Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 46

Θέμα: Μπακ φρομ δε παστ

Νέο μέλος Το avatar του/της Blixa

Μπακ φρομ δε παστ

Μπακ φρομ δε παστ

Λοιπών έχουν περάσει 4 χρόνια νομίζω από την πρώτη ανάρτηση
    Έτυχαν διάφορα στην ζωή μου, αλλά τον Μάιο του 2010 μπήκα στην παρέα του δίκυκλου (ή δίτροχου όπως αγαπάει κανείς)
    Ευτυχώς η δυστυχώς δεν επέλεξα μια Αφρικάνα τρελή ναζιάρα , αλλά μια άλλη, κάπως πιο μεγάλη αλλά πιο νέα.

Γενικά καλός σας ξαναβρίσκω. Μπορεί να μην είμαι ενεργό μέλος, αλλά πάντα στις αναζητήσεις μου εδώ έρχομαι πρώτα

Θέλω κουράγια να σας πω τι πήρα, γιατί θα αρχίσει καραμούζα, και στα 39 μου είμαι αρκετά ευαίσθητος

Βαραδερο....
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Συγκαμένο μέλος Το avatar του/της Drake Ramore
    Μπααααα, σε αυτήν την ηλικία και πρώτη μηχανή; Μάλλον για BMW τον βλέπω...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Βαραδερο....
    α μπα, θα ήταν κόσμιο αυτό, πέρασα τα 1000 , πήγα στα 1200

Ελα, μην ντρεπεσαι, πες το! GS;

Για να μην κάνω και την attention whore πήγα εδώ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	XL1200NNightster.jpg 
Προβολές:	561 
Μέγεθος:	23,2 KB 
ID:	268600

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Τελικά άλλαξε πολύ το Africa τα τελευταία χρόνια..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menos Προβολή μηνύματος
    Τελικά άλλαξε πολύ το Africa τα τελευταία χρόνια..
    άστα να πάνε
    Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος και σαν νέος οδηγός και σαν αυτά που μου προσφέρει σαν μηχανή.
    Ωστόσο δεν κρύβω ότι τις Αφρικα πάντα τις χαζεύω στον δρόμο

Ωραίο μηχανακι, αν είσαι αυτής της φιλοσοφίας. Προσωπικά, ενώ μου αρέσουν πολύ τα τσόπερ και ειδικά τα χάρλευ, δεν ξέρω αν θα αγόραζα ποτέ κάποιο, επειδή δεν βρίσκω καθόλου χρηστικότητα και πρακτικότητα σε τέτοιου είδους μηχανές. Θα ήθελα να έχω ένα, αλλά η λογική με αποτρέπει από μια τέτοια αγορά.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Drake Ramore Προβολή μηνύματος
    Ωραίο μηχανακι, αν είσαι αυτής της φιλοσοφίας. Προσωπικά, ενώ μου αρέσουν πολύ τα τσόπερ και ειδικά τα χάρλευ, δεν ξέρω αν θα αγόραζα ποτέ κάποιο, επειδή δεν βρίσκω καθόλου χρηστικότητα και πρακτικότητα σε τέτοιου είδους μηχανές. Θα ήθελα να έχω ένα, αλλά η λογική με αποτρέπει από μια τέτοια αγορά.
    Γενικά είμαι, μου αρέσει το πιο "χαλαρό". Τώρα δεν θέλω να κάνω hi-jack και να γράψω όλα αυτά της καθημερινότητας με την λατρεία μου.
    Θα πάω στο ανάλογο θρεντ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    ΟΧΙ !

Φίλε εγώ είμαι 30, οδηγούσα μόνο scooter πριν και είχα μικρή εμπειρία με μηχανές, μόνο κάποιες βόλτες. Είχα μπει σε παρόμοια σκέψη με δική σου πριν κάτι μήνες για να πάρω africa. Μου άρεσε το ότι είναι πολύ όμορφη, ιδιαίτερη και διαχρονική. Οδήγησα μερικές και έμεινα ευχαριστημένος αλλά έψαχνα και για κάτι άλλο. Όταν κάποια στιγμή οδήγησα ένα vstrom (σε καλή τιμή) σιγουρεύτηκα ότι ήθελα μόνο africa (για αυτό το budget πάντα, έως 3000). Είναι σε όλα καλύτερο αλλά πολύ αδιάφορο μηχανάκι (προσωπική άποψη).
    Προσωπικά ήμουν απίστευτα τυχερός και βρήκα μηχανή προσεγμένη και μοναδική. Τα πολλά χιλιόμετρα μη σε τρομάζουν, αρκεί να είναι καλά συντηρημένη. Ακόμα περισσότερο όμως να μην σε τρομάζει το βάρος και τα κυβικά. Αν έχεις ένα μέσο ύψος την κουμαντάρεις άνετα και από δύναμη μην περιμένεις να βάζεις φωτιές στο δρόμο, δεν είναι αυτός ο σκοπός της. Κινείται αξιοπρεπώς αλλά δεν μπορεί με τίποτα να συγκριθεί πχ με versys, vstrom.
    Επίσης λόγω καρμπυρατέρ δεν έχει τόσο ομαλή λειτουργία χαμηλά και κατανάλωση όσο τα αντίστοιχα με ψεκασμό.
    Κατανάλωση, εγώ στη δική μου έχω δει 6-7 λίτρα/100 χλμ με αρκετά χλμ στην πόλη και αρκετό άνοιγμα γκαζιού.

Αυτά...γενικά αφού σου αρέσει πάρ'την, αν πετύχεις σε καλή κατάσταση, δεν θα το μετανιώσεις.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LuckyStrike Προβολή μηνύματος
    Φίλε εγώ είμαι 30, οδηγούσα μόνο scooter πριν και είχα μικρή εμπειρία με μηχανές, μόνο κάποιες βόλτες. Είχα μπει σε παρόμοια σκέψη με δική σου πριν κάτι μήνες για να πάρω africa. Μου άρεσε το ότι είναι πολύ όμορφη, ιδιαίτερη και διαχρονική. Οδήγησα μερικές και έμεινα ευχαριστημένος αλλά έψαχνα και για κάτι άλλο. Όταν κάποια στιγμή οδήγησα ένα vstrom (σε καλή τιμή) σιγουρεύτηκα ότι ήθελα μόνο africa (για αυτό το budget πάντα, έως 3000). Είναι σε όλα καλύτερο αλλά πολύ αδιάφορο μηχανάκι (προσωπική άποψη).
    Προσωπικά ήμουν απίστευτα τυχερός και βρήκα μηχανή προσεγμένη και μοναδική. Τα πολλά χιλιόμετρα μη σε τρομάζουν, αρκεί να είναι καλά συντηρημένη. Ακόμα περισσότερο όμως να μην σε τρομάζει το βάρος και τα κυβικά. Αν έχεις ένα μέσο ύψος την κουμαντάρεις άνετα και από δύναμη μην περιμένεις να βάζεις φωτιές στο δρόμο, δεν είναι αυτός ο σκοπός της. Κινείται αξιοπρεπώς αλλά δεν μπορεί με τίποτα να συγκριθεί πχ με versys, vstrom.
    Επίσης λόγω καρμπυρατέρ δεν έχει τόσο ομαλή λειτουργία χαμηλά και κατανάλωση όσο τα αντίστοιχα με ψεκασμό.
    Κατανάλωση, εγώ στη δική μου έχω δει 6-7 λίτρα/100 χλμ με αρκετά χλμ στην πόλη και αρκετό άνοιγμα γκαζιού.

Αυτά...γενικά αφού σου αρέσει πάρ'την, αν πετύχεις σε καλή κατάσταση, δεν θα το μετανιώσεις.
    Διαβάζουμε ΠΑΝΤΑ τα πιο πάνω ποστ πριν ποστάρουμε απάντηση, ο άνθρωπος είπε ότι ΗΔΗ πήρε μηχανή... (ποστ #39)
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Blixa Προβολή μηνύματος
    Γενικά είμαι, μου αρέσει το πιο "χαλαρό". Τώρα δεν θέλω να κάνω hi-jack και να γράψω όλα αυτά της καθημερινότητας με την λατρεία μου.
    Θα πάω στο ανάλογο θρεντ.
    ωραιος.... στην εποχη που και τα Busa τα βλεπεις με 130χμ/ωρα λογω βενζινης/ελαστικων και τα SS 179 ιππων κανουν βολτες 30 χλμ για να μην ξεφορτισει η μπαταρια, το Cruising ειναι καλη επιλογη .... κατηγορια μηχανων που προλαβαινεις να στριψεις το κεφαλι και να χαζεψεις τα μερη που εχεις περασει.... και οχι με την ταυτοτητα στο στομα ......
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Blixa Προβολή μηνύματος
    Για να μην κάνω και την attention whore πήγα εδώ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	XL1200NNightster.jpg 
Προβολές:	561 
Μέγεθος:	23,2 KB 
ID:	268600
    καλός ηρθες και πάλι πίσω........

καλούς δρόμους και ξεκούραστους

ωραίο εργαλείο για χάζεμα.

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία