Ειμαι ενας χαρουμενος κατοχος ενος 950 ΚΤΜ Adventure S, χρωματος μπλε και αντιμετωπιζω ενα προβλημα με την βαφη της καλης μου. Συγκεκριμενα, το βερνικη κ κατ επεκταση κ το χρωμα εχει σκασει σε αρκετα σημεια, ιδιαιτερα στην περιοχη του φερινκ. Απο συντομη ερευνα κ ερωτησεις, κατεληξα πως ειναι ενα προβλημα που ειχαν ολα τα πρωτα Adventure 950, κατασκευης μεχρι το 2006. Αργοτερα αλλαξαν προμηθευτη πλαστικων κ το προβλημα δεν ξανα παρουσιαστηκε.
Εγω ωστοσο λοιπον, αρχισα να σκεφτομαι ποιες ειναι οι βασικες και εναλλακτικες επιλογες μου, για την αποκατσταση της "ζημιας". Σε πρωτο χρονο σκεφτηκα το βαψιμο κ χρηση των μαμα ΚΤΜ αυτοκολλητα ή ενδεχομενως καποιου αλλου κατασκευαστει, οπως πχ του Christian, οπου ο τυπος τα σπαει: www.crispydesigns.co.uk.
Απο την αλλη ομως σκεφτομαι το πληρες στυσιμο της καλης μου με αυτοκολλητα νεας γενιας, οπως αυτα που διαφημιζονται κ ακουγονται πολυ, των εταιρειων 3Μ κ Llumar.
Γνωριζω σιγουρα οτι το ντυσιμο γινεται, μιας κ εχω δει τυπο με 990 το οποιο μαλιστα το πουλουσε κ που με πληροφορησε πως το ειχε κανει στην 3Μ, με σχεδια αλα Dakar κατασταση, Red Bull κ τα ρεστα, με αριστο αισθητικο αποτελεσμα. Το ερωτημα μου ειναι γνωριζει κανεις που πρεπει να απευθυνθω ωστε να παρω μια προσφορα? Υπαρχει καποιος που το εχει εφαρμοσει? Αξιζει εναντι του βαψιματος κτλ κτλ....... Σιγουρα αναλογιζομαι την διαφορα τιμης, οπου το βαψιμο συν αυτοκολλητα θα παει τουλαχιστον ενα 350ρι............, ενω προσδοκω με το ολοσωμο αυτοκολλητο, μετα ιδιαιτερων γραφικων κ ρεστα να ειναι στα μισα ενδεχομενως.
Οποιαδηποτε πληροφορια καλοδεχουμενη!!!