Εχτες, Κυριακη, ειπα να παω βολτα το gsr. Οχι πολυ μακρυα, γιατι ακομα μαθαινω να στριβω. Μεχρι τη Βαρκιζα.
Ξεκιναω λοιπον, φουλαρω βενζινη, και παω. Λιγη κινηση στη Βουλιαγμενης, καποιες ατσουμπαλες αλλαγες ταχυτητων, κανα δυο ανοιγματα στη Βουτα και καπου αλλου.
Περναω τη λιμνη, και φτανω λιμανακια, πρωτη πινακιδα "οριο ταχυτητας 50", κοιταω το κοντερ, γραφει 70, "το'χω" λεω, και μπαινω "αμαν, κοψε" μου φωναζει μια φωνη στο κεφαλι μου, δε κοβω ομως και προσπαθω να πλαγιασω οσο μπορω. Καλα τη πηραμε λεω, παμε αλλη "οριο ταχυτητας 30" χμμμ εδω θα κοψω, το κοντερ γραφει 50, και ερχεται διπλα ενα gsxr, μου ριχνει μια ματια και ανοιγει, οπα λεω, μη παρασυρεσσαι, και φτανω στο πεταλο της στροφης, σαν κοτα μπηκα! νο προμπλεμο... Μετα ερχονται μια παρεα απο πιτσιρικαδες με παπακια και κατι εντουρακια να τα πηγαινουν κομματια, μου κανουν νοημα να σταματησω, σταματαω και περιμενω να μου πουν τι επαθαν "οχι οχι φιλε μου λεει, καναμε νοημα ο ενας στον αλλον γιατι περιμενουμε τον φιλο μας"
Ξαναφευγω, και βλεπω παλι τους πιτσιρικαδες να με περνανε (ειχαν γινει περισσοτεροι) και λεω μεσα μου "μαλακα μου, γερασαμε".
Ειχα φτασει Βαρκιζα, σκεφτηκα να συνεχισω αλλα το ξανασκεφτηκα και λεω "αλλη φορα"
![]()