Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 39

Θέμα: Το τηλεφωνημα

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

Το τηλεφωνημα

Αλλη μια δυσκολη μερα στη δουλεια ειχε τελειωσει .Πανε και 5 χρονια απο τοτε.Η γυναικα μου στα ξενα για μεταπτυχιακα και εγω ενας αληταμπουρας που συχνα-πυκνα καβαλουσα και εκανα βολτες χωρις παρεα,λογο και αιτια τα βραδυα,εντος και εκτος πολης.Εκεινο το βραδυ ομως ενιωθα αρκετα κουρασμενος και το κονσεπτ ηταν τηλεφωνο στο κοριτσι και το πολυ-πολυ φορματος μεχρι το περιπτερο για μπυρες εκει,επι τοπου.

Η ωρα περνουσε καπως...στεγνα, κι ετσι σκεφτηκα για παρεα το μπουκαλι με τη κρητικη ρακι και το 2κιλο τα αραπικα φυστικια.Πηρα την ''παρεα'' μου και αραξα στον υπολογιστη με τα ποδια πανω στο γραφειο.Περασε η ωρα, μιλησα και με τη γυναικα μου στο σκαιπ και συνεχισα να σερφαρω στο ιντερνετ μεχρι που αρχισε να χτυπαει το τηλεφωνο.Η ωρα περασμενες 12 και το τηλεφωνο μεσα στο μπουφαν.Η ψυχη μου προλαβε να παει μεχρι την κουλουρη μια και τετοια ωρα τα τηλεφωνα δεν ειναι για καλο!!!
    Πεταγομαι πανω και αρχιζω να ψαχουλευω τις τσεπες του μπουφαν.Βρισκω το ρημαδι και βλεπω στην αναγνωριση τον Γιωργη.

Ο Γιωργης....αυτο ειναι παιδι απο τα λιγα....
    Ξεκινησε μεγαλος να καβαλαει,και μετα απο ενα ατυχημα που ειχε με παπι και χρειαστηκε τους μηχανικους ανθρωπινου σωματος για το γονατο του,καβαλαει μονο μεγαλες μηχανες (λες και με τις μεγαλες μηχανες δεν χρειαστηκε τη βοηθεια των ιδιων μηχανικων...).Πολυ καλος οδηγος.Και γρηγορος (παλιοτερα θα μπορουσε κανεις να τον χαρακτηρισει θανατηφορα γρηγορο αλλα προλαβε και τον ρωτησε μια κυρια σε ενα βενζιναδικο καπου προς ιτεα-ναυπακτο-γαλαξιδι αν εχει μανουλα, και τον γλιτωσε).Ενα μουρλοκομειο και μισο.Λατρης ολων των μοτοσυκλετων.Ανα 2μηνο και ανταλαγη.Ο μονος ανθρωπος που ξερω οτι εχει ξαναγορασει το μηχανακι του γιατι την προηγουμενη φορα δεν το ευχαρηστηθηκε αρκετα...οτι να ναι!!!Εκεινη τη περιοδο ειχε ενα 675.

Παταω το πρασινο κουμπι και ακουω τον Γιωργη ''Ελα τωρα στη συγγρου!!!!'',και το κλεινει!!!
    Μενω στηλη αλατος προσπαθωντας να επεξεργαστω τα δεδομενα μου.Εχουμε και λεμε:
    • Εχω πιει ¼ ρακι
    • Εχω φαει ¼ φυστικια αραπικα (αλλα αυτο δε μας επηρεαζει σε κατι)
    • Με την γυναικα μου εχω μιλησει και ξερω οτι ειναι καλα και δεν εχω κατι αλλο να κανω
    • Χτυπησε το κινητο μου και μιλησα με τον Γιωργη
    • Ο Γιωργης μου ειπε να παω τωρα στη συγγρου
    • Η φωνη του Γιωργη ηταν λες και εφτανε στον απολυτο οργασμο.Λαχανιασμενος και βραχνος.

Προσπαθω να βγω σε ενα συμπερασμα με τα δεδομενα που εχω.
    Ναι η φωνη του Γιωργου ειχε μια αγωνια.Βλεπω τα πραματα πιο ψυχραιμα.Τον παιρνω εγω στο τηλεφωνο γιατι....που στο διαλο στη συγγρου να παω και γιατι?Δεν το σηκωνει!Με ζωνουν μαυρα φιδια.Οχι ρε πουστη μου...λες να γινε καμια στραβη...?
    Πεταω τις φορμες στο κρεβατι,φοραω τζιν,μπλουζα,μπουφαν,μποτες,γαντια,κρανος και ξεχυνομαι εξω απο το σπιτι!
    Καβαλαω τη μηχανη,κλεινω βιαστικα το γκαραζ και φευγω με τη μοικανα σηκωμενη,σιγουρος οτι ο Γιωργης εχει τσακιστει και για να στελνει τελεσιγραφο απο το τηλεφωνο ειναι ασχημα.Περναω γρηγορα τους δρομους του πειραια και φτανω στο σεφ.Κουμπωνω 6η και φευγω για παραλιακη και συγγρου.Στη συγγρου κοβω γιατι δεν ξερω που ακριβως ειναι.Θα ανεβω κι αν δεν τον πετυχω,προφανως θα ειναι στη καθοδο.

Αγ. Σωστης και ακομα τιποτα.Ψαχνω και για κοκκινα πλαστικα αλλα πουθενα.Φιξ,αρχιζουν τα φαναρια.Ειναι αργα κι ετσι δεν εχει κινηση οποτε μπορω να βλεπω μεχρι τις στηλες αλλα πουθενα δε βλεπω διασπαρτα κοματια απο τραιουμφ ουτε κατι αλλο που να με κανει να ανοιξω το γκαζι...Στασου....Αυτος ειναι ο λογος για να ανοιξω το γκαζι.Αφου δεν ειναι κατα πανω...ε θα ειναιι κατα κατω!!!!
    Ο Γιωργης ειχε (και εχει ακομα) το κακο συνηθειο να πηγαινει σε κακα μερη.Τον μαλακα σκεφτηκα...πηγαινε για βουτα, απο παραλιακη για βολτα, και εφαγε χυμα στη συγγρου αρα πηγαινε μαλλια,αρα γκαααααζι να φτασουμε!Οπως καταλαβατε το συμπερασμα στο οποιο εφτασα ηταν το κακο σεναριο, και μεχρι τωρα που το σκεφτομαι σωστα εφτασα σε αυτο το συμπερασμα.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Οπως λοιπον ακουω το μοτερ να λυσαει για να πιασω το κατεβασμα της συγγρου ξαφνικα, στο υψος της βουρβαχη ενας τρελος πεταγεται μεσα στη μεση του δρομου και κανει νοηματα με χερια και με ποδια να σταματησω!Στο χερι κραταει το κρανος του.Περναει 1’’ και συνειδητοποιω οτι αυτο το καρτουν με γυαλια και την εμφανεστατη πολεμιστρα στην επανω οδοντοστοιχια, που αλλαλαζει στη μεση της συγγρου, ειναι ο Γιωρικας!

Φρενα και καβαλημα το πεζοδρομιο.Περναω διπλα απο το 675 στο οποιο ριχνω μια σβελτη ματια, αλλα το βλεπω σε ενα κομματι.Τι στο διαολο εγινε?Αν ειναι καλα γιατι μου εκλεισε το τηλεφωνο???Κατεβαινω με γρηγορες κινησεις ενω το μηχανακι ειναι σχεδον ακομα εν κινηση,σβηνω και τρεχω διπλα του.Τον βλεπω και αυτον σε ενα κομματι.Τα ρουχα του δεν ειναι σκισμενα,το κρανος του δεν ειναι σπασμενο,τι διαολο.....?Εγω δεν εχω βγαλει το κρανος απο τη βιασυνη μου:
    -Εισαι καλα ρε μαλακα?
    -Καλα ειμαι γιατι?
    -Τι εγινε ρε ηλιθιε?Τι επαθες......
    -Ελα εδω....
    Με τσακωνει απο το μπρατσο οπως ερχεται κοντα μου και μου γυρναει τη πλατη στο δρομο και τα ματια μου πεφτουν επανω σε μια τζαμαρια ενος μαγαζιου.Ενος μαγαζιου της σουζουκι.Και πριν προλαβω να μιλησω ενω εχω γυρισει, τον κοιταω, και τον ακουω να γρυλιζει ’’Δεν ειναι σκετη καβλα?’’εχοντας παρει παλι αυτη την φωνη που ακουσα και στο τηλεφωνο!!

Κοιταζω προς τη βιτρινα, γυρναω αργα το κεφαλι μου και καρφωνω το βλεμα μου στο χαμογελο της ευτυχιας (του Γιωργου ητανε το χαμογελο αλλα επειδη επικειται σεξ εγω μπορουσα να τον βλεπω σαν Ευτυχια καθοτι στρειτ), ξαναγυρναω το βλεμα μου στο καταστημα και ακουω μια κατακεφαλη χαστουκα να προσγειωνεται απο το δεξι χερι του Γιωργου στη κουτελα του ''Πω ρε παιδι μου τι εχω παθει βραδυατικα!!!!''φωναζει.
    ''Συγγνωμη'' του λεω, ''με πηρες τηλεφωνο βραδυατικα και με ξεσπιτωσες και τρεχω σαν τρελος για να μου δειξεις το καινουργιο μπουσα το οποιο παρ’ επιπτοντως το εχω ηδη δει?''
    ''Ναι'' μου απανταει.
    ''Καλα ρε μαλακα και γιατι δεν μου το λες στο τηλεφωνο να μην ερθω σαν τρελος και ετοιμος να σε δω σε 20 τευχη?Η γιατι δεν σηκωνες το τηλεφωνο σου οταν σε επαιρνα?''
    Για να παρω μια αποστομωτικη απαντηση ''γιατι αμα σου το ελεγα στο τηλεφωνο δεν θα ερχοσουνα''.

Αυτο ητανε!Ηθελα να περασω τα χερια μου στον λαιμο του και να του κοπαναω το κεφαλι πανω στη τζαμαρια αλλα το χαμογελο ενος φιλου για την επομενη σιδηρα ερωμενη του ειναι τοσο ακριβο που μου τη γλιτωσε με κανα δυο μπυρες σε ροκομπαρο στην αλιμου.

Αυτη ηταν η μηχανη που καποια χρονια μετα θα τον πεταγε κατω αλλα επειδη κατα βαθος θα ηξερε η ρουφιανα οτι την λατρευε, θα στεκοταν αρκετα τυχερος.
    Περιμενω πως και πως να χτυπησει το τηλεφωνο μετα τις 12 καποιο βραδυ και να μου δωσει ενα ραντεβου σαν και εκεινο και οταν φτασω να τον ξαναδω πανω σε ενα τετοιο μηχανακι που ξερω οτι τοσο πολυ θελει......

ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΩ!!!!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

πολύ καλό....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Αυτοι ειναι φιλοι
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Πολύ καλό !!!!!!

Αν σου έλειψε η φάση και θες, να σε πάρω κατά τις 03.00 να πάμε να δούμε μια εξάτμιση για το παπί που είδα στο Αιγάλεω ....

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator

A ρε Γιώργηδες τρελλάρες κι οι δύο.

sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    Απλα respect .......

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Θα σε σενιάρω κάποια στιγμη....

κατα τα άλλα...

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Tον λένε Γιώργο και κάθε δύο μήνες αλλάζει μηχανάκι και έχει έρωτα με το busa; Χμμμ για να μαντέψω ποιος είναι!!

Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Ανιατες αρρώστιες.

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ichigo Προβολή μηνύματος
    Tον λένε Γιώργο και κάθε δύο μήνες αλλάζει μηχανάκι και έχει έρωτα με το busa; Χμμμ για να μαντέψω ποιος είναι!!

βασικα αυτο που ενισχυει τις υποψιες δεν ειναι οτι καθε διμηνο αλλαζει μηχανη..... αλλα οτι καθε διμηνο ΑΝΤΑλλασει μηχανη....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GABBER
    Γεια σου ρε Π@π!!!!

Το καλύτερο παιδί....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

:a19: στο μουρλοκομειο που σκεφτηκε τετοια μ@λακια βραδυατικα...

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. το τηλεφωνημα...
    από reinmeister στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2010, 09:40
  2. Το ημερολόγιο ενός Ινδιάνου
    από petridist στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 18:34
  3. Το Ζανζι ...
    από GyPsy στο forum Αντιπαραθέσεις