Τώρα μοτογενικές το βάζω, τέλος πάντων.
Παρατηρώ τις αγγελίες συνέχεια, καθώς ψάχνω και γω την ευκαιρία, και βλέπω και εδώ
αλλά και αλλού πολύ hayabusa να πωλείται.
Τυχαίο ή σημάδι των καιρών;
Παρατηρώ τις αγγελίες συνέχεια, καθώς ψάχνω και γω την ευκαιρία, και βλέπω και εδώ
Έγινε πολύ της μόδας, όταν βγήκε το καινούριο.
Κάποιοι δεν είχαν τα λεφτά, και πήραν το παλιό, και έτσι γέμισε ο τόπος.
Θέλει και δευτερο μηχανάκι απαραίτητα μαζί (παπί , μικρό σκούτερ).Δεν βγαίνει αλλιώς.
Δεν θεωρώ οτι έχει καμιά μεγάλη διαφορά σε κόστος απο 1000άρια SS ή άλλα μεγάλα sport touring.
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Σημάδι των καιρών, ασφαλώς.
Με τα τέλη, ασφάλιστρα, καύσιμα κ.λ.π να αυξάνονται δραματικά από μήνα σε μήνα, τους μισθούς να παίρνουν την κατιούσα, δυστυχώς θα βλέπουμε πολλά τέτοια στο άμεσο μέλλον![]()
και το πιο άσχημο; δεν θα μπορούν να τα πουλήσουν (ξεφορτωθούν) στην σωστή αξία που έχουν
(όποια και άν είναι αυτή)
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitrisioak
Σημάδι των καιρών, ασφαλώς.
Με τα τέλη, ασφάλιστρα, καύσιμα κ.λ.π να αυξάνονται δραματικά από μήνα σε μήνα, τους μισθούς να παίρνουν την κατιούσα, δυστυχώς θα βλέπουμε πολλά τέτοια στο άμεσο μέλλον![]()
και το πιο άσχημο; δεν θα μπορούν να τα πουλήσουν (ξεφορτωθούν) στην σωστή αξία που έχουν
(όποια και άν είναι αυτή)
Σωστος, απλα τα σημαδια των καιρων, δεν εχουν να κανουν με το ειδος της μοτοσυκλέτας.
Αυτο εχει να κανει γενικα με τα καταναλωτικα αγαθα
Το θέμα είναι ότι και πάλι οι περισσότεροι νομίζουν ότι θα τα πουλήσουν όσο τα αγόρασαν καινούρια. Δεν έχουν καταλάβει που έχει πέσει η αγορά. Δε γίνεται ρε φίλε να ζητάς για cb400 του 1998 με 80-90000χλμ 2300 ευρώ!!! Έλεος :P:P
Yamaha FZS 600
κι όμως, ενώ η αξία των πιο καινούργιων-ακριβών-απαιτητικών σε συντήρηση θα πέσει πολύ, τα παλιότερα-μικρότερα-φθηνότερα θα διατηρήσουν ή και θα ανεβάσουν την τιμή τους.
Είναι απόλυτα λογικό. Από τη στιγμή που σχεδόν κανείς δε μπορεί (ή δε θέλει)να βγάλει δάνειο προκειμένου ν΄αγοράσει καινούργια μοτοσυκλέτα, τονώνεται η αγορά των μεταχειρισμένων ...
και μιας και το ψάχνεις, όταν βρεις μπουσάκι ευκαιρία, σφύρα!![]()
Εγώ ακόμα περιμένω να πέσουν τα bandit και τα cbf. Busa δεν...Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
κι όμως, ενώ η αξία των πιο καινούργιων-ακριβών-απαιτητικών σε συντήρηση θα πέσει πολύ, τα παλιότερα-μικρότερα-φθηνότερα θα διατηρήσουν ή και θα ανεβάσουν την τιμή τους.
Είναι απόλυτα λογικό. Από τη στιγμή που σχεδόν κανείς δε μπορεί (ή δε θέλει)να βγάλει δάνειο προκειμένου ν΄αγοράσει καινούργια μοτοσυκλέτα, τονώνεται η αγορά των μεταχειρισμένων ...
και μιας και το ψάχνεις, όταν βρεις μπουσάκι ευκαιρία, σφύρα!![]()
Εγώ περιμένω να πέσουν τα FZ6 naked , gsr 600, hornet 600, er-6n . Αν δίνει κανείς στα 2500e να μου πει asap.
Yamaha FZS 600
Παρατηρώ τις αγγελίες συνέχεια, καθώς ψάχνω και γω την ευκαιρία, και βλέπω και εδώΑρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
αλλά και αλλού πολύ GSX-R να πωλείται.
Τυχαίο ή σημάδι των πλαισίων;![]()
![]()
Δυστυχώς ο κόσμος που πουλάει μτχ δε δείχνει να έχει καταλάβει, ή αν έχει καταλάβει προσπαθεί μπας και βγάλει κάτιτις παραπάνω.
Από τη μέρα που έπεσε η τιμή της καινούρια στρομ στα 7000 ψάχνω τις αγγελίες κι έχω φρίξει μιλάμε. Μηχανές 2ετίας και να πωλούνται κοντά 6000 όταν το καινούριο έχει 7000.
Και gixxerpap τονώνεται η αγορά μτχ αλλά στη σωστή τιμή. Γιατί θέλω να εξοικονομήσω χρήματα σε σχέση με το καινούριο. όχι να πληρώσω τα 2/3 της τιμής καινούριου για μηχανή 2ετίας και βάλε... Ευελπιστώ όταν διαπιστώσουν όλοι ότι τα κορόιδα φαλίρισαν να αναπροσαρμόσουν τις τιμές τους.
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν![]()
![]()
αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Τυχαίο ή σημάδι των πλαισίων;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Πατε δειτε την μηχανη που σας ενδιαφερει, μετα προτεινετε την τιμη σε μετρητα που νομιζετε οτι αξιζει, αφηστε τηλεφωνο και μετα απο 2-3 βδομαδες θα σας παρει.![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Πατε δειτε την μηχανη που σας ενδιαφερει, μετα προτεινετε την τιμη σε μετρητα που νομιζετε οτι αξιζει, αφηστε τηλεφωνο και μετα απο 2-3 βδομαδες θα σας παρει.![]()
...σε ...925 τελειωνει το κινητο τηλ σου?
Οχι!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
...σε ...925 τελειωνει το κινητο τηλ σου?
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Οχι!
οκ, τυχερος εισαι!
άλλος τα εφαγε τα καντηλια!
![]()