Παίδες, να ρωτήσω. Για μηχανή στα 600cc πρέπει να τη δηλώσω στην εφορία έτσι? Εγώ φέτος θα κάνω δήλωση μιας και έχω πιάσει δουλεια. Το βασικό μου ερώτημα όμως είναι: ΤΕΚΜΗΡΙΟ έχει? Και αν ναι, πόσο??
Παίδες, να ρωτήσω. Για μηχανή στα 600cc πρέπει να τη δηλώσω στην εφορία έτσι? Εγώ φέτος θα κάνω δήλωση μιας και έχω πιάσει δουλεια. Το βασικό μου ερώτημα όμως είναι: ΤΕΚΜΗΡΙΟ έχει? Και αν ναι, πόσο??
Yamaha FZS 600
Αρχικά δημιουργήθηκε από panagath
Τεκμήριο αγοράς.
Όχι χρήσης. Δλδ, την χρονιά που την αγοράζεις, την δηλώνεις στην δήλωση σου.
That's it.
Απο οτι ξερω,(εως σημερα τουλαχιστον)δεν εχουν τεκμηριο τα διτροχα.
Πολλοι ουτε καν τις δηλωνουν...
Rock hard ride free
Και από που θα φαίνεται πόσο την έχω αγοράσει? Μιας και θα την πάρω μεταχειρισμένη.Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Τεκμήριο αγοράς.
Όχι χρήσης. Δλδ, την χρονιά που την αγοράζεις, την δηλώνεις στην δήλωση σου.
That's it.
Yamaha FZS 600
Μια δηλωση Ν105 νομιζω αρκειΑρχικά δημιουργήθηκε από panagath
Και από που θα φαίνεται πόσο την έχω αγοράσει? Μιας και θα την πάρω μεταχειρισμένη.
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Χάπια για την πίεση πάρε κι ασε την εφορία
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αν η απάντηση αυτή είναι υπονοούμενο για post μου σε άλλο thread...τότε να αναφέρω ότι άρχισε να ηρεμει!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
Yamaha FZS 600
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Ναι, απλά διάλεξες λάθος ταιμινιγκ (βλ σιμοντσελι) να το ανακοινώσειςΑρχικά δημιουργήθηκε από panagath
Αν η απάντηση αυτή είναι υπονοούμενο για post μου σε άλλο thread...τότε να αναφέρω ότι άρχισε να ηρεμει!!!![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Μάλλον δε την πρόσεξε την είδηση του Marco. Πάντως άρχισε και ηρεμεί. Ο αδερφός μου που μίλησε σήμερα κάτι του είπε να κοιτάξουμε μήπως την πάρω τη μηχανή. Εγώ δεν έχω μιλήσει ακόμα. Μετά τη δουλειά.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ναι, απλά διάλεξες λάθος ταιμινιγκ (βλ σιμοντσελι) να το ανακοινώσεις![]()
Το σίγουρο είναι ότι δε θέλει. Το θέμα για μένα είναι να μην τον στενοχωρώ. Τέλος πάντων επί αυτού. Θα δείξει σήμερα/αύριο που θα ξαναμιλήσω.
Yamaha FZS 600
Το πρώτο link είναι για δεδομένα 2006. Μην ξεχνάτε ότι τώρα έχουμε ΓΑΠ και Τρόικα και έτσι όπως πάνε θα μας βάλουν τεκμήριο διαβίωσης και στην κάρτα απεριορίστων του ΟΑΣΑ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Επίσης
[url]http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=23399&highlight=%2A%E5%F6%EF%F1%E9%E1%2A[/
Το δεύτερο λινκ απλά με πάει για να απαντήσω :P:P:P
Yamaha FZS 600
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
![]()
Στο θεμα μας
Εγω εγραψα μια υπευ. δηλωση ν. 105 που λεει
Εγω (ο αγοραστης) του...(ονομα πατρος) με αριθμο ταυτοτητας ...
αγορασα σημερα την (ημερομηνια) (μερικοι γραφουν κ ωρα γιατι σε περιπτωση που εχει κανει παρανομια την ιδια ημερα το φορτωνεσαι)
στην τιμη (1.000.000 ευρω) τη μοτοσικλετα μαρκας ΑΣΣΟΣ LIGHT
κ ο,τι αλλο σου ερθει εκεινη την ωρα (πινακιδα, ημερομηνια κατασκευης, κλπ κλπ)
Αυτη τη δηλωση θα το βαλω στη φορολογικη που θα κανω του χρονου και ειμαι κομπλε!
One with everything
Δεν πρέπει να γράψω τα στοιχεία του πωλητή? Ή μάλλον καλύτερα, μήπως ο πωλητής πρέπει να μου δώσει μια υ.δήλωση ότι μου πούλησε τη μηχανή σε αυτά τα χρήματα και εγώ να του δώσω μία ότι την αγόρασα στα τάδε χρήματα?Αρχικά δημιουργήθηκε από eagleye101
![]()
![]()
Στο θεμα μας
αγορασα σημερα την (ημερομηνια) (μερικοι γραφουν κ ωρα γιατι σε περιπτωση που εχει κανει παρανομια την ιδια ημερα το φορτωνεσαι)
Αυτη τη δηλωση θα το βαλω στη φορολογικη που θα κανω του χρονου και ειμαι κομπλε!
Yamaha FZS 600
Αυτος που αγοραζει παιρνει την δηλωση του πωλητη που λεει οτι πουλησε την ταδε μηχανη, αρ. κυκλ κτλ κτλ στο ταδε ( αγοραστη ) αντι του ποσου χ .Αρχικά δημιουργήθηκε από eagleye101
![]()
![]()
Στο θεμα μας
Ο πωλητης παιρνει την δηλωση του αγοραστη που λεει οτι αγορασε την ταδε μηχανη κτλ αντι του ποσου χ
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!