Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 20

Θέμα: Sos........help

Παλαιό μέλος

Sos........help

επειδη ειμαι λιγι ασχετος απο αυτα,οταν εδω http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_13291.htm λεει φορτιστής και τροφοδοτικό εννοει οτι δουλευει και στο ρευμα και με μπαταρια?η τροφοδοτικο εννοει κατι που εχει αναμεσα απο μπριζα και φορτιστη?help please γιατι 8ελω να το παρω αν ειναι!
    NS50-F,TDR 80,TDR 250,NSR 250,TDR 250,ZX 400,RM 250,CBR 600F,KTM DUKEii,DUCATI MONSTER 600,YAMAHA YZFR6,TTR 600 kai synexizoume

Νομίζω δουλεύει αποκλειστικά με μπαταρία (όπως και όλα τα parkside) τώρα τροφοδοτικό εννοεί μάλλον την καλωδίωση φόρτισης αλλά δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. Αν δεν λειτουργεί και με ρεύμα δεν αξίζει τα λεφτά πάντως γτ στο χρόνο η μπαταρία θα είναι άχρηστη.

Re: Sos........help

Αρχικά δημιουργήθηκε από trelamenoss
    επειδη ειμαι λιγι ασχετος απο αυτα,οταν εδω http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_13291.htm λεει φορτιστής και τροφοδοτικό εννοει οτι δουλευει και στο ρευμα και με μπαταρια?η τροφοδοτικο εννοει κατι που εχει αναμεσα απο μπριζα και φορτιστη?help please γιατι 8ελω να το παρω αν ειναι!
    αφου το λεει Επαναφορτιζόμενη συσκευή λείανσης

φορτιστής και τροφοδοτικό

ΔΕΝ δουλευει στο ρευμα μονο με μπαταρια
    η μπαταρια βγαινει και μπαινει στο φορτιστη, που με τι σειρα του θελει το τροφοδοτικο για να φορτισει τη μπαταρια

Ride to the end of time!!!!

Γκαντεμοσαυρ Το avatar του/της MavrosPan
    Και η μπαταρια του λαπτοπ επαναφορτιζομενη ειναι. Και εχει και φορτιστη. Και τροφοδοτικο.

Εφ οσον λεει φορτιστης (για τη μπαταρια) και τροφοδοτικο (για το ρευμα) προφανως δουλευει και με τα δυο. Οπως το λαπτοπ ενα πραμα.

Btw: δεν εχω ιδεα για τι πραγμα μιλαμε, το λινκ δεν δουλευει, απο τα συμφραζομενα εβγαλα συμπερασμα.
    Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS

Re: Re: Sos........help

Αρχικά δημιουργήθηκε από chris 1150
    αφου το λεει Επαναφορτιζόμενη συσκευή λείανσης

φορτιστής και τροφοδοτικό

ΔΕΝ δουλευει στο ρευμα μονο με μπαταρια
    η μπαταρια βγαινει και μπαινει στο φορτιστη, που με τι σειρα του θελει το τροφοδοτικο για να φορτισει τη μπαταρια

Αυτό ακριβώς.

Μπορει καποιος να με δωσει ενα λινκ να εχω μια ιδεα για τι πραγμα μιλαμε ?

Αλλα παντως οταν λεμε φορτιστη εννοουμε αυτο που φορτιζει την μπαταρια και οταν λεμε τροφοδοτικο εννοουμε αυτο που δινει ρευμα. Οχι στον φορτιστη, στο μηχανημα. Μπορει βεβαια να κανω και λαθος οσο αφορα τη συγκεκριμενη περιπτωση μιας και μπορει στην περιγραφη να γραφει ο,τι ναναι.
    Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Καλέ τι λετε τόση ώρα..???
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Εγω προσωπικα μιλαω για κατι που δεν ξερω τι ειναι και δεν ξερω αν λεω παπαριες η αν εχουν φυσικη υποσταση αυτα που λεω σε σχεση με το συγκεκριμενο προιον για το οποιο μιλαω.

Το χω, παω για βουλευτης.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αν μιλάτε για το παρακάτω μπλιμπλίκι, είναι ηλίου φαεινότερον ότι δουλεύει μόνο με μπαταρία...

(όπως είναι ηλίου φαεινότερον ότι αυτοί που αναφέραν "τροφοδοτικό" στις προδιαγραφές, είναι επιεικώς ανεγκέφαλοι - αν όχι, τότε υπάρχει δόλος για εξαπάτηση καταναλωτή .. )

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	gr_56052_01_b.jpg 
Προβολές:	340 
Μέγεθος:	54,7 KB 
ID:	237152
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Οποτε προφανως κ οταν εχω αδικο δικαιως το εχω, καθοτι συμφωνα με τας περιγραφας επρεπε να δουλευει και με ρευμα. Οποτε το τροδοδοτικο που γραφει ειναι απλα ακυρο, αν οντως δουλευει μονο με μπαταρια.

Α ρε θεε ολο το μυαλο σε μενα το δωσες γαμωτι σου.

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MavrosPan
    Εγω προσωπικα μιλαω για κατι που δεν ξερω τι ειναι και δεν ξερω αν λεω παπαριες η αν εχουν φυσικη υποσταση αυτα που λεω σε σχεση με το συγκεκριμενο προιον για το οποιο μιλαω.
    :rotflmao: :rotflmao: να γράφεις πιο σύχνα :rotflmao: :rotflmao: στα τεχνικά κυρίως που έχουν και μοντ με απεριόριστη κατανόηση

το έχεις

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    και φυσικα οπως σε ολα τα ενημερωτικα φυλαδια κατω κατω με μικρα γραμματα λεει:

* Σε ορισμένα προϊόντα, παρά τις προσεγμένες παραγγελίες, ενδέχεται τα αποθέματα να εξαντληθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η εταιρία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τυπογραφικά λάθη.

ποσο μαλλον το lidl που τα περισοτερα προιοντα του ειναι απο "καρμπον" και "ατσαλι" (μονο σε σκουπες δεν το εχουν γραψει ακομα):rotflmao: :rotflmao:
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Παλαιό μέλος

f

ok paidia 8a koitaksw gia kati allo.thanks! mhpws exete kati se ayth th timh panw katw kalo ypopsin sas?(me reyma pada)
    NS50-F,TDR 80,TDR 250,NSR 250,TDR 250,ZX 400,RM 250,CBR 600F,KTM DUKEii,DUCATI MONSTER 600,YAMAHA YZFR6,TTR 600 kai synexizoume

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MavrosPan

Θέλω κι εγώ από αυτό που πίνεις...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos

Re: f

Αρχικά δημιουργήθηκε από trelamenoss
    ok paidia 8a koitaksw gia kati allo.thanks! mhpws exete kati se ayth th timh panw katw kalo ypopsin sas?(me reyma pada)
    θα ασχοληθείς με μοντελισμό?

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. SOS HELP Απομαγνητισμένοι μαγνήτες σε Tank bag...
    από dpetran4 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2011, 22:25
  2. Sos - Help με ασφαλιστρα !!!
    από PortisHead στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2009, 23:58
  3. sos help
    από newrider στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2007, 16:19
  4. Help Sos @#$! Husqvarna 125 Wre
    από nasos7 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2007, 14:24
  5. !!!help Rs125 H Tuono 125 Sos!$#!$#!
    από nasos7 στο forum Aprilia
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2007, 18:51

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •