ρε παιδιά έχω ενα TDM 900 03' και σκέφτομαι να του βάλω ABS.... γνωρίζει κανένας πως μπορεί να γίνει αυτό ?!!?
αξίζει ?? συμφέρει ??
ρε παιδιά έχω ενα TDM 900 03' και σκέφτομαι να του βάλω ABS.... γνωρίζει κανένας πως μπορεί να γίνει αυτό ?!!?
αξίζει ?? συμφέρει ??
Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ! ! !
Ναι μπορείς. Το κόστος είναι όμως απαγορευτικό καθότι θα πρέπει να αλλάξεις/προσθέσεις περιφερειακά που κοστίζουν μεμονωμένα όσο η μισή μεταχειρ. μοτοσυκλέτα.
Καλιά σε συμφέρει να δώσεις το δικό σου και να αγοράσεις ένα μεταγενέστερο μοντέλλο μεταχειρώ με ABS.
Και εγώ το έψαχνα κάποτε και με έπιασε μάνητα όταν είδα το κόστος!
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Τελευταία τροποποίηση από alkis1990; 29/06/2012 στις 11:36.
Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ! ! !
Άσε τη μηχανή σου όπως είναι, γιατί 1ον ποιος εμπιστεύεται μοτο με τόσο ζωτικής σημασίας μετατροπή; και 2ον αν αποφασίσεις να τη δώσεις κάποτε παίζει και να την παντρευτείς γιατί το μαιμούδεμα όσο καλό και νάναι θα είναι "πρόσθετο"
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Γιατι θες να βαλεις abs?
το ειχα ψαξει και γω και βρηκα αυτο το οποιο δεν ειδα ομως πως λειτουργει πανω σε μοτο.
http://www.youtube.com/watch?v=ZW9PJ...eature=related
τι θα γινω οταν μεγαλωσω?
συνταξιουχος................
αυτο το πραγμα δεν ειναι ασφαλες, η τουλαχιστο δε βοηθαει στο φρεναρισμα οπως το abs
απλα στο πρωτο πατημα αποτρεπει καπως το μπλοκαρισμα. Αμα εισαι σε νερα ομως μονο το abs σωζει
και για το φιλο που θελει abs οπως ειπαν και οι προηγουμενοι δεν συμφερει. χωρια που δεν παιζει να εχει γινει ποτε τετοια μετατροπη
Όπως σου τα λένε οι παραπάνω.
Υπάρχει όμως στο ιντερνέτ ένα κερατάκι από τη Κορέα (αν δε κάνω λάθος) που υπόσχεται να κάνει ότι και το ΑΒΣ με κάτι λίγα ευρώ.
Μην κάνεις το λάθος και το βάλεις
ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ