Εχω περάσει πολλά ..δεινά !!! σε πολλά συνεργεία .Ωρες επί ωρών στο περίμενε..!!!
ατέλειωτα τσιγάρα και φραπέδες ..να παρακαλάς πότε θα δώσει ο Κύριος και ο μάστορας να πιάσει τελικά το δικό σου μηχάνημα.
Ητανε καλοκαίράκι και περίμενα πρωί πρωί για αλλαγή λαδιών σε ένα παλιοχόντα που είχα τότε.
Ο μάστορας λόγω αυξημένων αναγκών είχε προσλάβει καινούργιο παιδί για τις δουλειές του συνεργείου.
Ο μικρός ομως εκαιγε ..βαλβολίνες !!! δώσε μου του έλεγε το γερμανικό κλειδί και του έφερνε το πιάτο του σκύλου..!!!
φέρε μου του έλεγε καστάνια ..και του έφερνε καλάμι απο μπροστινό ΚΤΜ..!!
ΡΕ ΦΈΡΕ ΜΟΥ ΛΕΜΕ ΕΝΑ ΠΕΝΤΟΚΙΛΟ ΛΑΔΙ !!!!!!!και του έφερνε .. το γρασαδόρο!!!
Ο μάστορας καποια στιγμή σταμάτησε να μιλάει ... εβραζε........αλλά πάλι δεν μπορούσε να αντέξει την τόση μαλακία που έδερνε τον μικρό ..
Καί τότε γίνεται το μεγάλο κακό ..
Νικολάκι???? αντε αγόρι μου στον μαστρο -νώντα παρα κάτω να σου δώσει 14 κιλά /...ΑΒΑΝΣ!!!
ο ΜΙΚρός αμέσως γούρλωσε τα αυτιά του .. Παναγία μου ο μάστορας μου με εμπιστεύεται και μάλιστα με στέλνει σε εξωτερικές δουλειές..
Εφυγα μάστορααα αααα.
Εφυγε και περιμένουμε χωρίς λόγια τον γυρισμό .. μετά απο κανα μισάωρο γυρνάει με ένα κουβά γράσσο ισαμε 20 κιλά σφραγισμένο. ο μικρός αγκομαχούσε σαν μουσκάρι ..
Τον βλέπει ο μάστορας τον κουβά και αρχίζει τα καντήλια .. τον πούστη τον κερατά που σου έδωσε λάθος πράμα .. κόκκαλο ο νικολάκης ..παρτο ρε και να του το πας του μαλάκα να το βάλει απο πίσω του να ωρύεται ο μάστορας .. ΕΙΠΑΜΕ ΑΒΑΝΣΣΣΣΣ!!!
εΦΥΓΑ αφεντικό και ξανά μανά ο νικολάκης στον μαστρο νώντα .
εκεί παίχτηκε το αλλιώτικο ..ο μαστρο νώντας αλλη πουτάνα αυτός λές και το κάνανε πρώτη φορά ????φορτώνει τον μικρό και ένα διαφορικό από σκόντα !!!
ερχεται γονατισμένος ο μικρός κατακόκκινος με το διαφορικο στόν ώμο ( ητανε ψωμομένος ο έρμος ) και για να συνέλθει ηπιε 2 λίτρα κοκα κόλα ..
ο ΜΆΣΤΟΡΑς αφού ελεγξε με προσοχή το ...ΑΒΑΝΣ ... γυρνάει στον νικολάκι και του λέει ..
Πες του μαλάκα πως ζητήσαμε 14 κιλά ΑΒΑΝΣ ...οχι 35 ..δεν θα χρωστάμε και απο πάνω στους φαναρτζήδες ..!! τι να το κάνω ρε του μαλάκα το παραπάνω ??? να γαυγίζει !!!
Αλήτες ρε φίλε τι να πείς κανανε το παιδί να αλλάξει δουλειά να γίνει σερβιτόρος!!!