καταθεσα σε ΑΤΜ σημερα κατι λεφτα
εγραψα 500 ευρω ο μαλακας ενω εβαλα στο φακελο 600 ευρω (το καταλαβα μετα)
τι σκατα θα γινει? θα μου τα φανε τα 100 ευρα??
καταθεσα σε ΑΤΜ σημερα κατι λεφτα
εγραψα 500 ευρω ο μαλακας ενω εβαλα στο φακελο 600 ευρω (το καταλαβα μετα)
τι σκατα θα γινει? θα μου τα φανε τα 100 ευρα??
Πάρε τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών της τράπεζας,ανέφερέ τους το και Δευτέρα πρωί πας στο κατάστημα.Ούτως ή άλλος το άνοιγμα και ο έλεγχος των φακέλως θα γίνει από Δευτέρα.
Πάντα όρθιοι.
Sex is like hacking.You get in,you get out and you hope you didn't leave something behind that can be traced back to you.
Οι φάκελοι από τα ATM's ανοίγονται από τριμελή ή τετραμελή επιτροπή της τράπεζας, το μεσημέρι (συνήθως γύρω στις 16:00)...
Καλό θα ήταν αύριο το πρωί να πας στο κατάστημα όπου έκανες την κατάθεση και δεις τι έχει γίνει, ζητώντας ενημέρωση του βιβλιαρίου σου...
Προσωπικά, καταθέσεις κάνω μόνο σε ταμείο, αναλήψεις από ATM και λοιπές συναλλαγές μέσω e-banking...
το "3μελη επιτροπη" με καθησυχασε λιγο ... οκ θενκς!!!
δεν τρέχει τίποτα, σημασία έχει τι λεφτά έχει ο φάκελος!!
πάντως πάρε και κανένα τηλ τώρα μήπως ανοιχτούν σήμερα οι φάκελοι.............
ααααααααααααααααα ρε π@@στη 100ευρα μοιράζεις?????
φέρε κι από δω τίποτα....................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Καλό θα ήταν αύριο το πρωί να πας στο κατάστημα όπου έκανες την κατάθεση και δεις τι έχει γίνει, ζητώντας ενημέρωση του βιβλιαρίου σου...
αύριο είναι κλειστά!![]()
Δεν τρέχει τπτ ρε.
Θα τα κάνουν κατάθεση όλα στον λογαριασμό ή πιθανότατα θα βάλουν τα 500 και τα 100 θα στα δώσουν (θα σου τηλεφωνήσουν)
Καλό είναι να το προλάβεις γιατι οι διαφορές πηγαίνουν στο κατάστημα που έχεις ανοίξει τον λογαριασμό και όχι εκεί που χρησιμοποίησες το ΑΤΜ.
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανυσηχίας, αν θέλεις να σου φύγει ο καημός πάρ' τους ένα τηλέφωνο αλλά δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Σκέψου δηλαδή να έβαζες στο φάκελο 100 και να έγραφες 1000, τί θα μέτραγε;![]()
Έχω κάνεις μερικές φορές λάθς και ξέρω επίσης έχω βάλει και λεφτά χωρίς φάκελο!!!
Το σύνηθες είναι 2 άτομα να παρίστανται στο άνοιγμα του ΑΤΜ στο τέλος της ημέρας, ο ταμίας και ο προϊστάμενος.
Το ΑΤΜ είναι στη ουσία ένα ταμείο που συμφωνείται κάθε μέρα. Αν εσύ έγραψες 500, το log θα λέει 500. Όμως ο φάκελος που αντιστοιχεί στην κατάθεσή σου (βάσει του αριθμού της κάρτας (που τυπώνεται στο φάκελο και στο log) θα έχει 600, άρα το ταμείο θα έχει διαφορά, την πιστοποιεί και την υπογράφει ο προϊστάμενος, το κατοστάρικο είναι πλεόνασμα και σε περιμένουν να το μαζέψεις.
Πάντως πήγαινε δευτέρα πρωί και αν κάτι στρaβώσει let us know.
Καλο ΣΚ
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
το "3μελη επιτροπη" με καθησυχασε λιγο ... οκ θενκς!!!
ναι ναι
Θα τσιμπίσουνε απο 33 ευρώ ο καθένας
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
ναι ναι
Θα τσιμπίσουνε απο 33 ευρώ ο καθένας
Και θα τα πιούνε στην υγειά του (καθε) μλκα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kawasaki street warriors
ta katetheses ;
Pantos to ATM den to elegxoun 4 ypalliloi alla 1 .
Opos kai na exei to poio sosto to eipe o Cpt. Haddock , o ypallilos tha pou to elegxei tha exei pleonasma , ektos kai an to tseposei , alla den nomizo .
Opos kai na exei kali tyxh .
emporikiΑρχικά δημιουργήθηκε από stsiatsikas
ta katetheses ;
Pantos to ATM den to elegxoun 4 ypalliloi alla 1 .
Opos kai na exei to poio sosto to eipe o Cpt. Haddock , o ypallilos tha pou to elegxei tha exei pleonasma , ektos kai an to tseposei , alla den nomizo .
Opos kai na exei kali tyxh .
MA ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ;
Aλλά αν σκέφτεσαι συνέχεια καφαουσάκι και γκόμενες..... που μυαλό για τα υπόλοιπα.... :a31: :a31: :a31: :a31: :a31:
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Δεν παίζει να τα τσεπώσουν!
Εγώ την πρώτη φορά που είχα κάνει κατάθεση σε ΑΤΜ (και τελευταία)είχα βάλει 50 χιλιάδες (τότες) και είχα γράψει 500!
![]()
Βασικά την επομένη που πήγα δεν είχαν κάνει ούτε τις 50 κατάθεση. Περίμεναν να τους πω εγώ τι να κάνουν!
kawasaki street warriors