-
restoration fan
-
Ξενιτεμέλος
Τι εμπειρία έχεις απο μηχανές?
Πόσα χρήματα διαθέτεις για την αγορά?
Ψάχνεις μηχανή να κάνεις τις καθημερινές σου μετακινήσεις, η μηχανή που μπορείς να κάνεις και ενα μικρό ταξιδάκι?
Τι κυβισμό έχεις στα υπόψιν?
-
restoration fan
Βασικά για μετακίνιηση στο χωριό μεσα, και καμια 20αρια χλμ σε επαρχιακό οδιικό δύκτιο απο μάρτη εως και σεπτέμβριο,
για χρήματα τώρα άστα, απελπησία, απο αναγκη λέμε,
η εμπειρία μου σχεδόν ανύπαρκτη, στα 16 κανα 2 βόλτες με f1 παπακι και dt50 απο φίλους.
Δεν τα πολυσυμπαθούσα να πω την αλήθεια.
εχω ένα peugeot 106 για πουλημα οπότε μαλλον με τα λεφτα του θα παρω την όποια μηχανη.
4 αυτοκινητα βλέπεις μάσαμε και τώρα περισσέυουν.
Τελευταία τροποποίηση από ΝΤΙΚ; 23/08/2012 στις 19:30.
-
Ξενιτεμέλος
Εφόσον είσαι αρχάριος θα σου πρότεινα το Honda CBF 250.
Φιλικό στον νέο αναβάτη και οικονομικό.
-
the Overlord
-
restoration fan
Σαν μεγάλο δεν είναι;
επίσης θα ήθελα και μικρη κατανάλωση,
φαίνομαι σπαστικος αλλα δεν ειμαι μηχανόβιος,
στην αρχη είπα ελα μωρε ενα σκουτερακι παρε με κανα 200-300 ευρω,
μετά λεω θελω και τα μακρυνά, ενα παπάκι τότε, διάβασα και σχεδόν ολες τις ανακατασκευές του φορουμ και λεω το χω το παπι, παλι με 300 ευρω ενα παπιο και κανα 200 και κοπο-μερακι τον εκανα,
ασε που ισως χρειαστει να κανω διανομες με το μηχανακι, ψώνια, κτλ
οποτε σχεδον ειχα καταληξει
αλλα μετα η γυναικα με εβαλε σε σκέψεις, που θα πας με το παπι;
η διαδρομη που με καιει ειναι 20 χλμ ημερησίως 10 κ 10 απο τα οποια τα μισα ειναι σε εθνικη προς τα σύνορα οποτε αμέτρητα φορτηγα, (οποτε αέρας απο τις προσπεράσεις)
μπέρδεμα
τωρα λες για κάτι τόσο μεγάλο;
πάλι σε σκεψεις μπαίνω
-
Ξενιτεμέλος
Με 500€ είναι δύσκολο (εως αδύνατο) να βρείς αξιόλογο μηχανάκι...
-
restoration fan
Δεν είπα με 500 ευρω, απλά την σκέψη για το παπί εξέφρασα, πιο πάνω γραφω οτι τα λευτα απο το αυτοκίνητο θα διατεθούν για μηχανη και κρανος κανα 1500αρι δηλαδη
-
Παλαιό μέλος
-
Ξενιτεμέλος
-
restoration fan
οπότε για 125 λετε, και τα 2 που λετε ειναι ενδοιαφέροντα,
και το ybr καλο και κλασσικο και μουρατο, και το xt ωραιο και αλλη κατηγορια, και μια βολλτα στο βουνο την παει,
το θεμα ντελιβερι με προβληματιζει...κανουμε μινι μαρκετ και σκευτομαστε να κανουμε νελιβερι τα ψώνια
θα μου πεις παρε 2 αλλα πολλα μαζεύτηκαν κι δεν παει αλλο
-
Δικάβαλο στην εθνική και βόλτα στο βουνό με 125αράκι;
Ξανασκέψου το
-
-
restoration fan
γιαυτό ρωτάω, γιατί δεν εχω την παραμικρη ιδέα ουτε απο επιδόσεις ούτε απο οδικη συμπεριφορά.
-
Κοίτα... Οι βέσπες στυλ mega scooter δεν είναι πραγματικές μοτοσυκλέτες κατα τη γνώμη μου... Τις πραγματικές μοτοσυκλέτες τις καβαλάς ενω στις βέσπες κάθεσαι στη σέλα τους. Και αυτό έχει ώς αποτέλεσμα μια αρκετά διαφορετική συμπεριφορά στην ασφαλτο και στο πως νιώθεις τη μηχανή σε σχέση με το οδοστρωμα που περπατάς. έχεις λιγότερη πληροφορία της ασφάλτου με τις βέσπες σε σχεση με μια μοτοσυκλέτα. Νιώθεις πως να το πω... λίγο ξένος οταν καθεσαι και οδηγεις ενα Mega scooter αλλα με τον καιρό το συνηθίζεις.. Τα σκουτερ λογο βάρους είναι λιγο πιο αργα σε σχέση με μια μοτο ιδιου κυβισμου οποτε εκεί που λες 125 YBR, σε σκουτερ θες κατι κοντα στα 200 κυβικα για να εξισορροπησεις την δύναμη. Γι αυτο και σου πρότεινα 2μισαρια και τριακοσαρια και παραπανω.
Από θέμα ασφάλειας μιας και έχω πέσει και με scooter αλλά και με παπί λιγότερη ζημιά θα πάθεις με σκουτερ καθώς είναι απίθανο να σε παρασύρει απο κατω μιας και δεν το τυλίγεις με τα ποδια σου σαν μοτοσυκλέτα.. αλλά θα έχεις περισσοτερες υλικές ζημιές λογο πλαστικών οπότε κοιτα να μην πέσεις ποτέ αν μπορέσεις!
scooter κατ εμε για εσενα ειναι μονοδρομος... με μοτο δεν θα μπορείς να μεταφέρεις πολλα πράγματα και οι ταχύτητες και οι συμπλέκτες θα σε ταλαιπωρούν ενώ εσυ θές απλα ενα μεταφορικό μεσο σε 2 τροχους. Το scooter το βαζεις μπροστα ανοιγεις το γκαζι και εφυγες και τέλος μπαμ μπαμ.
Υ.Γ Με κινέζικο σκουτερακι 125 μετεφερα καναπε σπαστο απο ΙΚΕΑ σε μετακομιση ενως φίλου επειδή δεν χωρούσε στο αμάξι του!
Κανόνες δημοσιεύσεων
- Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
- Δεν μπορείτε να απαντήσετε
- Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
- Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
-
- Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
- Τα smilies είναι ΟΝ
- Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
- Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
- Ο κώδικας HTML είναι OFF