Καλησπέρα!!Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με κάποιες πληροφορίες γι΄αυτο το μηχανάκι? εχω φαει τον τόπο για αγγελίες και γιοκ...![]()
Ευχαριστώ
Καλησπέρα!!Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με κάποιες πληροφορίες γι΄αυτο το μηχανάκι? εχω φαει τον τόπο για αγγελίες και γιοκ...![]()
Ευχαριστώ
v for V strom
Το είδα και απλα το ερωτευτηκα...Ομως εχω v strom 650 και με προβληματιζει εαν το αλλαζα για το εργαλειο τι παιζει με τα ταξιδια..
v for V strom
μπορείς να το αγοράσεις και σε προβληματίζει κάτι..? είσαι σοβαρός??Αρχικά δημιουργήθηκε από gambit v strom
Το είδα και απλα το ερωτευτηκα...Ομως εχω v strom 650 και με προβληματιζει εαν το αλλαζα για το εργαλειο τι παιζει με τα ταξιδια..![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
εχω οδηγησει μονο on off και δεν ξερω πολλα για τετοια είδη μηχανων..πχ μπορω να κανω ταξιδι με συνεπιβατη? να βαλω σαμαρια κτλ?
v for V strom
Σαν δεν ντρεπεσαι αλητη... και που να τους πεις οτι εχει και δευτερο προς κατασκευη![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Παιδι τζιμανι και σε ενα τεστ ραιντ ταπα πηγαιναμε σκετη απολαυση+![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Αυτό το μηχανάκι θα το πάρεις μόνο για πάρτη σου. Για φορτώματα, ταξίδια και συνεπιβάτη κράτα το στρώμα![]()
Μέγας έρωταςμε Κ@υλώσατε
![]()
όλη η σειρά ήταν απίστευτη κρίμα που σταμάτησαν τήν paul smart έκδοση (το φεριγκάτο με το πανέμορφο ψαλίδι )
πάω να πώ τόν πόνο μου σε καμιά ρωσσίδα τουρίστρια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: