εχω θεμα με το πλαινο σταντ του ντακαρ,γερνει πολυ η μηχανη και σημερα ειδα οτι η ακρη του σταντ που περνα η βιδα και το κραταει εχει ανοιξεικαι οσο ανοιγει τοσο γερνει πιο πολυ η μηχανη.MIKEG ΑΚΟΥΕΙ????
εχω θεμα με το πλαινο σταντ του ντακαρ,γερνει πολυ η μηχανη και σημερα ειδα οτι η ακρη του σταντ που περνα η βιδα και το κραταει εχει ανοιξεικαι οσο ανοιγει τοσο γερνει πιο πολυ η μηχανη.MIKEG ΑΚΟΥΕΙ????
Μια φωτογραφία θα βοηθούσε...![]()
Παίζει να γίνεται να κολληθεί και να γίνει και σωστό...διαφορετικά κοιτάς για άλλο!
καλησπερα φιλε σακη.ξερω οτι επασχαν στο πλαινο,οποτε υπεθεσα οτι ολο και καποιος θα το ειχε παθει.μα και καινουργιο να παρω το ιδιο θεμα θα εχω,ειναι μακρυ το σταντ και γερνει πολυ η μηχανη και το ανοιγει...ρωτησα μηπως εχει κανει κανενας καμμια πατεντα
Ισως να γίνεται να ενισχυθεί γι αυτό είπα για μια φοτο δε θυμάμαι ακριβώς πως είναι το
στάντ στη μηχανή σου.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tommy dakar
θα βαλω μια αυριο![]()
![]()
![]()
![]()
Οκ!![]()
Είναι κολλημένο ξανά εκεί στο δίχαλο ή μου φαίνεται?
Και κολλημένο να είναι αν το βγάλεις και το πας σε ένα σωστό μηχανουργείο θα στο φτιάξει
μια χαρά!
αν καταλαβα καλα το προβλημα μαλον η λυση ειναι απλη βαλε μια ροδελα απο την μεσα μερια της δυχαλας και δεν θα εχεις προβλημα.ισως να χρειαστει 2 μια απο καθε μερια![]()
το σκεφτηκα και θα το δοκιμασω,αν κ πιστευω οτι θα τις φαει τις ροδελες με το ανοιξε κλεισε και με το βαρος
αν δεν ειναι σπασμενη η δυχαλα(ετσι φαινεται απο την φωτο) βγαλε τον σταντ και σφυχτο σε μια μεγκενη