Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 8 από 8

Θέμα: Χρυσό για την Εθνική Polo γυνακών!!!

Χρυσό για την Εθνική Polo γυνακών!!!

Μόλις το είδα στην τηλεόραση. Έδειχνε την Εθνική γυναικών polo που πήρε την 1η θέση στο παγκόμσιο πρωτάθλημα. Άκουσα μετά από τόσο πού καιρό τον Εθνικό μας ύμνο για πρώτη φορά! Και για να πω την αλήθεια, μου φάνηκε τέλειος!!!!
    Ένιωσα περήφανος που είμαι Έλληνας! Και εκεί επάνω σας θυμήθηκα όλους. Φίλους, γνωστούς, εχθρούς, Έλληνες! Θυμήθηκα τα avatar σας ρε! Περνούσαν από το μυαλό μου συνέχεια!
    Να είναι καλά τα κορίτσια της Εθνικής. Τέτοιο συναίσθημα, είχα χρόνια να νιώσω! Ένιωσα Έλληνας!!!!!!!!!!!

http://sport.gr.msn.com/NewFinal_Gal...ntid=158714486
    http://www.youtube.com/watch?v=EJtQd_SXXfw

Το κόστος του κράνους σου, εξαρτάται από το πόσο ακριβό πιστεύεις ότι είναι το κεφάλι σου.

WTCHANH Το avatar του/της idomeneas

Re: Χρυσό για την Εθνική Polo γυνακών!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από csofos
    Μόλις το είδα στην τηλεόραση. Έδειχνε την Εθνική γυναικών polo που πήρε την 1η θέση στο παγκόμσιο πρωτάθλημα. Άκουσα μετά από τόσο πού καιρό τον Εθνικό μας ύμνο για πρώτη φορά! Και για να πω την αλήθεια, μου φάνηκε τέλειος!!!!
    Ένιωσα περήφανος που είμαι Έλληνας! Και εκεί επάνω σας θυμήθηκα όλους. Φίλους, γνωστούς, εχθρούς, Έλληνες! Θυμήθηκα τα avatar σας ρε! Περνούσαν από το μυαλό μου συνέχεια!
    Να είναι καλά τα κορίτσια της Εθνικής. Τέτοιο συναίσθημα, είχα χρόνια να νιώσω! Ένιωσα Έλληνας!!!!!!!!!!!

http://sport.gr.msn.com/NewFinal_Gal...ntid=158714486
    Made in Greece...

ο τακακιας Το avatar του/της nio1981
    nio1981

πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:

Meta ta alepallila, synehi kai epanalamvanomena fiasko (fiaska, fiaskos, fiaskata <--hmm... den kako... vl. prostimata ) pou zisame/ezisa ta teleutaia hronia me tin Ellada kai tous 7, 11, 12, 50 ouranous pou vriskomastan, pou eihame kataktisei ton kosmo olokliro, de mou ekane kammia apolytws aisthisi to metallio pou pire i ethniki polo. Isws na einai apo ta poly liga, elahistotata metallia pou axize mia elliniki omada na parei, alla de mou vgike oute kan ena hamogelo, oute kan harika, diladi an to epairne kapoia alli omada de tha ypirhe kammia apolytws diafora gia mena.
    Simera akousa kai ta prwtoselida kai ekneuristika kai apogoiteutika! Ti Thees, ti Irwides, ti stin koryfi tou kosmou i Ellada, to ti ypervoles graftikan me ekanan na thelw na ehw ena RPG, na stoheusw pros tin tileorasi kai me kapoio magiko tropo na mpei sta stomata twn anthypodimosiokafriskwn pou den ehoun parei oute mia stagona mathimatos ithikis, metriopatheias, psyhraimias kai tirisis hamilwn tonwn apo stoiheiwdi endeixi tapeinwsis apo oti ehei proigithei se olous tous tomeis pou haraktirisan tin eikona tis hwras tis 2 teleutaies dekaeties!
    Eilikrina an imoun sti thesi twn athlitriwn pou diakrithikan tha katakeraunwna auto to orgio exapsis, ethnikis perifaneias, xediantropou panigyrismou les kai de mesolavise tipota. Les kai apla xanagyrisame sto vasiliko throno tis gis. Ti na pw. Pirame to pagkosmio kypello sto polo gynaikwn. Ntropi mas. Sygharitiria stis 5-10 kopeles kai ston proponiti tous (pou mono autoi ta axizoun) kai NTROPI stous neoellines me tin heiroteri ennoia tis lexis!

Μπράβο στα κορίτσια , άντε και στην Ολυμπιάδα τώρα !!!

Monsieur Cannibale Το avatar του/της HelenKoR
    I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Περαστικό μέλος Το avatar του/της perastikos
    Θα συμφωνήσω εν μέρη με τον koulis σχετικά με τις υπερβολές των ΜΜΕ!

"Ελπίζουμε να τους κάναμε έστω για λίγο υπερήφανους και να τους δώσαμε μερικές στιγμές χαράς" δήλωσε λίγο μετά το θρίαμβο η Αγγελική Γερόλυμου...
    Νομίζω οι ίδιες τα λένε πολύ καλύτερα από τους μαλάκες του Mega

"Φίλε μηχανόβιε... Φόρα τα καλά σου... Γίνε ωραίος και πέρνα τέλεια γιατί... αυτή μπορεί να είναι η τελευταία σου μέρα... και εσύ το ξέρεις καλύτερα από τους άλλους!!!"

Κ.

Παρόμοια θέματα

1. τραγούδι για την εθνική μπάσκετ
    από cityfly στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2005, 09:50
  2. Για Την Εθνικη Μασ...... Ρε Γαμωτο!!!!
    από LINA στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2004, 15:59
  3. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2003, 14:48
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2003, 14:13
  5. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 10:28

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε