Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 8 από 8

Θέμα: προβλημα με φωτα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristos x

προβλημα με φωτα

Παιδες καλησπερα!

Εχω προβλημα, δεν αναβουν τα μπροστινα μου τα φωτα (και τα δυο και οι δυο σκαλες), το πηγα σε μηχανικο χτες αλλα δεν ειχε βγαλει ακρη μεχρι χτες το απογευμα. Αφου ελεγξε λαμπες και κατι στις ασφαλειες κατω απο την σελα, ανοιξε ενα μανιουαλ για το dl650 και ειπε πως μαλλον μεσα στην πλεξουδα θα πρεπει να εχει κοπει κανα καλωδιο.

Σημερα θα εχω νεα, καμια εκτιμηση γιατι συνεβει; Ηταν η ωρα του; φταει που εβγαλα την μπαταρια επειδη ελειπα για διακοπες; τις πταιει οεο; Ελπιζω αν ξηλωσει πλεξουδες να μην κανει καμια τσαπατσουλοδουλεια....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kawazoyras
    μήπως είναι φίσα κ όχι καλώδιο, ή έχει κοπεί κοντά στή φίσα, μέσα κ στη μέση λίγο δύσκολο εκτός βίαιου τραβήγματος ή το πάτησε κάτι κ το έκοψε...
    george

πηγα σημερα το μεσημερι και δεν το ειχε ανοιξει ακομα, ειναι πολυ μανικι να διορθωθει; Τον ειδα λιγο πελαγωμενο τον μαστορα, και οχι τιποτα αλλο ,δεν το ξερω καλα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Δεν αλλάζεις μάστορα σιγά σιγά (και γρήγορα γρήγορα);

Ωχχχ!! Λες ε; Θεσσαλονικη ηξερα που να το παω αλλα εχω μετακομισει προσφατα και δεν ηξερα (μη μου πεις γιατι δεν ρωτησα,ρωτησα και εδω μεσα και εχει μεινει αναπαντητο το ερωτημα) και πηγα στον σουζουκι για καλυτερα. Για πες που το στηριζεις; Και μενα μου δημιουργησε ανασφαλεια..

Εν τελει δεν ειχε καμια σχεση με καλωδια και ηλεκτρολογικα! Στην μιζα οταν την πατας για να παρει μπρος υπαρχει ενας διακοπτης που σβηνει στιγμιαια τα μπροστινα φωτα, ε.... αυτος ειχε κολλησει προφανως απο αλατα απο νερο, με λιγο υγρο για διακοπτες λυθηκε το προβλημα. Ειχε καποιος αλλος καποιο αντιστοιχο προβλημα;

εχω και εγω το ιδιο προβλημα.. (δλδ η μηχανη του αδελφου μου το εχει αλλα την χρησιμοποιω εγω αυτο τον καιρο... ) δεν αναβουν τα φωτα μπροστα. Ουτε η μικρη ουτε η μεγαλη σκαλα.... το θεμα ειναι οτι εχω μετρηση την ταση στην φυσσα της λαμπας και δειχνει 12, κατι Volt . Λετε να φταιει και σε μενα ο διακοπτης της μιζας; Αν ναι θα επρεπε να εχει ρευμα στην φυσσα;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από georgeIII Προβολή μηνύματος
    εχω και εγω το ιδιο προβλημα.. (δλδ η μηχανη του αδελφου μου το εχει αλλα την χρησιμοποιω εγω αυτο τον καιρο... ) δεν αναβουν τα φωτα μπροστα. Ουτε η μικρη ουτε η μεγαλη σκαλα.... το θεμα ειναι οτι εχω μετρηση την ταση στην φυσσα της λαμπας και δειχνει 12, κατι Volt . Λετε να φταιει και σε μενα ο διακοπτης της μιζας; Αν ναι θα επρεπε να εχει ρευμα στην φυσσα;

agapite anagnosti ana to motosako sas exi ksexorista pinia gia ta fota endexete na exoun kai ke gia afto na min anavoun omos avrio tis panagias megali i xari tis ftiakste mia mariopita mia despinopita ka8os tou agiou fanouriou argi akomi pigenete tin to proi stin eklisia ke parakaleste tin panagia na sas ftiaksi to provlima ke min anisixite an iste pistos sigoura 8a gini to 8avma alios o triskataratos sas exi kiriefsi ke os ek toutou kalo 8a ito na pate ke esis ke to motosako gia eksorkismo..
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Παρόμοια θέματα

1. προβλημα με φωτα φρενου
    από htdawg στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2012, 20:33
  2. πρόβλημα με φώτα σε townmate
    από mihanovios31 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 20/08/2011, 08:46
  3. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΦΩΤΑ ΣΕ Cbr 600