Τωρα μολις μου στειλαν το βιντεο,δεν ειχα ακουσει κατι σχετικο.
http://www.youtube.com/watch?v=Np8J-...layer_embedded
Τωρα μολις μου στειλαν το βιντεο,δεν ειχα ακουσει κατι σχετικο.
http://www.youtube.com/watch?v=Np8J-...layer_embedded
τραγικο να το βλεπεις μπροστα στα ματια σου...βεβαια δεν ξερω αν οι ηρωισμοι σε τετοιες περιπτωσεις αξιζουν...δικη μου αποψη ειναι πως οχι...δεν αξιζει να ρισκαρεις την ζωη σου για κατι αψυχο οπως χρηματα κτλ..
πιστευω οτι η αστυνομια δεν εσκασε επιτηδες,θα τους ειπαν οι αλλοι οτι ειχε το κανονι ο τυπος και λενε γαμα το,θα γινει μακελειο.
το τμημα εκει διπλα ειναι και η ΔΙ.ΑΣ ειναι παντου.
Ότι κάνουν πάντα δηλαδή.Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
πιστευω οτι η αστυνομια δεν εσκασε επιτηδες
Life begins at 45°.
Σωστός, έπρεπε να είχαν μυρίσει τα νύχια τους και να στείλουν απο πριν ΕΚΑΜ έξω απο την τράπεζα...Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
πιστευω οτι η αστυνομια δεν εσκασε επιτηδες,θα τους ειπαν οι αλλοι οτι ειχε το κανονι ο τυπος και λενε γαμα το,θα γινει μακελειο.
το τμημα εκει διπλα ειναι και η ΔΙ.ΑΣ ειναι παντου.
Τους κράζουμε για πολλά. Αλλά σε τέτοια περιστατικά πάντα τρέχουν
Ας είμαστε επιτέλους λίγο σοβαροί. Σε ένα βίντεο 90 sec έπαιρναν 2-3 μαζί τηλ την αστυνομία και έπρεπε να απαντήσει σε όλους και να διακτινιστούν εκεί αμέσως οι μπάτσοι? έλεος ρε φίλε...
εδω δε γινονται συχνα τετοια σκηνικα.
μονο η ΟΠΚΕ θα μπορουσε να το αναλαβει,οι αλλοι μαλακιες θα κανανε.
αστους να πανε στο καλο,με το κανονι που κρατουσε ο αλλος καλο δε θα γινοταν..
Εχω βρεθει μεσα σε τραπεζα εν ωρα ληστειας, ουτε τα χερια απο τις τσεπες δεν εβγαλα! Το αστειο ηταν πως τους πηρα χαμπαρι πριν μπουν μεσα (ειχαν παρκαρει μπροστα στην εισοδο με ενα χτ) και φωναξα ληστεια πριν το φωναξουν αυτοι. Πως δεν μπαγλαρωσανε και εμενα ενας Θεος ξερει. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Μάλλον δε σε έχουν ενημερώσει για τις εξελίξεις, το τμήμα έχει μεταφερθεί εδώ και χρόνια και δεν είναι δίπλα πλέονΑρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
...το τμημα εκει διπλα ...![]()
Η μουσικούλα που παίζει background και τα σχόλια είναι όλα τα λεφτά!![]()
αυτος που τραβηξε το βιντεο, κοιμαται ησυχος?
![]()
Ληστεία με παπι...
Ελλαδα ρε πστμ...
"Διεφυγαν με μηχανη μεγάλου κυβισμου"![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
αυτος που τραβηξε το βιντεο, κοιμαται ησυχος?
![]()
χαχαχαχα γιατι ρε Δημητρη; εσυ τι θα κανες; Έχεις ορεξη να σε ψαχουλευουν οι χειρουργοι να βρουν που τρυπωσε το μολυβι;
το μονο που μπορεις να κανεις σχετικα ανωδυνα ειναι να τους παρεις απο κατω με το αυτοκινητο σου αλλα τι λεμε τωρα; λιγα προβληματα εχουμε να αποκτησουμε κι άλλα; και στην τελικη αν ειναι δικα σου τα χρηματα να καταλαβω την θυσια...
α καλα, ο,τι να ναι καταλαβατε!
Ρε, αν οι ληστες δουνε το βιντεο, δε θα την πεσουν στον "καμεραμαν"???????
ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ!!!!!
![]()
Σιγα μη τους κυνηγησω κιολας!
![]()
Το πολυ πολυ να ετρεχα να τους προλαβω οτι και καλα εχω ντοκουμεντο και θελω ποσοστο!
![]()
![]()
![]()