Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 2 από 2

Θέμα: Αφαιρεση μάσκας (Fazer 600 S2)

Αφαιρεση μάσκας (Fazer 600 S2)

Hello people

Οχι, δε θέλω να βγάλω τη μάσκα για να το κάνω γυμνό, μου αρεσει η μασκα, τρελαίνομαι για αυτη τη μασκα, και το μασκοφορεμενο φεηζερ μου θα έχει τη μασκα του για πάντα.

Το πρόβλημα μου είναι πως μου έσπασε απο μέσα το σημείο στο οποίο βιδώνει το ποδαρακι του φλάς. Η βίδα χάθηκε αλλά και να την είχα, δεν έχω μέρος να τη βιδώσω. Προς το παρόν κρατω το φλάς σε ορθια θέση με ένα σύρμα, αλλά σκέφτηκα να χρησιμοποιούσα καμιά σουπερ κόλα (logo? ή κατι παρόμοιο). Αλλά για να κάνω καλή δουλεία θα πρέπει (νομίζω) να βγάλω τη μάσκα. Έχει κανεις εμεπιρία από αυτο; Θα χρειαστώ ειδικό εργαλείο; Είναι κατι που πρέπει να προσέξω;

Ευχαριστώ.

Re: Αφαιρεση μάσκας (Fazer 600 S2)

Αρχικά δημιουργήθηκε από georgemarios
    Hello people

Οχι, δε θέλω να βγάλω τη μάσκα για να το κάνω γυμνό, μου αρεσει η μασκα, τρελαίνομαι για αυτη τη μασκα, και το μασκοφορεμενο φεηζερ μου θα έχει τη μασκα του για πάντα.

Το πρόβλημα μου είναι πως μου έσπασε απο μέσα το σημείο στο οποίο βιδώνει το ποδαρακι του φλάς. Η βίδα χάθηκε αλλά και να την είχα, δεν έχω μέρος να τη βιδώσω. Προς το παρόν κρατω το φλάς σε ορθια θέση με ένα σύρμα, αλλά σκέφτηκα να χρησιμοποιούσα καμιά σουπερ κόλα (logo? ή κατι παρόμοιο). Αλλά για να κάνω καλή δουλεία θα πρέπει (νομίζω) να βγάλω τη μάσκα. Έχει κανεις εμεπιρία από αυτο; Θα χρειαστώ ειδικό εργαλείο; Είναι κατι που πρέπει να προσέξω;

Ευχαριστώ.
    Aν θυμάμαι καλά σταυρόβιδες και αλενόβιδες δεν έχει;
    Τα πλαστικά μπαίνουν και βγαίνουν με κάποιες ανοχές. Προσοχή, με ευλάβεια, και όλα θα πάνε καλά. Εύκολη δουλειά, μη σε αγχώνει να αγγίξεις στο μηχανάκι σου.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παρόμοια θέματα

1. Πίνακας οργάνων απο FAZER 600 s2
    από fazer - hucker στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2008, 09:40

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ