Εχω πολύ καιρό να παω (χρονια), δυο θεματα να προσεξεις:
α) Απο Ερυθρες προς Δερβενοχώρια εχει συνηθως κοπάδια βοοειδών στο δρομο (αρα και μεγαλοπρεπεις κουραδες)
β) Στη διαδρομη Δερβενοχώρια-Φυλη δε χριεαζεται να μπεις μεσα στα Σκουρτα. Απλα προσοχη στο μεσον της μεγαλης ευθείας εχει καθετη διασταύρωση με το δρομο που ανεβαινει απο Θριασιο για Σκουρτα. Προσοχή ! Εχεις ΣΤΟΠ(θα δεις κατω γεματο φρεναρισματα....)
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Δλδ αμα δεν ειχες χρονια να πας τι θα γραφες ?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
α) Απο Ερυθρες προς Δερβενοχώρια εχει συνηθως κοπάδια βοοειδών στο δρομο (αρα και μεγαλοπρεπεις κουραδες)
β) Στη διαδρομη Δερβενοχώρια-Φυλη δε χριεαζεται να μπεις μεσα στα Σκουρτα. Απλα προσοχη στο μεσον της μεγαλης ευθείας εχει καθετη διασταύρωση με το δρομο που ανεβαινει απο Θριασιο για Σκουρτα. Προσοχή ! Εχεις ΣΤΟΠ(θα δεις κατω γεματο φρεναρισματα....)
![]()
![]()
Ταξιδιωτικο?![]()
ΟΚ , thanx.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
Απλα επειδη θα βρισκομαι Ανω Λιοσια και θα πρεπει να παω μετα για Λαμια ,δεν ηθελα να γυριζω πισω Μεγαρα κλπ.
Τον δρομο τον ειδα ΜΟΝΟ στο google maps , και δεν ηξερα τι παιζει (αν υπαρχει καν)
θα εβαζα και φωτοΑρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Δλδ αμα δεν ειχες χρονια να πας τι θα γραφες ?![]()
Ταξιδιωτικο?![]()
![]()
Δε σε συμφερει τοτε, εκτος εαν θες να κανεις τη Βολτα. Καλυτερα απο Αττικη Οδο και να βγεις Μανδρα-Βλια-Ερυθρες-Θηβα.Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
ΟΚ , thanx.
Απλα επειδη θα βρισκομαι Ανω Λιοσια και θα πρεπει να παω μετα για Λαμια ,δεν ηθελα να γυριζω πισω Μεγαρα κλπ.
Τον δρομο τον ειδα ΜΟΝΟ στο google maps , και δεν ηξερα τι παιζει (αν υπαρχει καν)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Είχα πάει πριν 2 χρόνια. Όμορφη διαδρομή μέχρι τα Δερβενοχώρια (αν εξαιρέσεις τα καμμένα...) και μετά αδιάφορη. Στενός δρόμος, λακούβες και χαμηλές ταχύτητες.
Όντως είχα διασταυρωθεί με βοοεϊδή. Μια γελάδα που δεν έφευγε με την καμμία απ΄τη μέση του δρόμου, πιθανόν να τρέχει ακόμη όταν της έσκασα γκαζιά με ξατάπωτες Leo![]()
![]()
Ενταξει , για το χαμηλες ταχυτητες δεν με απασχολει ,σαλιγκαρος γαρ , αλλα αμα ειναι να αφησουμε κανα μπροστινο στην ασφαλτο απο τις λακουβες , καλυτερα να μην την κανω τη βολτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Στενός δρόμος, λακούβες και χαμηλές ταχύτητες.
Απλα κοιτωντας στο χαρτη μου φανηκε οτι κοβεις αρκετο δρομο.
![]()
Μπορεί χιλιομετρικα, αλλα σιγουρα οχι χρονικαΑρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
[...]Απλα κοιτωντας στο χαρτη μου φανηκε οτι κοβεις αρκετο δρομο.
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Την είχα κάνει πριν 15 ημέρες, από Ασπρόπυργο, με τη μόνη διαφορά πως πήγα Οινόη.
Προσοχή μετά τη διακλάδωση της Μονής Κλειστών προς το Φρούριο Φυλής στις στροφές μη βρεθείς σε κανένα γκρέμι.
Αγελάδες δεν είδα πάντως, ούτε πρόβατα να σου πω.
Συμφωνώ με καπετάνιο για χρονικά, θα φας πολύ ώρα.
μια χαρα ειναι για βολτα. δεν σε συμφερει για λαμια τα ζωα να προσεχεις μην σου κατσει σε καμια στροφη κανα κοπαδι
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Tη διαδρομή μέχρι Σκούρτα την έκανα προ εξαμήνου.
Πολύ όμορφη στους πρόποδες της Πάρνηθας, κατόπιν απλά συμπαθητική και στο τέλος, στον κάμπο, μάλλον βαρετή.
Ο δρόμος δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, ορισμένα κομμάτια μάλιστα ήταν φρεσκοστρωμένα.
Ευχαριστω ολους.
Θα αποφασισω εκεινη τη στιγμη τελικα.
Αναλόγος τον καιρο και την διαθεση.
Το ζητουμενο ηταν να μαθω αν ειναι κατσικοδρομος ή αν πατιεται τουλαχιστον.
![]()