Γεια σας παιδιά, ένας φίλος κάτοχος της εν λόγω μηχανής, ψάχνει κανα καλό μαγαζί για service. Παρακαλώ τα φώτα σας οι κάτοχοι γτ έχουμε γεμίσει σιδεροφάγους και λαμόγια! Επίσης ρωτάει τι λαδάκια να βάζει.
Γεια σας παιδιά, ένας φίλος κάτοχος της εν λόγω μηχανής, ψάχνει κανα καλό μαγαζί για service. Παρακαλώ τα φώτα σας οι κάτοχοι γτ έχουμε γεμίσει σιδεροφάγους και λαμόγια! Επίσης ρωτάει τι λαδάκια να βάζει.
ξερω ενα καλο,τιμιο κ φθηνο στο Τεπελενι.....απο λαδια Μινερβα 10-40 Αγουρελαιο κ ειναι οκ...Αρχικά δημιουργήθηκε από FlyingDonkey
ρε κολεγα γιατι δεν γραφεις οτι μενεις Καρδιτσα? πως να βοηθησουμε εαν δεν ξερουμε καποια στοιχεια...
![]()
Όχι ρε, αθήνα είμαι πλέον μόνιμα, και ο φίλος αθήνα μένει μόνιμα και για κει ψάχνει.
εχεις πμΑρχικά δημιουργήθηκε από FlyingDonkey
Όχι ρε, αθήνα είμαι πλέον μόνιμα, και ο φίλος αθήνα μένει μόνιμα και για κει ψάχνει.![]()
Αν γράψεις και σε ποιά περιοχή ψάχνεις, θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε περισσότερο...
Αγ. Αναργυρους κ πέριξ.
Για ολα τα Χοντα, κορυφαιος και ο πλεον αξιοπιστος μηχανικος ειναι:
Βιτωρατος Κων/νος
210 6633140
6977 270.189
στα Σπατα..
Και ο Λερίου Σταμάτης στην Αιτωλικού στον Πειραιά.
6944181501 & 2104251890
Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...
Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...