Πολύ ωραίο, τους ζηλεύω.
http://www.youtube.com/watch?v=q_21U...layer_embedded
![]()
Πολύ ωραίο, τους ζηλεύω.
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Πολύ ωραίο![]()
![]()
Μην ζηλεύεις, θα μεγαλώσουν και τα sapilάκια![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
πολυ ομορφο βιντεο...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
![]()
Μην ζηλεύεις, θα μεγαλώσουν και τα sapilάκια![]()
αυτο ηθελα να πω δεν ειναι πολυ ακριβα τα mini bike ξεκινα
![]()
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
![]()
![]()
![]()
το καλυτερο σημειο στο 3:58 που κοιτάζει πισω να δει τι θα κανει ο πατερας του!!
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Πολύ ωραίο!![]()
Sent from me using a computer.
Ευχαριστώ οσους μου δίνουν θάρρος, αλλά σε αυτό το επίπεδο δεν μας βλέπω να πω την αλήθεια.![]()
Ο γυιός μου είναι 6, κανει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές και κανει και κόλπα. Εχω ξεκινήσει να φτιάξω ενα μικρό μηχανακι με σκοπό να μαθει σε αυτό, αλλά εχουμε δρόμο ακόμα.
Ο πιτσιρικάς στο video είναι φανταστικός, δεν είναι απλά αυτα τα κόλπα, και φαντάζομαι οτι οταν μεγαλώσει μπορεί να τον δούμε μεγάλο και τρανό.
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
οτι δεν ειναι απλα δεν ειναι τα κολπα αλλα οσο πιο μικρος ξεκιναει κατι καποιος τοσο πιο καλος γινεται σε αυτο...Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Ευχαριστώ οσους μου δίνουν θάρρος, αλλά σε αυτό το επίπεδο δεν μας βλέπω να πω την αλήθεια.![]()
Ο γυιός μου είναι 6, κανει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές και κανει και κόλπα. Εχω ξεκινήσει να φτιάξω ενα μικρό μηχανακι με σκοπό να μαθει σε αυτό, αλλά εχουμε δρόμο ακόμα.
Ο πιτσιρικάς στο video είναι φανταστικός, δεν είναι απλά αυτα τα κόλπα, και φαντάζομαι οτι οταν μεγαλώσει μπορεί να τον δούμε μεγάλο και τρανό.
![]()
οι γνωσεις που θα παρει απο τον μπαμπα στον τομεα ειναι πολλες οποτε δεν τον φοβαμαι![]()
το θεμα ειναι αλλο για μενα αποφασιζεις εσυ σαν γονια απο ποσο μικρο για το παιδι σου να το βαλεις στο χωρο εισαι σιγουρος ομως οτι αυτο θελει?
αλλα θα ανοιξω ενα αλλο θεμα να το κουβεντιασουμε εκτενεστερα το θεμα γιατι πιστευω ειναι ενδιαφερον
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
περιμενουμε να κανει παιδι ο macaksil ή ο dupont ?
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Αψογοι..............ζηλεψα αυτο το ατιμο το κοντρολ........αχ.......![]()
![]()
Εκεί που τελειώνει ο δρόμος αρχίζει η περιπέτεια....
![]()
![]()
![]()
αυτο ισχυει...ειδικα ως τα 4 εχουνε απιστευτες ικανοτητες μαθησης και κυριως σε γλωσσες και μαθηματικαΑρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
οτι δεν ειναι απλα δεν ειναι τα κολπα αλλα οσο πιο μικρος ξεκιναει κατι καποιος τοσο πιο καλος γινεται σε αυτο...
αντε να δουμε και καμια ανακατασκευη ποδηλατακι η μινι μπικεΑρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
οι γνωσεις που θα παρει απο τον μπαμπα στον τομεα ειναι πολλες οποτε δεν τον φοβαμαι![]()
και τι,λες να αφησει τα μηχανακια για το διαβασμα? δεν θα 'ναι και ασχημο αυτο ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
το θεμα ειναι αλλο για μενα αποφασιζεις εσυ σαν γονια απο ποσο μικρο για το παιδι σου να το βαλεις στο χωρο εισαι σιγουρος ομως οτι αυτο θελει?
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Πολύ ωραίο, τους ζηλεύω.
![]()
ρε το μπ@σταρδο το μικρο!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Παίρνοντας αφορμή απο το παραπάνω (λογικότατο) σχόλιο του sapila racing θα ήθελα να πω, οτι η πίεση στο παιδί απο πολύ μικρή ηλικία ,τις περισσότερες φορές έχει τα αντίθετα αποτελέσματα .Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Το έχω συναντήσει αρκετές φορές σε πίστες μοτοκρος που βλέπεις πατεράδες (συνήθως αποτυχημένοι αναβάτες) να βγάζουν τα απωθημένα τους στο παιδί .
Μιλάμε για ακραίες καταστάσεις όπως πχ να βγάζουν τα τακάκια απο τα φρένα :hypnotize και πολλά αλλα τραγελαφικά
Σώνει και καλά θέλουν να δουν το γιό τους πρωταθλητή .
Αυτό είναι απαράδεκτο
Και μένα ο γιος μου είναι 6, κάνει καλό ποδήλατο, αλλα ως εκεί για την ώρα .
Απο μένα θα έχει το 100% της βοήθειας αρκεί να το θέλει ο ίδιος και όχι για να καλύψει δικά μου απωθημένα.
Έτσι για την ιστορία στην Ελλάδα έχουμε παράδειγμα πατέρα και γιου τρα'ι'αλίστα και μάλιστα ο τζούνιορ εξελίσσεται σε γερό τιμόνι στο εντούρο .![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.