ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΟΤΟ.GR! ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΩ ΣΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΜΑΤΑ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙΩΝ ΑΥΤΟΝ?ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΣΘΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!
ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΟΤΟ.GR! ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΩ ΣΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΜΑΤΑ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙΩΝ ΑΥΤΟΝ?ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΣΘΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!
Το μονομπρατσο πλενετε πιο ευκολα
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
το μονομπρατσο ειναι πιο βαρυ
η αλυσιδα δεν ρυθμιζεται οσο απλα ρυθμιζεται στα συμβατικα
ενα απλο αλουμινενιο ψαλιδι (συμβατικο) ειναι πιο ανθεκτικο στην κακομεταχειριση (κ πιο αξιοπιστο)
διαρκεια ζωης ρουλεμαν (+σινεμπλοκ φορεα γραναζιου)
ακαμψια (?)
Accipere quam facere praestat injuriam
Το μονόμπρατσο είναι πιό βαρύ από το συμβατικό για την ίδια ακαμψία.Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
το μονομπρατσο ειναι πιο βαρυ ΣΩΣΤΟ
η αλυσιδα δεν ρυθμιζεται οσο απλα ρυθμιζεται στα συμβατικα ΛΑΘΟΣ
ενα απλο αλουμινενιο ψαλιδι (συμβατικο) ειναι πιο ανθεκτικο στην κακομεταχειριση (κ πιο αξιοπιστο) ?
διαρκεια ζωης ρουλεμαν (+σινεμπλοκ φορεα γραναζιου) ?
ακαμψια (?) ΔΕΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ
Η αλυσίδα ρυθμίζεται ευκολότερα στο μονόμπρατσο.
Δεν έχω ακούσει ποτέ για προβλήματα αξιοπιστίας, ούτε για μεγαλύτερες ανάγκες συντήρησης.
(Τα παραπάνω για Honda τουλάχιστον. Για Ducati και BMW δεν έχω άποψη.)
Α, και φυσικά δεν αναφέραμε το πρωταρχικό πλεονέκτημα του μονόμπρατσου: Τη γρηγορότερη αλλαγή λάστιχου στο βουλκανιζατέρ![]()
![]()
![]()
οποιοδηποτε μονομπρατσο την "ακουει" περισσοτερο αν πετυχεις λακουβα, σαμαρι ή αν μερος της βολτας ειναι πατημενος χωματοδρομος ..... αυτο εννοουσα...Αρχικά δημιουργήθηκε από KostasV2
Δεν έχω ακούσει ποτέ για προβλήματα αξιοπιστίας, ούτε για μεγαλύτερες ανάγκες συντήρησης.
(Τα παραπάνω για Honda τουλάχιστον. Για Ducati και BMW δεν έχω άποψη.)
το συμβατικο ψαλιδι ειναι Allweather allterrain που λεει ο λογος...το μονομπρατσο ειναι φτιαγμενο με πιο "αριστοκρατικες" βλεψεις
Δίμπρατσο
Η Ντουκάτι το γύρισε και η γιαμάχα κάτι θα ξέρει παραπάνω(super tenere)...
(οι BMWistas ematan)
![]()
Η Honda μας είχα ζαλίσει τα απαυτά με τις ελεγχόμενες στρεβλώσεις του μονόμπρατσου της και ότι συνέτεινε στην απόσβεση των ανωμαλίων του οδοστρώματος όταν μια μοτοσικλέτα βρισκόταν υπό κλίση και μπλα-μπλα-μπλα...
Εγώ ξέρω ότι ήταν και είναι πανέμορφο και μέχρι εκεί. (της Honda)
Για το paralever των BMW ξέρω ότι ασκεί βαρυτική ελξη σε ελαφρύτερα σώματα λόγω μάζας. Επίσης μοιάζει με industrial post - bauhaus δονητή των SS.
Το μονόπρατσο των Moto Guzzi χρειάζεται δύο ποστάλια και ένα cargo σε scrap για να φτιαχτεί και οι Ιταλοί ντρέπονται για τη σχεδίαση του.
Για το μονόμπρατσο των Ducati μια παρομία: Να 'τανε η ζήλια ψώρα...
Βy the way... ποιό ήταν μωρέ ένα μηχανάκι που είχε ένα μονόμπρατσο χωροδικτύωμα; Μιλάμε έργο τέχνης! Δε θυμάμαι ρε γαμότο....
bimota και beneliΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Βy the way... ποιό ήταν μωρέ ένα μηχανάκι που είχε ένα μονόμπρατσο χωροδικτύωμα; Μιλάμε έργο τέχνης! Δε θυμάμαι ρε γαμότο....![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Τα μονόμπρατσα είναι αναγκαίος συμβιβασμός στην περίπτωση που πρέπει κατά την διάρκεια ενός αγώνα να αλλάζεις λάστιχα.
λιγα για το ναο του CARC ....Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Το μονόπρατσο των Moto Guzzi χρειάζεται δύο ποστάλια και ένα cargo σε scrap για να φτιαχτεί και οι Ιταλοί ντρέπονται για τη σχεδίαση του.
![]()
των agusta??Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Η Honda μας είχα ζαλίσει τα απαυτά με τις ελεγχόμενες στρεβλώσεις του μονόμπρατσου της και ότι συνέτεινε στην απόσβεση των ανωμαλίων του οδοστρώματος όταν μια μοτοσικλέτα βρισκόταν υπό κλίση και μπλα-μπλα-μπλα...
Εγώ ξέρω ότι ήταν και είναι πανέμορφο και μέχρι εκεί. (της Honda)
Για το paralever των BMW ξέρω ότι ασκεί βαρυτική ελξη σε ελαφρύτερα σώματα λόγω μάζας. Επίσης μοιάζει με industrial post - bauhaus δονητή των SS.
Για το μονόμπρατσο των Ducati μια παρομία: Να 'τανε η ζήλια ψώρα...![]()
εχουν και τα απριλια ...Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
των agusta??![]()
Aprilia sr50
Aprilia rs 125
Aprilia rsv mille
Cagiva raptor 650 ie
Aprilia rsv 1000 r Factory
μωρε και αλλες ειναι σιγουρα που δεν ειπαμε πχ triumph,αλλα των agusta θελω να δω reviewΑρχικά δημιουργήθηκε από usabug
εχουν και τα απριλια ...![]()
![]()