Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 58

Θέμα: Η σούζα...

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator

Η σούζα...

Είμαστε κάπου στα '90, αρχές. Είμαι φοιτητής, δεύτερο έτος, νομίζω, αλλά δεν θυμάμαι καλά.

Έχω ξυπνήσει πρωί-πρωί (κατά της δώδεκα) και με την τσίμπλα στο μάτι χτυπάω έναν φραπέ. Πίνοντας την πρώτη γουλιά κάνω την τρομακτική διαπίστωση ότι έχω ξεμείνει από τσιγάρα. Χάλασμα! Να κάθεσαι κυριλέ με το παγωμένο φραπεδάκι στο χέρι (το οποίο έχει φτιαχτεί ακολουθώντας κατά γράμμα όλα τα ISO, ΙΕΕΕ, DOT καi SNELL πρότυπα---γιατί δεν είναι να παίζεις μ’ αυτά τα πράγματα), να έχεις πάρει περιοδικά, τασάκια και όλα τα κομφόρ και να συνειδητοποιείς, μετά την πρώτη ρουφηξιά, ότι το πακέτο είναι άδειο! Αυτό είναι οιωνός βαρύς για μένα, αλλά τότε-ακόμα δεν είχα μάθει να ερμηνεύω σωστά τα σημάδια.

Κατεβαίνω λοιπόν, με τον φραπέ στο χέρι (φανταστείτε παντοφλες, σορτσάκι, φανέλα και το μάτι ακόμα μισόκλειστο), στο περίπτερο που είναι κάτω απ’ το σπίτι μου (απίστευτη ευλογία να έχεις περίπτερο στα πενήντα μέτρα απ’ την πόρτα σου---αυτά πρέπει να βάζουν στις αγγελίες για φοιτητικά διαμερίσματα, όχι “κερντρική θέρμασνη” και “φρεσκοβαμμένη κουζίνα”... τέλος πάντων, βγαίνω εκτός θέματος). Περνάω, λοιπόν, το στενάκι απέναντι για να φτάσω στο περίπτερο και βλέπω στην γωνία τον αδελφό μου να καταφτάνει φουριόζος με το παπί! Τσίτα όμως λέμε! Είμαι μπροστά στο περίπτερο όταν σταματάει δίπλα μου με μια εντυπωσιακή κωλιά (μπροστινό φρένο δεν είχε το παπί εκείνο το φεγγάρι, γιατί “θα πάω να το φτιάξω άυριο”... και ξέρετε). Με μία κίνηση, κατεβαίνει απ’ το παπί, χωρίς να βάλει σταντ, βγάζει το “κράνος” (ένα τζετ καθίκι που από τις πολλές κατρακύλες κανένας δεν μπορούσε να πει τι χρώμα είχε αρχικά), πετάει μια σακούλα με κάτι συμπράγκαλα που κουβαλούσε μέσα στο κράνος, μου τα δίνει και μου λέει: “Μαλάκα, χέστηκα! Πάρε το παπί, κλείδωσέ το, εγώ πάω πάνω...” και φεύγει τρέχοντας. Εντάξει, όλοι έχουμε βρεθεί στη θέση του, δεν είναι θέμα...

Εγώ, τώρα χωρίς καλά-καλά να καταλάβω τι έγινε, έχω μείνει να κρατάω το παπί απ’το αριστερό γκριπ με το ένα χέρι και στο άλλο να έχω τον φραπέ και το κράνος με τα συμπράγκαλα. Όλα αυτά μπροστά στο περίπτερο, χωρίς να έχω ξυπνήσει ακόμη, χωρίς να έχω πιεί καφέ, χωρίς να έχω κάνει τσιγάρο. Ε, πολύ θέλει? Κάνω λοιπόν την λογική (έτσι μου φάνηκε στην κατάσταση που ήμουν) κίνηση να κρεμάσω το κράνος απ’ το λουράκι στο δεξί γκριπ, προσέχοντας, πάνω-απ’ όλα, να μην χύσω το φραπέ... Έλα όμως που το παπί ήταν αναμμένο, έλα όμως που ο ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ ο αδελφός μου, πριν μου το δώσει, δεν είχε βάλει νεκρά, αλλά το είχε αφήσει με πρώτη, και έλα που το κράνος με τα συμπράγκαλα ζύγιζε κανά-δυο κιλά και εγώ στην φάση που βρισκόμουν δεν ήμουν και σε θέση για “χειρισμούς ακριβείας” και για “λεπτές κινήσεις”... Μόλις το λουράκι του κράνους ακουμπάει το γκάζι κάνει ένα ΜΠΡΑΟΥ το παπί και φεύγει μόνο του προς το περίπτερο. Μου φεύγει ο καφές απ’ το χέρι, προσπαθώ να τον σώσω, αλλά συνηδειτοποιώντας ότι (α) ο καφές είναι χαμένη υπόθεση και (β) μάλλον πρέπει να επανεξετάσω τις προτεραιότητές μου, αποφασίζω να ασχοληθώ με το παπί καλύτερα. Πάω να το πιάσω, μλέκεται το χέρι μου στο λουρί του κράνους, τεντώνεται το λουρί, ανοίγει τέρμα το γκάζι και το παπί κάνει μια μεγαλειώδη σουζα, ΛΑΜΠΑΔΑ ΟΜΩΣ ΛΕΜΕ, μου φεύγει απ’ τα χέρια και σουζαριστό πάει και σκάει, ΜΟΝΟ ΤΟΥ, σαν μπάλα του μπιλιάρδου, πάνω σε ΤΡΙΑ σταντ με περιοδικά που ήταν έξω απ’το περίπτερο. Στράικ κανονικό! Σαματάς! Πανικός! Γεμίζει το μισό τετράγωνο με ιλουστρασιόν χαρτοπόλεμο (κι ένα glx χωμένο κάπου ανάμεσα)... Βιβλική καταστροφή! Ο περιπτεράς να έχει βγει έξω και να μην μπορεί να πιστέψει τι έγινε, δυο γκόμενες που πήγαιναν να ψωνίσουν απ’ το περίπτερο να τρέχουν πανικόβλητες, και δυο τύποι που την είχαν αράξει απέναντι να μην τους έχει μείνει άντερο!

Ρε παιδιά, τρία χρόνια έκανα να ξαναπάω για τσιγάρα σ’ αυτό το περίπτερο. Περισσότερο απ’ όλα, δηλαδή, αυτό με χάλασε...

Προσοχή λοιπόν στις σούζες!

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Εσύ ρε πστ μου το ζητάς το ξεφτυλίκι, το θέλει ο οργανισμός σου. Καθόλου μα καθόλου αυτοσεβασμός. Θα το πιάσουν τώρα οι Απριλιανοί το θέμα, σε συνάρτηση με το ροζ παπί που δεν μπορούσες να το μαζέψεις στα στροφιλίκια και θα σου κρεμάσουν την κουδούνα του κουλού.

Αυτός θα λένε ούτε σταματημένο παπί δεν μπορεί να κρατήσει και ήθελε κι εξηγήσεις γιατί δεν μπορούσε να πιάσει τον κάγκουρα με την πάπια.

Κατά τ' άλλα, τα κείμενά σου βγάζουν πολύ γέλιο, αλλά το παπί δε σε πάει βρε παιδί μου.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Καλά, διαβάζω τον τίτλο, βλέπω και το "ξεκίνησε από npat" και σκέφτομαι: εντάξει ξανανέβηκε Πεντέλη και πέτυχε τον τυπάκο με το παπί αλλά αυτή την φορά ήταν με το μοτάρ που λέχθηκε στο τσάι ότι έχει, και μια τον είδε να τον περνάει σούζα και μετά χάθηκε στις στροφές στο βάθος...

:rotflmao::rotflmao::rotflmao:

Καλή και η ιστορία πάντως!

μ@λ@κί@ που έχασες την καβάτζα του περιπτέρου...
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Με αυτά και με αυτά πήγα και έφτιαξα ένα φραπέ , γιατί τον ζήλεψα .

Κάτσε να μπω και στο ab , να ενημερώσω πως επανήλθες με νέα ιστορία .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Νικοο οσο μπορεις ρε φιλε γραφε αυτες τις μερες..για οτι θυμηθεις, οτι σου κατεβαινει...απλα μην σταματας να γραφεις...

Quod me nutrit... me destruit.....

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Νίκο είσαι τιτάνας λέμε :rotflmao::rotflmao::rotflmao:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από (Mostra)damoS Προβολή μηνύματος
    Νικοο οσο μπορεις ρε φιλε γραφε αυτες τις μερες..για οτι θυμηθεις, οτι σου κατεβαινει...απλα μην σταματας να γραφεις...

+650
    Παοκ να ΄σαι και να μη φοβασαι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από (Mostra)damoS Προβολή μηνύματος

+1
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar
    κλαίω λέμε :rotflmao::rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    φιλε μου εχεις πενα. δεν μας ειπες ομως μετα τι εγινε. τα πηρες τελικα τα τσιγαρα; εφτιαξες δευτερο φραπε;

:rotflmao::rotflmao: με ρωτανε γιατι κλαιω.....

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    χαχαχα θεος

τι θυμηθηκα τωρα...ημασταν καπου 1η η 2α γυμνασιου,η παρεα αποτελειται απο εμενα τον corvo και κανα 2 συμμαθητες ακομα,σπιτι δεν ειναι κανεις εχω παρει τα κλειδια απ την παπια(townmate 50cc ) που ειναι παρκαρισμενο στη σειρα με κατι αλλα βεσποπαπα της πολυκατοικιας.το βαζουμε μπροστα,νεκρα,τερμα γκαζι και το ακουμε να λυσομαναει(λεμε τωρα ) οποτε καποια στιγμη με λεει ο corvo δεν τολμας να βαλεις 1η....ε πολυ που με κοβε και μενα την καρφωνω....για ποτε σηκωθηκε επεσε πανω στα αλλα τα παπια και αυτα με τη σειρα τους κατω,και γω κατω απ το town ακομα δεν καταλαβα....:rotflmao::rotflmao::rotflmao:
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

:a19:
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων this-thread-rocks.jpg‎  
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    το γραψιμο σου και οι ιστοριες σου ειναι οτι πρεπει για κλεινουν τη θεματολογια μοτοπεριοδικου!! αληθεια εχεις σκεφτει να μιλησεις με καποιο??

ΥΓ: καπτεν θα το εκτιμουσα ιδιετερα αν απεσυρες τη φωτο μου απο το σχολιο σου!!:rotflmao:

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Μας εχεις πεθανει με τις ιστοριες σου!!!! Και με το που διαβαζω τον τιτλο σκεφτηκα το εξης απλο, λες να εφαγε το vfr καπακι ή τον ξαναβρηκε ο πιτσιρικας με την παπια και εκαναν την ιδια διαδρομη μονο που ο πιτσιρικας ηταν σουζα;;;;;;; Κουραγιο μη μασας και γραψε μας κι αλλες εμπειριες σου!!!! βγαζεις τρελο γελιο!!!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ρε νικο εισαι απολαυση ρε φιλε !!!!!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. σουζα ο σκαραβεος!!!!!
    από CostasR1 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2006, 23:24
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2005, 14:18
  3. Σούζα με μπροστινό λάστιχο
    από slacker στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2005, 12:18