καλησπερα παιδες!!!εχω θεματακι με το καρμπυρατερ του dr μου...τα εχει παιξει.δεν μπορουμε να το μαζεψουμε με τον μηχανικο μου
μπορειτε να βοηθησετε να βρουμε κτ???
θα περιμενω απαντησεις σας!!!
thanks!!!
καλησπερα παιδες!!!εχω θεματακι με το καρμπυρατερ του dr μου...τα εχει παιξει.δεν μπορουμε να το μαζεψουμε με τον μηχανικο μου
μπορειτε να βοηθησετε να βρουμε κτ???
θα περιμενω απαντησεις σας!!!
thanks!!!
ποιο ακριβως ειναι το προβλημα?? τι παρουσιαζει???
Εκεί που τελειώνει ο δρόμος αρχίζει η περιπέτεια....
μπουκωνει και πρεπει να το δουλευεις σε υψηλες στροφες.για να ξεκινησω τραβαω και το τσοκ αλλιως σβηνει..ο μηχανικος ρυθμισε αερα και οτι μπορουσε ο ανθρωπος αλλα μου ειπε ειναι χαρβαλο..για να δουλεψεις μ αυτο το μηχανακι πρεπει να εισαι συνεχεια στη τσιταλες και τρεχω σε αγωνες..μεσα σε κινηση δε μπορω να μπω ουτε καν στο χωριο μου!!!
Τσεκαρε φουσκα, βελονες μηπως καποια ειναι ραγισμενη, σπασμενη, βιδα αερα......για αρχη
Εκεί που τελειώνει ο δρόμος αρχίζει η περιπέτεια....
thanks παιδες για το ενδιαφερον!!!!τλκ δεν ειναι να εμπιστευεσαι κανενανολοι προσπαθουν να κλεψουν!!!λοιπον σας ειπα οτι πηγα το drακι για το μπουκομα τελος παντων οπως προανεφερα και μου ειπε οτι καθαρισε το καρμπυρατερ,το ρυθμισε οσο μπορουσε αλλα ειναι χαρβαλο και θελει αλλαγη... λοιπον αποφασισα και καθισα σημερα απο το πρωι και ειπα ας το ανοιξω να δω τι χαρβαλο ειναι μιας και εχω λιγες γνωσεις απο μηχανικα..το καρμπυρατερ δεν εχει απολυτως κανενα προβλημα απο πρωτη και ερασιτεχνικη ματια αλλα ειχε μεσα πολλλα τριματα απο φλατζοκολλα
το καθαρισα με καθαρη βενζινη,το εβαλα πανω,ρυθμισα αερα κ γκαζι και το εργαλειο δουλευει μια χαρουλα!!!
κανει ενα πολυ μικρο μπουκοματακι που μονο επαγγελματιες θα το καταλαβαινουν..
λοιπον προτεινετε να κανω κατι αλλο???
μονος θελω αλλα δεν γνωριζω κ πολλακαι δεν εχω ουτε ενα manual η κατι για να παρω θαρρος...
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
παιδες δουλεψε για λιγο στρωτα και ωραια αλλα αρχισε παλι τα ιδιακαλυτερα απο πρωτα αλλα μπερδευει ακομα!!! αυριο το ξαναανοιγω και βλεπουμε
![]()