Κλασσικά φραπέ και μότο τζι πι ή καμιά τσάρκα λίγο πιο μακριά?
Επειδή το βλέπω να έχει καλό καιρό είπα μήπως πάμε να στρίψουμε σε κανένα βουνό εμείς αντί να βλέπουμε τους άλλους...
(EDIT: 15/5/11) 14:00 στην καμάρα!
Κλασσικά φραπέ και μότο τζι πι ή καμιά τσάρκα λίγο πιο μακριά?
Επειδή το βλέπω να έχει καλό καιρό είπα μήπως πάμε να στρίψουμε σε κανένα βουνό εμείς αντί να βλέπουμε τους άλλους...
(EDIT: 15/5/11) 14:00 στην καμάρα!
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
ean diatheto to motori eimai mesa kai gia gi tou piros! me staseis gia tsigaro fisika (vromodaz)
sorry gia ta greeklish grafo apo play 3![]()
Κατα τους αλλους..
Ευθειακιας, εποχιακος, coolatza, κρυφοκουτακιας!
Και εγω μεσα ειμαι κατα 90%, αλλα για motogp, για βολτα οχι γιατι no money-no gass!!!!
![]()
![]()
Στάση για σιγαρέτο; Μα που θα πάμε για GP? Βόλο;Αρχικά δημιουργήθηκε από Dennis-
ean diatheto to motori eimai mesa kai gia gi tou piros! me staseis gia tsigaro fisika (vromodaz)
Κάνε τον καφέ μπετζίνα ρε!Αρχικά δημιουργήθηκε από fdTolis
Και εγω μεσα ειμαι κατα 90%, αλλα για motogp, για βολτα οχι γιατι no money-no gass!!!!
![]()
![]()
Ατσάτσα
Σας έχω όλους χαλαρά!![]()
Sent from me using a computer.
Η υπογραφή σου με μπερδεύει. Σταμάτα να μιλάς με γρίφους!
Ατσάτσα
Αρχικά δημιουργήθηκε από Atsatsos
Η υπογραφή σου με μπερδεύει. Σταμάτα να μιλάς με γρίφους!
![]()
![]()
![]()
![]()
Μoto GP , 4 the win .
Όχι βόλτα![]()
![]()
Ψάχνει το νόημα της ζωής ρε συ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Atsatsos
Η υπογραφή σου με μπερδεύει. Σταμάτα να μιλάς με γρίφους!![]()
Γι'αυτό έχει οργώσει όλη την Ελλάδα![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Λοιπόν αν πάμε πάλι περαία ας μαζευτούμε στις 14:00 στην καμάρα με το πάσο μας και όχι όπως την άλλη φορά.
Παίζει όμως και η πιθανότητα να πάμε στο καινούριο bikers cafe αν έχουν βάλει τηλεόραση. Αν έχουν ετοιμάσει τον χώρο ας μαζευτούμε στις 14:30 καμάρα μια που είναι κοντά.
Θα πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω και θα ενημερώσω.
έτσι μπράβο ... άντε και με το καλό βρόχη ...χεχε ! αυτήν την φορά...ούτε σταγόνα δεν θα με κάνει μούσκεμα!![]()
![]()
ωχχ!Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
![]()
![]()
Για δες! Καπετάνιος Νο2 μας προέκυψε ο τύπος. Μέχρι και η κοπέλα στο avatar ομπρέλα κρατάει!Αρχικά δημιουργήθηκε από LordVeyron
έτσι μπράβο ... άντε και με το καλό βρόχη ...χεχε ! αυτήν την φορά...ούτε σταγόνα δεν θα με κάνει μούσκεμα!![]()
![]()
![]()