ερωτηση για τους παλαιους,σκεφτομαστε για χωματινη στον ολυμπο.εχει παει κανεις?σκυλια εχει????οποιαδηποτε πληροφορια ευπροσδεκτη
![]()
ερωτηση για τους παλαιους,σκεφτομαστε για χωματινη στον ολυμπο.εχει παει κανεις?σκυλια εχει????οποιαδηποτε πληροφορια ευπροσδεκτη
![]()
μην νομίζεις οτι εχει κ τπτ σκυλιά......που να τρώνε ανθρώπους.....μιας κ δεν εχει πολλα ζώα εκει πάνω......
θα βρεις αλλα αμα περνας κανονικά δεν πειράζουν..
ολα αυτα τα σκυλια εχουν συναντησει απειρες φωρες εντουραδες κτλ και δεν εχει τυχει συμβαν να κανουν κατι....απλα γαυγηζουν και πλησιαζουν την μηχανη!
πατα γκαζι και αερα πατερα............
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
αυτα που βρηκαμε την προηγουμενη φορα στα βουνα δεν ηταν σκυλια,ηταν αρκουδες που γαβγιζαν.ασε που πηγαινα καταπανω τους μηπως κ φοβηθουν και δεν ενιωθαν..ας ελπισουμε αυτη τη φορα να μην εχουμε τα ιδια
απλως οταν περνάτε απο σκυλια να μην εχετε τρελη απόσταση ο ενας απο τον αλλον,,,,να μην προλαβαίνει το σκυλι να μπερδεύεται με τα μηχανάκια....
οταν ειναι ο ενας 10-15 μετρα απο τον αλλον το σκυλί θα περιμενει τον τελευταίο......
πες τον τελευταίο να φοράει μποτες....εχεχεχεχεχε
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
το ότι σας γραφει στα παλιά του τα @@ σημαίνει ότι δεν έχει πάει ???Αρχικά δημιουργήθηκε από tommy dakar
κανενας δεν εχει παει???![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Κοίτα.. Αν το πρώτιστο θέμα σου είναι αν έχει σκυλιά και τι είδους στον Ολύμπο, καλύτερα ποστάρισέ το στο www.trelogoutsounakia.netΑρχικά δημιουργήθηκε από tommy dakar
ερωτηση εκανα.![]()
![]()
Μην τον παρεξηγεις......Αρχικά δημιουργήθηκε από tommy dakar
ερωτηση εκανα.![]()
![]()
( Του επεσε και αυτο το θρεντ με τους 50ρηδες στο εντουρο και δεν εχει ξεσπασει.....![]()
)
εγραψα οποιαδηποτε πληροφορια.αν δεν θελεις να πεις σεβαστο,αλλα δεν χρειαζοταν να μπεις να απαντησεις
Μα τι λες τώρα..?? Ευχαρίστησή μου ...Αρχικά δημιουργήθηκε από tommy dakar
αν δεν θελεις να πεις σεβαστο,αλλα δεν χρειαζοταν να μπεις να απαντησεις![]()
![]()
κατι καταλαβαμε! :oΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ευχαρίστησή μου ...![]()
![]()
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.
στον Ολυμπο απαγορευονται τα μηχανακια γιατι ειναι εθνικος δρυμος!
δεν δοκιμαζεις στην Οιτη καλυτερα?![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Ρε συ tommy...
Αυτό το "σκεφτομαστε για χωματινη στον ολυμπο" δεν λέει κάτι ...
Πόσοι, ποιοί, τι ικανοτήτων, τι μηχανάκια, πόσες μέρες (ή ώρες), ποια πλευρά του βουνού, με τι εξοπλισμό..??
ατομα δυο,εγω με ενα ντακαρ και ενας αφρικανος,ικανοτητες καλες,δυο μερες λεμε,εξοπλισμος οτι προβλεπεται,απο στολες χωματινο εξοπλισμο κ λαστιχα μεχρι σκηνες.τωρα το απο ποια πλευρα δεν ξερω μιας και δεν εχω παει ποτε.