Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
![]()
![]()
![]()
![]()
υπαρχουν και χειροτερα τελικα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μόνο Epic Thread??????
Θες να πεις..... EPIC FORUM!!!![]()
![]()
(Να τι θα διαβάζουμε τις κρύες νύχτες του χειμώνα..)
Dura lex, sed lex.
μονο μια σελιδα?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
(Να τι θα διαβάζουμε τις κρύες νύχτες του χειμώνα..)
![]()
ΕΔΩ !!!![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
ΟΧΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΨΑΧΝΕΣ!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα σου πω εγώ: Σκεφτόταν να αρχίσει bodybuilding και γκούγκλαρε για τα side effects...Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dura lex, sed lex.
εχμ...Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Προτείνω ο κ. Abitofmuscle να γίνει επίτιμο μέλος του φόρουμ!
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
Αν οι αιμορροιδές του, (που λογικά πρέπει να τις μεταφέρει με τετραξονικό ανατρεπόμενο) του επιτρέπουν να καθήσει σε σέλα, γιατί όχι.Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Προτείνω ο κ. Abitofmuscle να γίνει επίτιμο μέλος του φόρουμ!
:wacko:
Τώρα ξύνεις πληγέςΑρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Αν οι αιμορροιδές του, (που λογικά πρέπει να τις μεταφέρει με τετραξονικό ανατρεπόμενο) του επιτρέπουν να καθήσει σε σέλα, γιατί όχι.
:wacko:![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Καλά σ' αυτό το φορουμ η επανάληψη πρέπει να πηγαίνει σύνεφο :a31:
(σήμερα έβρεχε, αύριο παω να στήψω τη μπάρα) :rotflmao:
Ορκισμένος σιδερόκωλος!