Εχθες 4:30 πετυχα εναν τυπο που με το αμαξι του ( opel vectra ? ) ξυλωσε τις μπαριερες στο (περιπου) χιλιομετρο 10 κεντρο - Λαμια.
Βραχος 150 κιλα με λαμαρινες απο μπαριερα, στην γρηγορη λωριδα σε αριστερη στροφη, ενας παπαρας στα 100 μετρα με το αμαξι σταθμευμενος, που εβαλε τριγωνο 3 μετρα πριν το αμαξι του![]()
Αποφασιζω να παρω την αστυνομια μιας κ κανενας δεν ενδιαφερθηκε (ο καλος σαμαρειτης), κυριως για την πετρα στην στροφη γιατι μοτοσυκλετα.. δεν υπηρχε περιπτωση να μεινει ορθια απο τετοιο εμποδιο.
Αφου προτρεπω τον οδηγο να βαλει το τριγωνο πισω απο την πετρα..
Παιρνω το 100 κ τους λεω "περιπου στο χιλιομετρο 10 κεντρο-λαμια υπαρχει βραχος στην γρηγορη λωριδα"
Υστερα απο κανα 10λεπτο με ξαναπαιρνουν κ με ρωτανε σε ποια περιοχη υπαγεται το επιμαχο σημειο της εθνικης οδου... :hypnotize
"Ανθρωπε μου, βαλε ενα περιπολικο να ξεκινησει απο κεντρο προς λαμια κ θα το βρει σε 10 km"
Μου εκανε εντυπωση ειναι η αδιαφορια ολων των περαστικων... θα ηθελα να θυμουνται, οτι αφου δεν δινουν δεκαρα για τιποτα, οταν ερθει η ωρα κανεις δεν θα ενδιαφερθει και για αυτους
Επισης εμαθα: Αν γινει κατι στην εθνικη οδο θα πρεπει να ξερω ακριβως σε ποια περιοχη βρισκομαι. Και αν δεν ξερω, θα πρεπει να βρω... γιατι αλλιως βοηθεια δεν θα εχω.
Αυτα τα λιγα, καλη συνεχεια![]()