Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 34

Θέμα: Η ζημια...

Η ζημια...

Ήταν μια φορά ένα ζιγκολό που την είχε πενήντα ( 50 ) πόντους και χρέωνε με τον πόντο .

Ο κάθε πόντος πήγαινε 100 ευρω . Δηλαδή σου έβαζε 30 πόντους , πλήρωνες 3000 ευρω Αν σου έβαζε 40 πόντους , πλήρωνες 4000 ευρω. κ.ο.κ .
    Ήταν λοιπόν μια κοπέλα που τον γούσταρε πολύ αλλά δεν είχε λεφτά. Τόσες φορές τον είχε παρακαλέσει αλλά εκείνος ήταν ανένδοτος : « τζάμπα δε γ@μώ » .

Το βάζει λοιπόν σκοπό η κοπέλα , και αρχίζει να κάνει οικονομίες . Όταν είχε μαζέψει 1000 ευρω, πάει και τον βρίσκει , του δίνει τα λεφτά , « παίρνεις δέκα πόντους με αυτά τα χρήματα » . « Εντάξει » του λέει αυτή , συμβιβάζεται αφού δεν είχε άλλα λεφτά . Πάνε λοιπόν, για να το κάνουν . Γδύνετε η κοπέλα , βγάζει ο τύπος τη μαλαπέρδα. Μετράει δέκα πόντους και βάζει σημάδι με το μαρκαδόρο , και τσουπ της τη βάζει . Δέκα πόντους , ούτε χιλιοστό παραπάνω . Εκεί λοιπόν που το κάνανε , τρώει μια γλίστρα ο τυπάς , και τη βάζει κατά λάθος μέσα όλη ! « ΑΑΧΧ ! Το μνιιι μου ! » ουρλιάζει η λεγάμενη ! « Ποιο μου.νί σου μωρέ ... εδώ πάθαμε 5000 ευρω ζημιά .. ! »

μαμησε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχαίο αλλά πολύ καλό, πάντως με δρχ ήταν πιο κοντά στην πραγματικότητα.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER

Re: Η ζημια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
    « Ποιο μου.νί σου μωρέ ... εδώ πάθαμε 5000 ευρω ζημιά .. ! »

Βασικά 4,000.
    Life begins at 45°.

Re: Re: Η ζημια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
    Βασικά 4,000.
    που το ξερεις, κ εσυ σε αυτον πηγαινεις ? :rotflmao:

δεν παιζεσαι λεμε:rotflmao: :rotflmao:

Μια "αδελφή" κάνει ωτοστόπ. Σταματάει ο νταλικέρης να τη πάρει. Στο δρόμο όμως η νταλίκα ανατρέπεται με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά η αδελφή και να ζητάει αποζημίωση από τον νταλικέρη. Αυτός ανένδοτος.
    Από το κινητό της η "αδερφή" τηλεφωνεί στο δικηγόρο της και του λέει:
    - "Τάκη πέσαμε έξω με μια νταλίκα και τραυματίστηκα, να ζητήσουμε αποζημίωση, και αν δε μας δώσει να του πάρουμε το σπίτι, τη νταλίκα και ότι έχει και δεν έχει"
    Τα ακούει όλα αυτά ο νταλικέρης και εξαγριωμένος της φωνάζει:
    - "θα πάρεις τ` αρχίδια μου"
    - "Κλείνω Τάκη κλείνω. Τα βρήκαμε!", απαντά η αδελφή στο δικηγόρο.

Πάει ένας λαγός σε ένα μπουρδέλο ζώων. Μπαίνει στο 1ο δωμάτιο και βλέπει μια ελεφαντίνα.
    - "Μπα πολύ χοντρή μου πέφτει" και μπαίνει στο 2ο δωμάτιο όπου είναι μια καμηλοπάρδαλη.
    - "Μπα πολύ ψιλή μου πέφτει" και πάει στο 3ο δωμάτιο όπου βλέπει μια κόμπρα.
    - "ΟΠΑ! Εδώ είμαστε ευλύγιστη, αδύνατη, κουνιστή, λυγιστή και αράζουμε.
    Η κόμπρα όμως πεινούσε και τον κάνει μια μπουκιά. Καθώς κατάπινε τον λαγό...

Όχι ρε γαμώτο και ήταν πελάτης λέει η κόμπρα. Κάνει λοιπόν μια και τον βγάζει έξω.
    Όταν βγήκε ο λαγός απο το στομάχι λέει:
    -"Αυτή ήταν ΠΙΠΑ!"

Μια φορά ήταν μια κατσικούλα που ζούσε με τη μητέρα της. Μια μέρα η μητέρα της έπρεπε να φύγει απο το σπίτι, και της έδωσε μια συμβουλή "παιδί μου τώρα που θα φύγω πρόσεχε μην ανοίξεις στον κακό το λύκο και σε φάει, γι αυτό θα βάλουμε ένα σύνθημα για να αναγνωρίσεις ότι είμαι εγώ και να μου ανοίξεις.
    Το σύνθημα θα είναι: "Είμαι η μαμά της κατσικούλας και τραβάω τα βυζιά μου".
    Μόλις έφυγε η μαμά της κατσικούλας ήρθε ο κακός ο λύκος και χτύπησε την πόρτα.
    - "Ανοιξε κατσικούλα είμαι η μητέρα σου", είπε ο λύκος.
    Η κατσικούλα απάντησε:
    - "Δεν είσαι η μητέρα μου γιατί η φωνή της είναι πολύ λεπτή."
    Ο λύκος αφού ήρθε αρκετές φορές και χτύπησε την πόρτα της κατσικούλας και αυτή δεν του άνοιγε σκέφτηκε να παραφυλάξει ώστε όταν έρθει η μητέρα της να δει τη θα πει για να της ανοίξει. Ήρθε η μητέρα της είπε το γνωστό σύνθημα και μπήκε μέσα. Ο λύκος το άκουσε και την επόμενη μέρα αφού λίμαρε τη γλώσσα του για να γίνει πιο λεπτή η φωνή του. Έτσι πήγε στο σπίτι της κατσικούλας χτύπησε την πόρτα και είπε:
    - "Είμαι η μαμά της κατσικούλας και τραβάω τα βυζιά μου."
    Η κατσικούλα απάντησε:
    - "Ρε δεν τραβάς και τ` αρχίδια σου; Βάλαμε ματάκι."

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Μια φορά ήταν μια κατσικούλα που ζούσε με τη μητέρα της. Μια μέρα η μητέρα της έπρεπε να φύγει απο το σπίτι, και της έδωσε μια συμβουλή "παιδί μου τώρα που θα φύγω πρόσεχε μην ανοίξεις στον κακό το λύκο και σε φάει, γι αυτό θα βάλουμε ένα σύνθημα για να αναγνωρίσεις ότι είμαι εγώ και να μου ανοίξεις.
    Το σύνθημα θα είναι: "Είμαι η μαμά της κατσικούλας και τραβάω τα βυζιά μου".
    Μόλις έφυγε η μαμά της κατσικούλας ήρθε ο κακός ο λύκος και χτύπησε την πόρτα.
    - "Ανοιξε κατσικούλα είμαι η μητέρα σου", είπε ο λύκος.
    Η κατσικούλα απάντησε:
    - "Δεν είσαι η μητέρα μου γιατί η φωνή της είναι πολύ λεπτή."
    Ο λύκος αφού ήρθε αρκετές φορές και χτύπησε την πόρτα της κατσικούλας και αυτή δεν του άνοιγε σκέφτηκε να παραφυλάξει ώστε όταν έρθει η μητέρα της να δει τη θα πει για να της ανοίξει. Ήρθε η μητέρα της είπε το γνωστό σύνθημα και μπήκε μέσα. Ο λύκος το άκουσε και την επόμενη μέρα αφού λίμαρε τη γλώσσα του για να γίνει πιο λεπτή η φωνή του. Έτσι πήγε στο σπίτι της κατσικούλας χτύπησε την πόρτα και είπε:
    - "Είμαι η μαμά της κατσικούλας και τραβάω τα βυζιά μου."
    Η κατσικούλα απάντησε:
    - "Ρε δεν τραβάς και τ` αρχίδια σου; Βάλαμε ματάκι."
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Πέφτει ένα αεροπλάνο στην Αφρική και οι μόνοι επιζώντες από το δυστύχημα είναι η Monica Bellucci και ένας άντρας. Μετά απο 5-6 μήνες την καταφέρνει ο άντρας και την πηδάει τη Monica.
    Πέρναγαν μια χαρά ώσπου μια μέρα ο άντρας είχε ανέβει πάνω σε ένα δέντρο και δεν μιλούσε. Μάταια η Monica προσπαθούσε να καταλάβει τι έχει ρωτώντας τον τι μπορεί να κάνει εκείνη για να τον κάνει να νιώσει καλύτερα...
    - Έλα βρε μωρό μου, πες μου τι θες να κάνω και θα το κανω, του λεγε.
    - Ασε με της ήσυχο της λέει, δεν είναι στο χέρι σου.
    - Μα βρε αγάπη μου, μωρό μου, καρδούλα μου, δε μπορεί κάτι θα μπορώ να κάνω και εγώ για να νιώσεις καλύτερα. Θα βρούμε κάτι... του λέει πάλι.
    Με τα πολλά της λέει αυτός:
    - Εντάξει, κάτι υπάρχει που μπορείς να κάνεις... Λοιπόν, πήγαινε στο αεροπλάνο, βγάλε τη στολή από τον πιλότο και φόρεσέ τη.
    Τι να κάνει η Monica, παραξενεύτηκε αλλά πηγαίνει, παίρνει τη στολή και την φοράει.
    - Τώρα εντάξει; του λέει.
    Και πάλι όμως ο άντρας δεν ήταν απόλυτα ευχαριστημένος.
    - Τώρα κόψε και λίγα χορταράκια και βάλτα για μουστάκι, της λέει.
    Παραξενεύτηκε και πάλι η Monica αλλά για να μην του χαλάσει χατίρι...
    - Τώρα εντάξει; του λέει πάλι.
    - Τώρα μένει να σου βρώ και ένα αντρικό όνομα, λέει ο άντρας.
    Τι να πει πάλι και η κακομοίρα η Monica του απαντάει:
    - Έστω λοιπόν ότι με λένε Βαγγέλη.
    Και τότε κάνει αυτός:
    - Ρε Βαγγέλη, ξέρεις ποιά πηδάω; Τη Monica Bellucci!!!!

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    Πέφτει ένα αεροπλάνο στην Αφρική και οι μόνοι επιζώντες από το δυστύχημα είναι η Monica Bellucci και ένας άντρας. Μετά απο 5-6 μήνες την καταφέρνει ο άντρας και την πηδάει τη Monica.
    Πέρναγαν μια χαρά ώσπου μια μέρα ο άντρας είχε ανέβει πάνω σε ένα δέντρο και δεν μιλούσε. Μάταια η Monica προσπαθούσε να καταλάβει τι έχει ρωτώντας τον τι μπορεί να κάνει εκείνη για να τον κάνει να νιώσει καλύτερα...
    - Έλα βρε μωρό μου, πες μου τι θες να κάνω και θα το κανω, του λεγε.
    - Ασε με της ήσυχο της λέει, δεν είναι στο χέρι σου.
    - Μα βρε αγάπη μου, μωρό μου, καρδούλα μου, δε μπορεί κάτι θα μπορώ να κάνω και εγώ για να νιώσεις καλύτερα. Θα βρούμε κάτι... του λέει πάλι.
    Με τα πολλά της λέει αυτός:
    - Εντάξει, κάτι υπάρχει που μπορείς να κάνεις... Λοιπόν, πήγαινε στο αεροπλάνο, βγάλε τη στολή από τον πιλότο και φόρεσέ τη.
    Τι να κάνει η Monica, παραξενεύτηκε αλλά πηγαίνει, παίρνει τη στολή και την φοράει.
    - Τώρα εντάξει; του λέει.
    Και πάλι όμως ο άντρας δεν ήταν απόλυτα ευχαριστημένος.
    - Τώρα κόψε και λίγα χορταράκια και βάλτα για μουστάκι, της λέει.
    Παραξενεύτηκε και πάλι η Monica αλλά για να μην του χαλάσει χατίρι...
    - Τώρα εντάξει; του λέει πάλι.
    - Τώρα μένει να σου βρώ και ένα αντρικό όνομα, λέει ο άντρας.
    Τι να πει πάλι και η κακομοίρα η Monica του απαντάει:
    - Έστω λοιπόν ότι με λένε Βαγγέλη.
    Και τότε κάνει αυτός:
    - Ρε Βαγγέλη, ξέρεις ποιά πηδάω; Τη Monica Bellucci!!!!
    :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:

Ηταν μια γυναικα που δεν την γαμουσε ο αντρας της, ειδε και αποειδε και αποφασισε να το πει στον αδερφο του μπας κ λυσουν το προβλημα, πηγαινει λοιπον και τον ρωταει,

-ρε Μητσο, γιατι δεν γαμας την γυναικα σου
    -ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ, την γυναικα μου θα γαμησω... δεν παμε καλα

πηγαινει στην γυναικα... ας το σε εμενα, εχω εναν φιλο γιατρο, εσυ απλως το βραδυ θα αρχισεις να φωναζεις οτι ποναει η καρδια σου και θα με παρετε ταχα τηλεφωνο, να ερθω με τον γιατρο.
    Φτανει το βραδυ λοιπον, "αμαν η καρδια μου, πονω, θα πεθανω", αμαν να φωναξουμε ενα γιατρο...

Ερχεται λοιπον ο αδερφος με τον γιατρο, με τα πολλα ο γιατρος του ειπε οτι το μονο γιατρικο... ειναι να την γαμησει, ε του κακοφανηκε τοσο, αλλα προκειμενου να ζησει η γυναικα του... το πηρε αποφαση.

υστερα απο καμια εβδομαδα που συζητουσαν τα αδερφια
    -ρε Τακη, οταν ο πατερας μας ηταν αρρωστος πως δεν του καναμε το γιατρικο ρε γαμωτο.... τζαμπα πεθανε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ζημιά...απλή αναφορά (μεγάλο ποστ!)
    από kachius στο forum Yamaha TDM series
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/10/2006, 11:03
  2. το λεωφορείο παθαίνει ζημιά…
    από tai στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2006, 14:46
  3. ΜΙΚΡΗ ΣΤΟΥΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ