Καλημέρα σε όλους
Ψάχνοντας τον τελευταίο καιρό στο διαδίκτυο πληροφορίες για τα KTM 690 Enduro και Duke, έπεσα στο εξής ταξιδιωτικό
Έκανα μια σχετική αναζήτηση αλλά δεν βρήκα κάποια αναφορά εδώ κι έτσι είπα.. 'ας είναι αυτό το πρώτο μου ποστ'. (σε περίπτωση που τελικά υπάρχει ή δεν είναι η θέση του εδώ, μπορεί απλά να μεταφερθεί αλλά να παραμείνει το πρώτο μου ποστ..μη με αναγκάζετε να ξαναγράφω ολόκληρο κατεβατό)
Με λίγο ψάξιμο βρήκα Ένα, Δύο συνδέσμους με αναφορές στις μηχανές,προετοιμασία,δοκιμές κτλ..
Ωραίο ταξίδι, οργανωμένο, με ασυνήθιστες εικόνες και προκλητική διαδρομή.
Έχουν ξεκινήσει από τον Ιούλιο και τώρα βρίσκονται στο τελευταίο κομμάτι, στην Αυστραλία και όπου να'ναι το ολοκληρώνουν.
Από όσα έχω δει μέχρι τώρα, το Κυργιστάν και η Μαλαισία/Ταϊλάνδη τους έχουν καταπλήξει αλλά για διαφορετικό η κάθε μια λόγο. Από τη μια πόσο 'εκτός' πραγμάτων μπορεί να έχουν μείνει κάποιοι άνθρωποι πάνω στον πλανήτη και από την άλλη, η κουλτούρα του χρώματος και της μοντίφας τι αποτελέσματα βγάζει πάνω στα δίκυκλα.
Ενδιαφέρον θεματάκι θεωρώ, για κάποιον που θέλει να πάρει μια γεύση από παγκόσμιο ταξίδι μαζί με τη γεύση του πρωινού καφεδοτσίγαρου.
Καλές βόλτες σε όλους.
ΥΓ1. Λες τελικά η ΚΤΜ να έβγαλε το νέο ΧΤ; Αυτό που τόσο καιρό προσπαθούν Γερμανοί, Ιταλογερμανοί, αλλά και οι ίδιοι οι Ιάπωνες;
ΥΓ2. Η ΚΤΜ αφού τους σπονσοράρει, μάλλον τους έκανε και μια χάρη..να τραβήξουν βίντεο το νέο μεγάλο ον-οφ της στο δρόμο (έξω από το εργοστάσιο αν κατάλαβα καλά).