Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 33

Θέμα: Best MotorBike Boots for 2012?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της pavlaras1

Best MotorBike Boots for 2012?

Ποια ειναι η καλυτερη μποτα μηχανης σε θεματα ασφαλειας ανεξαρτητων χρηματων και κατηγοριας?
    Εχω σπασμενα και τα δυο ποδια απο μποτακια τις DAINESE.
    Τα οποια απο προστασια παιρνουν με αριστα το 20 απλα 0 με τονο.
    Εχω σπασει εσω - εξω σφυρο και κνημη.
    Ποιος ξερει εαν υπαρχει μποτα που προστατευει σιγουρα και οχι θεωρητικα των εσω - εξω σφυρο και την κνημη?
    Εαν θελετε βαλτε φωτογραφιες και συνδεσμους για πιο ευκολη συγκριση.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας

Re: Best MotorBike Boots for 2012?

Αρχικά δημιουργήθηκε από pavlaras1
    Ποια ειναι η καλυτερη μποτα μηχανης σε θεματα ασφαλειας ανεξαρτητων χρηματων και κατηγοριας?
    Εχω σπασμενα και τα δυο ποδια απο μποτακια τις DAINESE.
    Τα οποια απο προστασια παιρνουν με αριστα το 20 απλα 0 με τονο.
    Εχω σπασει εσω - εξω σφυρο και κνημη.
    Πιος ξερει εαν υπαρχει μποτα που προστατευει σιγουρα και οχι θεωρητικα των εσω - εξω σφυρο και την κνημη?
    Εαν θελετε βαλτε φωτογραφιες και συνδεσμους για πιο ευκολη συγκριση.
    ρε μαν εδώ οι οδηγοί στα moto gp φορούν ότι πιο κορυφαίο υπάρχει σε μπότα και πάλι σπάνε τα ποδάρια τους...

τέσπα προτίμησε racing μπότες.
    εγώ συστήνω ανεπιφύλαχτα τις sidi. με έχουν σώσει

Re: Re: Best MotorBike Boots for 2012?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    ρε μαν εδώ οι οδηγοί στα moto gp φορούν ότι πιο κορυφαίο υπάρχει σε μπότα και πάλι σπάνε τα ποδάρια τους...

+675

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide

Re: Re: Best MotorBike Boots for 2012?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας

Μερικοί από αυτούς φορούσαν-φοράνε τις μπότες της παραπάνω φίρμας που μου μειάζουν σαν ημιμποτάκια. Μετά απο ένα ζευγάρι xpod που ξεκόλλησαν οι σόλες μετά απο λίγο, sidi και για μένα και μακάρι ναι μην χρειαστούν ποτέ.
    Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
    Ministry Of Lost Souls

Ρε συ άντε και την βρήκες αυτή τη μπότα. Θα την φοράς κάθε μέρα? Για καφέ, δουλειά κτλ?

Στις συνθήκες δηλαδή που είναι πιο πιθανό να πάθεις αυτό που ήδη έπαθες?

Εσύ ψάχνεις κάτι που να μπορεί να δεχτεί πλευρικά μεγάλες δυνάμεις και να στηρίξει πολλά κιλά, αν έχω καταλάβει. Δεν ξέρω κατά πόσο σχεδιάζονται με αυτή την λογική οι μοτοσυκλετιστικές μπότες όμως.

Αυτή την φοράνε στο motogp πάντως. Δες τις γέφυρες που έχει από τη μέση της καμάρας του ποδιού μέχρι τον αστράγαλο και από τον αστράγαλο μέχρι την γάμπα.

http://www.youtube.com/watch?v=MrxVSVI-I9A

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	colin-edwards.jpg 
Προβολές:	669 
Μέγεθος:	266,1 KB 
ID:	238092
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

sidi vortice !!

για καθε μερα ολη μέρα.

εγω εχω κατι Astars smx-plus για καθε μέρα, ολη μερα, παντου και παντα.!
    ειναι θεμα συνηθειας...
    παπουτσια, μποτες τουριστικες, μποτακια, σκατακια, ειναι μονο για μικρο πτωσεις, μονο οι racing μποτες κανουν πολυ καλη δουλεια, αλλα δεν ειναι και πολυ εκολο να τις φορες ολη μερα, ασε και το κοστος...

επίσεις μπορεις και να μην καβαλας καθολου, που νομιζω πως ειναι και το πιο safe...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Θα την φοράω κάθε μέρα για καφέ, δουλειά κτλ.

Σε ολες τις συνθήκες.

Πραγματι καλα καταλαβες, ψάχνω κάτι που να μπορεί να δεχτεί πλευρικά μεγάλες δυνάμεις και να στηρίξει πολλά κιλά.

Εαν υπαρχουν αλλες μποτες που μπορουν να προσφερουν τετοιου ειδους ασφαλεια με ενδιαφερει.

To μοντελο αυτο που δειχνει στην φωτογραφια ειναι το Vortice τις Sidi?

Υπαρχει καποια ιστοσελιδα που να εχει ολες τις μποτες απο τα MOTOGP του 2012?

Ωστε να μπορεσει να γινει πιο αντικειμενικη συγκριση με τα υπολοιπα μοντελα.

Υπαρχει περιπτωση οι μποτες Off Road ή Super Motard να ειναι πιο ασφαλες απο τις MOTOGP?

Θα την φοράω κάθε μέρα για καφέ, δουλειά κτλ.

Σε ολες τις συνθήκες.

Πραγματι καλα καταλαβες, ψάχνω κάτι που να μπορεί να δεχτεί πλευρικά μεγάλες δυνάμεις και να στηρίξει πολλά κιλά.

Εαν υπαρχουν αλλες μποτες που μπορουν να προσφερουν τετοιου ειδους ασφαλεια με ενδιαφερει.

To μοντελο αυτο που δειχνει στην φωτογραφια ειναι το Vortice τις Sidi?

Υπαρχει καποια ιστοσελιδα που να εχει ολες τις μποτες απο τα MOTOGP του 2012?

Ωστε να μπορεσει να γινει πιο αντικειμενικη συγκριση με τα υπολοιπα μοντελα.

Υπαρχει περιπτωση οι μποτες Off Road ή Super Motard να ειναι πιο ασφαλες απο τις MOTOGP?
    Στην φωτό πιο πάνω είναι η sidi vorice (Colin Edwards) που φοριέται στο motogp.

Ο rossi με dainese αυτήν:
    http://www.youtube.com/watch?v=sJSDkmqyG9M

Ο stoner με alpinestars αυτήν:
    http://www.youtube.com/watch?v=qBAhyLhsjh0

Το ότι τις φοράνε στο motogp όμως δεν πιστεύω ότι είναι αντικειμενικό κριτήριο για αυτό που ψάχνεις.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Οκ.
    Τι θα επρεπε να κοιταξω?
    Οι γεφυρες στις μποτες ειναι το ενα κριτηριο απο οτι βλεπω.
    Οσο πιο ενισχυμενες τοσο πιο καλες.
    Ποιες αλλες μποτες εχουν τοση η περισσοτερη ενισχυση στην γεφυρα απο τις Sidi Vortice?

Οκ.
    Τι θα επρεπε να κοιταξω?
    Οι γεφυρες στις μποτες ειναι το ενα κριτηριο απο οτι βλεπω.
    Οσο πιο ενισχυμενες τοσο πιο καλες.
    Ποιες αλλες μποτες εχουν τοση η περισσοτερη ενισχυση στην γεφυρα απο τις Sidi Vortice?
    Σίγουρα το λαμβάνεις υπόψιν ότι είναι οι τοπ σειρές των εταιριών, αλλά μην επαναπαυθείς ότι θα σε σώσουν από οτιδήποτε.

Απλά προτείνω να το ψάξεις παραπάνω σε αυτό ακριβώς που θέλεις.. Εσύ μπορεί να θες πχ κάτι που αν σε κοπανήσω με σφυρί ή αν αρχίσω και χοροπηδάω πάνω στον αστράγαλό σου να μην υποχωρεί, ενώ οι τοπ αγωνιστικές μπότες να είναι σχεδιασμένες για να μην γυρίζει το πόδι σε πτώση, για να έχουν την καλύτερη δυνατή στήριξη, να επιβραδύνουν το σύρσιμο, να μην βγάζουν σπίθες, καλό αερισμό και δεν ξέρω γω τι άλλο.

Αν πχ οι μπότες εντούρο προβλέπουν προστασία από χτυπήματα με πέτρες, ξύλα και μεγάλες πιέσεις εξωτερικά ίσως εξυπηρετούν περισσότερο τον σκοπό σου.

Καλύτερα να σου πουν κάποιοι που έχουν δοκιμάσει και έχουν γνώσεις επί του θέματος.
    Οι γέφυρες πάντως και μενα θα με κέρδιζαν αν προσφέρουν και προστασία από κρούση και όχι μόνο στήριξη.

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Οκ.
    Τι θα επρεπε να κοιταξω?
    Χέσε τις γέφυρες , το πρώτο που πρέπει να κοιτάξεις είναι να μην είσαι σαν καρνάβαλος στη δουλειά και τον καφέ , αν πιστεύεις ότι θα είσαι οκ με αγωνιστικές μπότες εκεί πάσσο !!!!
    Respect mah authoritah!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    γαματες οι sidi. εγω εχω το προηγουμενο μοντελο απο τις vortice που ακουει στο ονομο vertigo corsa.
    απλα κορυφαια μποτα.
    νομιζω ομως οτι οι εντουραδικες ειναι πολυ πιο ενισχυμενες και φαινονται και πιο "μασιφ"...

Όνομα:	125534-sidi-crossfire-srs-black.jpg 
Προβολές:	515 
Μέγεθος:	85,1 KB 
ID:	238125

Οκ απο την MOTOGP κατηγορια ειδα οτι η καλυτερη επιλογη και με διαφορα ειναι η SIDI VORTICE.

Εαν κοιταξουμε σε ENDURO κατηγορια τοτε εκει ποια ειναι η αντιστοιχη μποτα που ειναι κορυφη στην ασφαλεια?

Επισης ξερει κανεις τι διαφορες εχει η SIDI VORTICE απο την επετιακη εκδοση περα απο την εξωτερικη εμφανιση?
    Εαν εχει διαφορα στην ποιοτητα υλικων και εαν εχει μεγαλυτερη ασφαλεια.

Όνομα:	sidi-vortice-vernice-50-edition-motorcycle-boots.jpg 
Προβολές:	501 
Μέγεθος:	55,7 KB 
ID:	238147

Οκ απο την MOTOGP κατηγορια ειδα οτι η καλυτερη επιλογη και με διαφορα ειναι η SIDI VORTICE.

Εαν κοιταξουμε σε ENDURO κατηγορια τοτε εκει ποια ειναι η αντιστοιχη μποτα που ειναι κορυφη στην ασφαλεια?

Επισης ξερει κανεις τι διαφορες εχει η SIDI VORTICE απο την επετιακη εκδοση περα απο την εξωτερικη εμφανιση?
    Εαν εχει διαφορα στην ποιοτητα υλικων και εαν εχει μεγαλυτερη ασφαλεια.
    Pavlara προς τι ολος αυτος ο πανικος?? με το συμαθειο κιολας...!

η καθε μποτα ειναι για συγκεκριμενη χρηση, γιαυτο αλλες λεγονται τουρινγκ, αλλες ρεισινγκ, αλλες εντουρο.

δεν μπορεις να πας στη δουλεια σου, ουτε για ψωνια με την συζηγο φορώντας εντουρο, αντε με ρεισινγκ να το δεχτω (επειδή το κανω και εγω), και δεν ειναι μονο η ανεση, αλλα καταστρεφεις και την μποτα και δεν εχουν και λιγα,( 350 h vortice & 500 η εντουρο)

δεν ειναι η μποτα που θα σε σωσει στην τελικη, γιατι πες οτι φορας την πιο χαι-τεκ μποτα και σε πτωση αυτη κανει μοχλο και σου σπαει κνημη- περονη.

παρε μια καλη μποτα, γνωμη μου προτιμησε ρεισινγκ, και εχε το νου σου. Με ΤΙΠΟΤΑ δεν ειμαστε προστατευμενη εκει εξω. Εαν δεν μπορεις να το δεχτεις αυτο μην ξανακαβαλησεις.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Είναι πάλι ο Gaultier στη μόδα ;
    Respect mah authoritah!!!!

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 2012 X-Games 18 motocross best trick
    από DimChios στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 06/09/2012, 14:08