγουρος νομίζω γεφυρώνει και απο την φύσσα του..Κανας ΚΤΜτζης?
Ο αισθητήρας αυτος αλλάζει και το καλώδιο του έχει μικρό μήκος,ακολούθησε την καλωδίωση και βρές που ενώνει το καλωδιο του αισθητήρα με την πλεξούδα. Εκεί έχει φύσσα και μπορείς να παρακάμψεις τον αισθητήρα βαζοντας ενα καλωδιάκι στην φύσσα της πλεξούδας.
Ανοιχτό μπλε (γαλάζιο) καλώδιο στην φίσα πίσω από την μάσκα ...
Βγάλτο από την πλευρά που είναι διπλό (γεφυρώνει σε διπλανή θέση)
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Επειδη με τα ηλεκτρολογικα δεν τα παω καλα, με την εννοια "γεφυρωση" τι εννοεις?
Γεφυρώνει=βραχυκυκλώνει
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Και η διαδικασια που ανεφερε ο φιλος απο πανω ποια ειναι ακριβως?
γιατί πρόκειται να το ξεχάσεις κ να φύγεις με το στάντ κατεβασμένο...;;;
![]()
![]()
![]()
george
οχι φιλε μου αλλα μολις βαζει ταχυτητα θα σβηνει το μοτερ.Αρχικά δημιουργήθηκε από kawazoyras
γιατί πρόκειται να το ξεχάσεις κ να φύγεις με το στάντ κατεβασμένο...;;;
![]()
![]()
![]()
λεω εγω τωρα..............
Α! σόρι το ξαναδιάβασα νόμιζα ότι ήθελες να βάλεις κ στό διπλό σένσορα....![]()
![]()
![]()
απλά συνδέεις τά δύο καλώδια μαζί πού πηγαίνουν στο σένσορα (διακόπτης μπουτόν δεν είναι)
τα μονώνεις με ταινία κ είσαι οκ.....![]()
![]()
Υσ: ή το αντίθετο τα μονώνεις χωριστά.....
george