προς πατρινους και περιξ,η αφεντομουτσουναρα μου βρισκεται στη λακοπετρα στο ξενοδοχειο grecotel,οποιος θελει να περασει για καφε καλοδεχουμενος![]()
προς πατρινους και περιξ,η αφεντομουτσουναρα μου βρισκεται στη λακοπετρα στο ξενοδοχειο grecotel,οποιος θελει να περασει για καφε καλοδεχουμενος![]()
Εως?
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
αναχωρηση πεμπτη πρωι![]()
Οκ κατσε να δουν και τα αλλα ρεμαλια να το οργανωσουμε,αν ησουν με μοτοσυκλετα αυριο θα ανεβω στο βουνο για μια δουλιτσα 50κμ απο την πατρα θα κερναγα ευχαριστως και εκει ενα καφεδακι ή μπυριτσα,αλλιως κανονιζουμε για Τριτη![]()
Να πας απαραιτητα στο Γιαννισκαρι και ας καηκε προτιμησε πρωι θα εντυπωσιαστης ,ο δρομος ειναι χωμα για κανα 2κμ.
ειμαι με το κουτι,με γυναικα και 2 παιδια ρε,γι αυτο σας καλω εδω![]()
ωωωωωωωωω![]()
![]()
![]()
Βεβαιως βεβαιως κ θα ερθουμε να γνωρισουμε αυτον που μας κανει να ζουλευουμε με τις ανακατασκευες του![]()
![]()
![]()
Για να το δου κ τα υπολοιπα ρεμαλια![]()
![]()
![]()
Η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή.
Ρε Τζιμάκο τι του λες του ανθρώπου???Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
...........![]()
Να πας απαραιτητα στο Γιαννισκαρι και ας καηκε προτιμησε πρωι θα εντυπωσιαστης ,ο δρομος ειναι χωμα για κανα 2κμ.
Να πάει Γιαννισκάρι στην ηλικία του, έχει και ορθοστατική υπόταση να του σηκωθεί τπτ με αυτά που θα δει, να πέσει ξερός μπροστά στα έντρομα μάτια των δικών του.
Σπυράκο μην τους ακούς, κάνε ότι σου λέει ο γιατρός σου και πρόσεξε τώρα στις διακοπές μη το παρακάνεις κι ανέβει το ζάχαρο. Αλήθεια με τον "προστάτη σου" τι έκανες??? Θα τη γλυτώσεις μόνο με τα χάπια ή θα κάνεις κάτι άλλο?????
![]()
![]()
![]()
![]()
Το λοιπόν πέραν της πλάκας είχα πολύ καιρό που τρωγόμουνα ν' ανέβω Ωρωπό αλλά η δουλειά δεν μου το επέτρεψε, οπότε αφού ήρθε ο Ωρωπός στην Πάτρα σήμερα το απόγευμα θα έρθω με τη Χρύσα να πιούμε τίλιο ή φασκόμηλο. Θα προηγηθεί τηλ. επικοινωνία.
![]()
![]()
![]()
Όποιος άλλος θέλει να έρθει να γνωρίσει από κοντά τον θρύλο της ανακατασκευής, ας γράψει εδώ μήπως μπορέσουμε και πάμε όλοι μαζί.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Το Γιανισκάρι ρε σεις με το ζόρι το βρίσκουν οι Πατρινοί , έτσι όπως είναι καμουφλαρισμένο ....θα το βρει ο άνθρωπος που έιναι ξένος ?![]()
Πάντως αν το βρεις , αξίζει να πας ( αρκεί να μην θελήσεις να πιεις καμία πορτοκαλάδα ή κάτί τέτοιο )![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από faraway
Το Γιανισκάρι ρε σεις με το ζόρι το βρίσκουν οι Πατρινοί
δλδ εγω που το 2007 το βρηκα με τη μια ειμαι μιναρας?
![]()
:rotflmao:
Ευκολο ειναι αλλα....
...στην ηλικια του δεν κανει!![]()
![]()
Σπυρακο, να ρθω ρε κι εγω να σε γνωρισω?![]()
![]()
Σε τρωει τωρα να το ακουσεις οτι εισαιΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
δλδ εγω που το 2007 το βρηκα με τη μια ειμαι μιναρας?
![]()
Ευκολο ειναι αλλα....
...στην ηλικια του δεν κανει!![]()
![]()
Σπυρακο, να ρθω ρε κι εγω να σε γνωρισω?![]()
![]()
![]()
και το εγραψες και σωστα
![]()
Δεν ειναι δυσκολο faraway αλλα και να ειναι εμας τι μας εχει εδω? τι κανουμε?γαριδες βοσκουμε![]()
Vaska δεν του το κανονιζουμε Τεταρτη για να ειμαστε ολοι μην του χαλασουμε ολες τις μερες του ανθρωπου απο τις διακοπες του![]()
Εγώ έτσι κι αλλιώς ανεβοκατεβαίνω καθημερινά Νιφορέικα, οπότε ένα τσουπ μακρυά είμαι και δεν μου πάει να είναι Πάτρα ο Σπύρος, δίπλα μου και να μην τον δω. Πάμε όμως και Τετάρτη να τον βγάλουμε για κανένα σουβλάκι να δει ο άνθρωπος πως περνάμε εμείς στη επαρχία.Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Σε τρωει τωρα να το ακουσεις οτι εισαι![]()
και το εγραψες και σωστα
![]()
Δεν ειναι δυσκολο faraway αλλα και να ειναι εμας τι μας εχει εδω? τι κανουμε?γαριδες βοσκουμε![]()
Vaska δεν του το κανονιζουμε Τεταρτη για να ειμαστε ολοι μην του χαλασουμε ολες τις μερες του ανθρωπου απο τις διακοπες του![]()
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
κι αυτος επαρχια μενει ρε βασιλη.
και ποιος τον ξερει αραγε τι φτιαχνει ολη μερα στο μαγαζι
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Ρε Τζιμάκο τι του λες του ανθρώπου???
Να πάει Γιαννισκάρι στην ηλικία του, έχει και ορθοστατική υπόταση να του σηκωθεί τπτ με αυτά που θα δει, να πέσει ξερός μπροστά στα έντρομα μάτια των δικών του.
Σπυράκο μην τους ακούς, κάνε ότι σου λέει ο γιατρός σου και πρόσεξε τώρα στις διακοπές μη το παρακάνεις κι ανέβει το ζάχαρο. Αλήθεια με τον "προστάτη σου" τι έκανες??? Θα τη γλυτώσεις μόνο με τα χάπια ή θα κάνεις κάτι άλλο?????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλα θα το καψετε βλεπω ε??Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Το λοιπόν πέραν της πλάκας είχα πολύ καιρό που τρωγόμουνα ν' ανέβω Ωρωπό αλλά η δουλειά δεν μου το επέτρεψε, οπότε αφού ήρθε ο Ωρωπός στην Πάτρα σήμερα το απόγευμα θα έρθω με τη Χρύσα να πιούμε τίλιο ή φασκόμηλο. Θα προηγηθεί τηλ. επικοινωνία.
Καλα να περασετε βρε ραμολια πιειτε κανα τηλιο και για μενα...![]()
![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
σας περιμενω ολους την τεταρτη λοιπον,ετσι να σκασει και ο γεροξουρας απο την κρητη,που μονο ραπτομηχανες ανακατασκευαζει![]()
![]()
οσο για την ποντικομαμη απο τη χιο,μη δινεται σημασια εσεις οι πατρινοι ζηλευει που δεν ειναι στεριανος,εξου και ενα φυσικο κουνημα που εχει στο περπατημα![]()
![]()