Σε ενα μηνα απο τωρα θα ειμαι και εγω αλλος ενας ανεργος δυστυχως.....αυτο που θελω να ρωτησω ειναι εαν τελικα δικαιουμαι αποζημιωση και ποσο.......ειμαι σχεδον 2 χρονια στην εταιρεια..........
γνωριζει καποιος?
Σε ενα μηνα απο τωρα θα ειμαι και εγω αλλος ενας ανεργος δυστυχως.....αυτο που θελω να ρωτησω ειναι εαν τελικα δικαιουμαι αποζημιωση και ποσο.......ειμαι σχεδον 2 χρονια στην εταιρεια..........
γνωριζει καποιος?
1992-1994 HONDA C50 6V
1994-1995 PIAGGIO SFERA 80
1995-1998 PIAGGIO SKIPPER 150
1998-2002 YAMAHA VIRAGO 250
2004-2009 PIAGGIO BEVERLY 250
2009-2100 KYMCO DOWNTOWN 300i
http://www.power-tax.gr/catalognews.asp?catid=405Αρχικά δημιουργήθηκε από ilias integra R
γνωριζει καποιος?
(γκουγκλ γμτη μου)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Welcome 2 the club Ηλία...
Εγώ τελικά στις 14/2.... ούτε ν'απολυθώ στην ημ/νια που μου τάξανε δεν κατάφερα ο χαμένος!![]()
Δικαίωμα στην αποζημίωση έχεις, καθώς και σε μέρος του δώρου Πάσχα, μα καλύτερα ρώτα κάποιον λογιστή ή γνώστη.
Inochi, ρε!
Για οσο.
αποζημιωη δικαιουσαι...
αμα εισαι πανω απο εναν χρονο στην εταιρεια και λιγοτερο απο 4 χρονια τοτε δικαιουσαι αποζημιωση τους μισθους των 2 μηνων ...
το ποσο που δικαιουσαι ειναι οι μηναίες τακτικές αποδοχές του τελευταίου μήνα με συνθήκες πλήρους απασχόλησης πλέον 1/6 των αποδοχων αυτων .....
Π.χ. Υπάλληλος με Μηναίο μικτό μισθός 1.000 ευρώ, ο οποίος έχει προσληφθεί πριν δύο χρόνια ( συμπληρωμένα ) η αποζημίωση του είναι η ακόλουθη :
1.000 ευρώ χ 2 μήνες = 2.000 ευρώ δια 6 = 333,33 ευρώ
Συνολική αποζημίωση που θα του καταβληθεί 2.333,33 ευρώ
απο εδω :
http://www.power-tax.gr/catalognews.asp?catid=405
«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»
Καπετάνιε, γνωρίζεις εάν αυτό ισχύει τώρα;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
http://www.power-tax.gr/catalognews.asp?catid=405
(γκουγκλ γμτη μου)
Γιατί με τις τελευταίες εξαγγελίες-αναγγελίες-...αγγελίες, έχω χάσει την μπάλα.
Inochi, ρε!
Για οσο.
κριμα..
λυπαμαι πολυ..
anyway, δικαιουσαι δυο μισθους μικτους
συν τα δωρα πασχα, χρισουγεννων και επιδομα αδειας..
και αν εχεις ρεπο οφειλωμενα παιρνεις και αυτα
Die Wahrheit ist ein Chor aus Wind
Kein Engel kommt um Euch zu rachen
Diese Tage Eure Letzten sind
Wie Stab chen wird es Euch zerbrechen
Χριστουγέννων σίγουρα όχι, καθώς το δικαίωμα για το επίδομα αυτό μετράται από την 1η Μάη.Αρχικά δημιουργήθηκε από lanzaman
κριμα..
λυπαμαι πολυ..
anyway, δικαιουσαι δυο μισθους μικτους
συν τα δωρα πασχα, χρισουγεννων και επιδομα αδειας..
και αν εχεις ρεπο οφειλωμενα παιρνεις και αυτα
Inochi, ρε!
Για οσο.
σιγουρος?? νομιζω παιρνει και αυτο..Αρχικά δημιουργήθηκε από DrEvil
Χριστουγέννων σίγουρα όχι, καθώς το δικαίωμα για το επίδομα αυτό μετράται από την 1η Μάη.
δε βαζω και το χερι μου στη φωτια
Die Wahrheit ist ein Chor aus Wind
Kein Engel kommt um Euch zu rachen
Diese Tage Eure Letzten sind
Wie Stab chen wird es Euch zerbrechen
Δε γνωριζω τιποτα, απλα κοπιαρω οτι βρηκα με τη μια στο γκουγκλ, οτι θα εκανα εγω δλδ...Αρχικά δημιουργήθηκε από DrEvil
Καπετάνιε, γνωρίζεις εάν αυτό ισχύει τώρα;;;
Γιατί με τις τελευταίες εξαγγελίες-αναγγελίες-...αγγελίες, έχω χάσει την μπάλα.
Συνονωματε, καλη τυχη
![]()
![]()
@όλους, εαν δεν είστε σιγουροι ΜΗΝ γραφετε.![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
σιγουρα....το δωρο Χριστουγεννων το παιρνεις σαν μερος της αποζημιωσης οταν απολυθεις μετα την 1 Μαιου.....αμα απολυθεις πχ τον Ιουλιο τοτε παιρνεις σαν μερος της αποζημιωσης σου τα 3/8 απο το δωρο των Χριστουγεννων και παει λεγοντας !Αρχικά δημιουργήθηκε από lanzaman
σιγουρος?? νομιζω παιρνει και αυτο..
δε βαζω και το χερι μου στη φωτια
«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»
Ναι είμαι σίγουρος.Αρχικά δημιουργήθηκε από lanzaman
σιγουρος?? νομιζω παιρνει και αυτο..
δε βαζω και το χερι μου στη φωτια![]()
Inochi, ρε!
Για οσο.
Σας ευχαριστω Dr Evil,captain και λοιποι.......οσο για το μελλον μου θελω να σας πω οτι θα ασχοληθω με το μαγαζι του πατερα μου (χρωματα-σιδηρικα)........οποιος χρειαστει βαψιμο ή εργαλειο σας περιμενω......![]()
1992-1994 HONDA C50 6V
1994-1995 PIAGGIO SFERA 80
1995-1998 PIAGGIO SKIPPER 150
1998-2002 YAMAHA VIRAGO 250
2004-2009 PIAGGIO BEVERLY 250
2009-2100 KYMCO DOWNTOWN 300i
Ανάθεμα κι αν καταλαβαίνω τίποτα απ'τις αποζημιώσεις..![]()
Ας πούμε λοιπόν ότι δουλεύω 11,5 χρόνια και ο μισθός μου σήμερα είναι 900 ευρώ (χώρια τα ΙΚΑ, χώρια τα σύκα).
Τι κάνει να λάβω σε περίπτωση φαλιμέντου και πως βγαίνειν αυτό;
Όχι για να ξέρουμε τι μαγκιά να πουλήσουμε σε περίπτωση που τετέλεστετ..![]()
Καλή τύχη φίλε
Να ρωτήσω, σε περίπτωση που σε απολύσει μετά το νόμιμο διάστημα προειδοποίησης, πέρνεις μισή αποζημίωση ή τέλος πάντων λιγότερο από οτι δικαιούσαι?
http://www.youtube.com/watch?v=GO0pxaHKjWU&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=iQ3JLDhsMaM&feature=digest
Τι σας κανει να πιστευετε οτι στο μοτο θα παρετε εγκυρη απαντηση για κατι τόσο σημαντικο;![]()
Ψαξτε και λιγο μονοι σας...
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais