Παιδιά προσπαθούσα σχεδον καθε μερα αλλά ο browser επέστρεφε μηνυμα ότι "δεν βρίσκεται η ιστοσελίδα"
Εσείς το είχατε καταλάβει?:smilea:
Παιδιά προσπαθούσα σχεδον καθε μερα αλλά ο browser επέστρεφε μηνυμα ότι "δεν βρίσκεται η ιστοσελίδα"
τι λες ρεΑρχικά δημιουργήθηκε από ares_tz
δεν παιζει αυτο
σιγουρα καποιο προβλημα εχει ο broswer σου
κοιτα εδω για ΑΜΕΣΗ αντικατασταση του
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Για ρίξε μια ματιά εδώ...
http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=113225
Παιδιά ρώτησα κι άλλο μέλος στην επαρχία και ειχε το ίδιο πρόβλημ!
Τώρα για τον browser μου δεν παιζει να ειχε προβλημα γιατι πηγα σε αλλο λαπτοπ και δεν κατέβαινε η ιστοσελίδα..
το πρόβλημα το ειχα μια εβδομάδα τώρα..
![]()
Ρε καλά έκανε και ήταν κάτω τόσες μέρες…
Προχώρησα το project στην Βουλγαρία , αναβάθμισα 2 version , προχώρησα μια συγχώνευση…
Αι στο δι@λο …κάναμε και καμιά δουλεία…
(αν και νομίζω ότι το κατέβασε ο καπ10 για να μην σχολιάσουμε τις εκλογές και την 17Ν..)
![]()
Πρόσεξε την υπογραφή σου θα έλεγα :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από ares_tz
![]()
![]()
Εγω παντως τωρα εχω προβλημα οταν κανω refresh την σελιδα.
Δεν βγαζει τα τελευταια μυνηματα και γενικα δουλευει καπως περιεργα.Το βλεπω να ξαναπεφτει συντομα...![]()
Μπα....δεν παίζει τέτοιο σενάριο...αναβαθμίστηκε ο server αλλά τα ανταλλακτικά έχουν παραγγελθεί στον ΣαρακάκηΑρχικά δημιουργήθηκε από camen
Εγω παντως τωρα εχω προβλημα οταν κανω refresh την σελιδα.
Δεν βγαζει τα τελευταια μυνηματα και γενικα δουλευει καπως περιεργα.Το βλεπω να ξαναπεφτει συντομα...![]()