Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά,
Τον οκτώβρη είχα ενα ατυχηματάκι με την μηχανή η οποία έπαθε ζημιά μόνο στην αριστερή πλευρά της (εμείς, δόξα το θεό, την γλυτωσαμε με γραζτουνιές και μελανίες) όπου έπαθε ζημιά το μπροστά φανάρι, το τιμόνι στράβωσε και τα πλαινά πλαστικά είναι για πέταμα...τεσπα το στρώσαμε, μετά από καιρό, φτιάχνοντας το τιμόνι (κόστισε 80€) και τώρα θέλω να το φτιάξω και το υπόλοιπο. Έχω ενα θεμτάκι ομως...ο τύπος που με τράκαρε έκανε αρνητική δήλωση (τι να πεις εδώ όταν αλλάζει απότομα λωρίδα χωρίς να δει ποιος είναι δίπλα του και ρίχνει την ευθύνη σε μένα επειδή δεν πάτησα φρένο και να τον περιμένω να αλλάξει?!?!?!?) οπότε το κόστος πέφτει σε εμένα για τώρα...ο τυπάς που το πήγα (εξουσιοδοτημένο service yamaha) μου είπε ενα ποσό το οποίο μου φάνηκε ολίγον αστρονομικό 3.000€! Μόνο για το ντεπόζιτο μου ζήτησε 800€ !! (στο ebay βρήκα με 100-150€). Η ερώητση μου είναι η εξής: μήπως μας δουλεύει ο μεσιέ και χώνει αβέρτα μιας και σου λέει θα τα πάρω από την ασφαλιστική? Παραθέτω και φωτος να μου πείτε την γνώμη σας.
Ευχαριστώ!
Υ.Γ. Αν κρίνετε ότι με δουλεύει θα παρακαλούσα αν ξέρετε κάποιο αξιόπιστο συνεργείο Yamaha να με κατευθείνετε προς τα εκεί! (athens)
Yamaha Xj6 Photos