θέλω να βάλω στο σούπερ ντιουκ της στοκ εξατμίσεις του.
Επειδή φοράει πάνω τις άκραποβιτσ και του εχω βάλει και το πρόγραμμα που χρειάζεται για να δουλεύει σωστά με αυτές,η αλλαγή θα πρέπει να γίνει και στο στοκ πρόγραμμα;
θέλω να βάλω στο σούπερ ντιουκ της στοκ εξατμίσεις του.
Επειδή φοράει πάνω τις άκραποβιτσ και του εχω βάλει και το πρόγραμμα που χρειάζεται για να δουλεύει σωστά με αυτές,η αλλαγή θα πρέπει να γίνει και στο στοκ πρόγραμμα;
Αν έχει ίδια φίσα με του 690, έλα να σε φτιάξω εγώ.
Life begins at 45°.
και πως θα ξέρω αν είναι ίδιες ρε παιδί;Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
Αν έχει ίδια φίσα με του 690, έλα να σε φτιάξω εγώ.
για μια φορά στη ζωή σου παράτα την βαριά και πιασε την ελαφριά,βγαλε μια φωτό την φισα του μπούρδελου σου μπας και κάνουμε δουλειά...
![]()
γιατι θελεις να τις βγαλεις?
ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ SUPERSPORT ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΦΕTEΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΣ!!!
Παντόφλα πιθανότατα.
Spoiler:Εμφάνιση
Αυτό είναι το φισάκι που έχω εγώ (όψη από μπροστά) -> http://www.senzconnector.com/upload/...ug%20Front.jpg
Υπόψην ότι έχει 6 "πλακέ" (3 πάνω, 3 κάτω) πινάκια εκεί μέσα, δεν είναι άδειο, όπως στην εικόνα.
ΥΓ. Το φισάκι είναι του καλωδίου σύνδεσης που έφτιαξα. Στο μηχανάκι σου θα πρέπει να υπάρχει το θηλυκό του.
Life begins at 45°.
Πάει ο Δούκας?![]()
Sent from me using a computer.
Εγω οταν ειχα κανει αυτο που λες στο SD μου το ειχα κανει μεσω POWERCOMMANDER.
Αν το αφησεις ετσι το μιγμα σου ειναι πιο πλουσιο και ο καταλυτης της μαμισιας εξατμισης,
θα υπερθερμενεται που σημαινει την υπερβολικη φθορα του.![]()
Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!
τι να κάνουμε...
Πάμε για αλλά τώρα...![]()