Το πρωι είμαι με το ποδήλατο στα εξάρχεια και πάω γραφείο. Σταματάω σε στοπ, και σκάει πάνω μου από αριστερά πρωτοετής του πολυτεχνείου με πάπια κυριλέ αλλά βρώμικη, κρανάκι μπάνικο, open με αστεράκια και λοιπά 70ς στοιχεία για διακόσμηση, και το μούσι του μαλάκα επαναστάτη με μπαμπα που τα σκάει. Στα @ρχίδια του που παραλίγο να με ρίξει και πάει να περάσει μπροστά μου και να στρίψει δεξιά.
"τι κάνεις ρε μεγάλε πρωινιάτικο?" "τι κάνω?" μου απαντάει.... Ο τύπος έσκασε επάνω μου, πήγε να με ρίξει, ξεκινάει και με κλείνει και δεν πήρε γραμμή τίποτα.....
Ξαφνικά συντονίζει ότι μάλλον του την είπα, και πετάει την ερώτηση παγίδα "εσύ τι κάνεις?" καπάκι συντονίζει ότι τον έχω για πρωινό και αυτόν και τα 3 ξαδέρφια του, και απαντάει μόνος του, "καλά είμαι" και την κάνει με ελαφρα πηδηματάκια.....
Ξέρετε κάτι? ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑ..... ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ ΠΟΛΥ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΟ.... Την επόμενη φορά, που θα είναι σύντομα, μιας και ειδικα με το ποδήλατο την βλέπουν όλοι biker και μάγκες, κάποιος θα τις αρπάξει..... Αστα διάλα πια.....