Καλησπερα.Ξερει καποιος να μου πει τι χρειαζεται και αν χρειαζεται να δηλωδη να δηλωθει στο υπουργειο η αλλαγη κινητηρα με εναν ιδιο(λογο καταστροφης του αρχηκου)σε μια μοτοσυκλετα?![]()
Καλησπερα.Ξερει καποιος να μου πει τι χρειαζεται και αν χρειαζεται να δηλωδη να δηλωθει στο υπουργειο η αλλαγη κινητηρα με εναν ιδιο(λογο καταστροφης του αρχηκου)σε μια μοτοσυκλετα?![]()
ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ...
εχεις καποιο χαρτι για την αγορα του κινητηρα??
αν εχεις πας στο υπουργειο με την αδεια σου και το χαρτι αυτο
και θα σου αλλαξουν τους αριθμους αφου πρωτα στειλουν(μηχανολογο μαλλον)
καποιον να το δει..
αν δεν εχεις καποια αποδειξη αγορας η καποιο χαρτι που να γραφει τα στοιχεια του καινουριου
μοτερ δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι..
παρ'ολα αυτα κανε ενα τηλ στο 210 6508000 στο υπουργειο μεταφορων να σου πουν σιγουρα
Die Wahrheit ist ein Chor aus Wind
Kein Engel kommt um Euch zu rachen
Diese Tage Eure Letzten sind
Wie Stab chen wird es Euch zerbrechen
Και να ζητήσεις την κυρία Λίτσα ...Αρχικά δημιουργήθηκε από lanzaman
κανε ενα τηλ στο 210 6508000 στο υπουργειο μεταφορων να σου πουν σιγουρα![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
καλο κομματι η κυρα Λιτσα??Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Και να ζητήσεις την κυρία Λίτσα ...![]()
![]()
Σημαντικό να διευκρινήσεις και αυτό εδώ...Αρχικά δημιουργήθηκε από SUBMARINE
"ΠΡΟΣΟΧΗ: Η τοποθέτηση κινητήρα του ιδίου τύπου με αυτόν που αναγράφεται στον αριθμό κυκλοφορίας δεν θεωρείται αλλαγή κινητήρα".
Από ότι έχω δει δεν γράφουν πια οι άδειες αύξοντα αριθμό κινητήρα αλλά μόνο τύπο κινητήρα.
παιζει να ισχυει αυτο..Αρχικά δημιουργήθηκε από Panoskl
Σημαντικό να διευκρινήσεις και αυτό εδώ...
"ΠΡΟΣΟΧΗ: Η τοποθέτηση κινητήρα του ιδίου τύπου με αυτόν που αναγράφεται στον αριθμό κυκλοφορίας δεν θεωρείται αλλαγή κινητήρα".
Από ότι έχω δει δεν γράφουν πια οι άδειες αύξοντα αριθμό κινητήρα αλλά μόνο τύπο κινητήρα.
Ισχύει.Αρχικά δημιουργήθηκε από lanzaman
παιζει να ισχυει αυτο..
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Δεν γνωρίζω εκ του σύνεγγυς, αλλά από φωνή σκίζει ...Αρχικά δημιουργήθηκε από lanzaman
καλο κομματι η κυρα Λιτσα??![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Δεν γνωρίζω εκ του σύνεγγυς, αλλά από φωνή σκίζει ...![]()
![]()
τελος παντων..
εν ολιγεις δεν χρειαζεται να το δηλωσει ο ανθρωπΑς εφοσον ειναι ιδιος ο κινητηρας
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η τοποθέτηση κινητήρα του ιδίου τύπου με αυτόν που αναγράφεται στον αριθμό κυκλοφορίας δεν θεωρείται αλλαγή κινητήρα
Ναι ισχύει !
και εγώ αυτό ξέρω και δεν χρειάζεται να κάνεις κάτιΑρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η τοποθέτηση κινητήρα του ιδίου τύπου με αυτόν που αναγράφεται στον αριθμό κυκλοφορίας δεν θεωρείται αλλαγή κινητήρα
Ναι ισχύει !
δηλαδη ρε παλικαρια εγω που εχω μια πλαλια αφρικανα rd04 μπορω να βαλω ενα μοτερ χωρις χαρτια ατπο μια rd07a?
Αρχικά δημιουργήθηκε από bocaros
δηλαδη ρε παλικαρια εγω που εχω μια πλαλια αφρικανα rd04 μπορω να βαλω ενα μοτερ χωρις χαρτια ατπο μια rd07a?
Είπαμε .... Ιδίου τύπου, δηλ. ίδιος κινητήρας.
Αλλαξα πρόσφατα.. (εντος εγγύησης ευτυχώς).
Εξ άλλου στην άδεια κυκλοφορίας δεν αναφέρεται αρ. κινητήρα , παρα μόνο τύπος κινητήρα και οι προδιαγραφές του , καυσαέρια , θόρυβος κλπ.
Δεν γνωρίζω για παλιές αδειες , η δική μου είναι του 2006.