απορια περι νομικων, τα πραγματ εχουν ως εξης: μηχανη φορτωθηκε απο χωριου της κορινθου σε φορτοταξι. εσταλη, κακως (και πιθανων εσκεμμενα) με αλλη εταιρια απο αυτην που ειχαμε συμφωνησει χωρις να ενημερωθω εν τω μεταξυ. η μηχανη εχει φτασει θεσσαλονικη και το κοστος μεταφορας ειναι πολλαπλασιο απο το προυπολογισμενο κι ακομα δεν την εχω παραλαβει (βεροια). αποστολεας στην φορτωτικη-τιμολογιο ειναι ο οδηγος του φορτοταξι που την πηρε απο το χωριο της κορινθου. ουτε εγω ουτε κι ο μεχρι στιγμης (ακομα) ιδιοκτητης φαινεται στα τιμολογια. ο οδηγος φορτοταξι νομιζω οτι εχει κανει και την μεταφορα κορινθο αθηνα χωρις να εχει κοψει τιμολογιο, δηλαδη μαυρα. το θεμα μου ειναι οτι για να ερ8ει βεροια θελει +αλλα τοσα ευρω και παει λεγοντας. δεν μπορω να τους κυνηγησω για παρανομη παρακρατηση??? ουτε εγω-αγοραστης ουτε ο ιδιοκτητης πωλητης εχουμε ενημερωθει για τις κινησεις αυτες. (πολυ μαφιοζικα μου την εκαναν..) αν αρνηθω να παραλαβω τι γινεται?
κοστος αρχικο προυπολογισμενο: 350ε αγορα + 40ε φορτοταξι μεχρι αθηνα + 40ε αθηνα βεροια με βεροιωτικη μεταφορικη φιλου. = 430ε
μεχρι τωρα κοστος: 350ε αγορα + 40ε φορτοταξι μεχρι αθηνα +74,30ε αθηνα-θεσσαλονικη + γυρω στα 20-25ε θεσσαλονικη βεροια= περιπου 480ε
διαφορα 50ε σε μια μηχανη που αγοραζω 350ε κι ειναι και γαμησιατικα με τον τσαμπουκα. αμα θες τη μηχανη φερε τα λεφτα ειπε ο τυπος στην θεσσαλονικη!!! λες κι ειναι απαγωγη...
κι αν εγω δεν τα εχω? μενει ο αλλος χωρις μηχανη?? ποιος θα τα πληρωσει? ποιος σε βαλε να με την φερεις? αυτα..
δεν ξερω αν βγαζετε νοημα ειμαι και μες τα νευρα και δεν ξερω αν τα γραφω με σειρα.. ευχαριστω