Παιδες πριν μερικες μερες ειχα μια πτωση , χαρη σε μια πολυ προσεκτικη θεια. Τεσπα ενολιγις αυτο που με καιει ειναι ποτε και πως θα φτιαχτει το μηχανακι μου. Συγκεκριμενα μιλησα με τον ασφαλιστη ο οποιος μου τονισε οτι επειδη δεν ειναι 4ετιας το ρ6 δεν θα μπορεσει η ασφαλιστη να μου αγορασει καινουριο δεξι φαναρι , μασκα , φερινγκ κτλπ. Μου ειπε οτι θα βρουνε μεταχειρησμενα. Ρε παιδια εχω φαει τον κοσμο μεταχειρισμενο δεξι φαναρι για Ρ6 1999 δεν βρηκα πουθενα. Αυριο (μετα απο 4 μερες ) θα ρθει ο πραγματογνωμονας να βγαλει φωτογραφιες και μετα να δουμε τι θα καλυψει η ασφαλιστικη. Το θεμα ειναι οτι πλεον που το πηρα 1-2 φορες βολτα μου σβηνει στα καλα καθουμενα οταν εχω χαμηλες στροφες , δηλαδη θελει και κοιταγμα μηχανικο η μηχανη. Να τσεκαρουν καρμπυρατερ λαδια αν επεσε καθολου βενζινη στο λαδι η κατι τετοιο σωστα?
Εγω τι πρεπει να τονισω και σε ποιον στον πραγματογνωμονα στον ασφαλιστη σε ποιον για τυχον μηχανικες ζημιες περα απο τις υλικες και πως θα καλυφτουν αυτες? Και το κυριοτερο ποσο γρηγορα θα γινουν αυτα ?
Γνωστος που επεσε με τρανσαλπ του 97 πριν 2-3 μηνεσ .του αγορασε γνωστη ασφαλιστικη εταιρια καινουρια τα παντα ολα γιατι δηλαδη σε μενα δεν μπορουν να παρουν καινουρια?