Έχω ένα Honda PCX 125
- 1ον κλεινω ραντεβου τηλεφωνικα για σημερα 10 το πρωι με την προυπόθεση να το πάρω μετά απο τις ώρες γιατί δουλευα στις 3
Αποτέλεσμα : αφου ζητώ εξηγησεις μετά απο δική μου τηλεφωνική επικοινωνια μετά το πέρας 3,5 ωρων να πάρω μια ειρωνική απαντηση του στυλ εχουμε και άλλα μηχανάκια να εξυπήρετησουμε και αν θες θα το παρεις σε αλλη 1,5 ώρα.
Τονίζω οτι τηλεφωνικώς τους το είχα τονίσει το θέμα και μου έιπαν κανένα προβλημα θα το πάρεις κατα τις 1 και μισή (αλλίως εξηγήστε μου ποιος ο λόγος του ραντεβού, να ερχόμουν τουλάχιστον όταν θα έιχα ξεμπερδέψει με όλα τα υπόλοιπα που προφανως σε όλους έιχαν κλεισει για τις 10.... (κλεινέ οσο πιο πολλά ραντεβού μπορεις και στα τετοια σου πότε θα παραδώσεις στον πελάτη.)
Ετσι κατέληξα να κυκλοφορώ ποδαράτος απο δω και απο κει μιας και δεν έιχα μεταφορικό μέσο και το σπίτι μου είναι μακρυα σαν την αδική κατάρα και να αργήσω και στην δουλειά μου και να βρεθω εκτεθειμένος....
- 2ον: ενώ είχα ρωτήσει κόστος σερβις απο 80 ευρώ πουν είπα οταν πήγα να το πάρω εγινέ 92 απο με αιτιολογία κάτι μπουζί και φίλτρα ενω ο τσαλίκης το χει 60 ευρω.........
- 3ον: στο να μου κόψουν αποδειξη απο μόνοι τους ούτε καν κουβέντα αναγκάστηκα και την ζήτησα μόνος μου.
- 4ον: μου τσακισαν κάπου την πινακίδα και αντί στω για το γαμώτο να μου το αναφέρουν κάναν τους κινέζους.
- 5ον: μια γρατζουνια στο φτερό πίσω η οποια σχεδόν έφυγε μετά απο πολυ τρίψιμο...
απαραδεκτο σερβις πραγματικά δεν προκειται να ξαναπατήσω ποτέ και έιχα σκοπό να στείλω και 2 φίλους μου εκεί για σερβις... και αλλοι 2 γνωστοι μου που το χουν πάρει απο κέι δεν πρόκειται να ξαναπατήσοπυν πέρα απο το πρωτο σερβις που είναι δωρεαν...
Εννοειται πως δεν τους εκανα κάποιο θέμα επειδή άκρη δεν θα βγαζα αλλα η καλύτερη εκδίκιση είναι η αρνητική διαφίμηση και όφειλα να τα αναφέρω.
Ηθελα να ξερα με αυτή την συμμπεριφορά τι κερδιζουν μόνο να χάσουν εχουν και πολλά μαλιστα.
Και υστερα παραπονιουνται κάποιοι ελληνάρες γιατι δεν έχουν πελατεία και κλεινουν τα μαγαζία τους......
edit by moderation team