Παιδιά καλησπέρα και εύχομαι καλή δύναμη σε όλους σ'αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνάμε!!
Λέγομαι Μηνάς και είμαι από Θεσσαλονίκη, 39χρ. και έχω ένα GSXR 1000K2. Θα ήθελα μια βοήθεια σας παρακαλώ για το ποια πλάτη να διαλέξω για το εν λόγω μπουφάν στον τίτλο.
Το μπουφάν είναι νο36 δηλ small. Οι διαστάσεις του αφρού που έχει στη πλάτη είναι 35.5 στο ύψος και 24.6 στο πλάτος(ευρύτερο σημείο).
Αν γνωρίζει κάποιος να βοηθήσει γιατί έχω ψιλομπερδευτεί για το ποια να διαλέξω!
Η Knox για να πω την αλήθεια δεν μου γεμίζει το μάτι γιατί είναι level 1 και δεν έχει και αερισμό. Το σωστό νούμερο πρέπει να είναι το Knox ADVANCE X 65 (medium) 29cm wide x 40cm in length σύμφωνα με το motoin.de(έστειλα e-mail τώρα πως γίνεται αυτό..).
Η Sas tec μου φαίνεται η καλύτερη γιατί είναι Level 2 και έχει αερισμό. Βέβαια διάβασα κάποια απογοητευτικά εδώ γι'αυτές τις προστασίες αλλά απ'ότι κατάλαβα η πλάτη δεν τραβάει μεγάλο ζόρι. Το νο. είναι(πάλι σύμφωνα με το mail της sas tec το ..SC-1/11 length 400mm width 280mm height 19mm δηλ Υ40-Π28 πάχος σχεδόν 2cm). Εδώ λοιπόν η δουλειά πάει για κόψιμο. Στο Revzilla απ'ότι είδα στα FAQS λέει πως αν το κόψεις χάνεις την εγγύηση αλλά η πλάτη δεν χάνει τις ιδιότητές της και ότι αν ταξιδεύεις με βροχή και πάρει το μπουφάν νερό τότε θα απορροφήσει και η προστασία η οποία θα θέλει στέγνωμα[αν μεταφράζω σωστά, αλλά επιβεβαιώνει και το motoin.de (αν κατάλαβαν σωστά και αυτοί, αυτό που τους ρώτησα)] ''If you are in a prolonged downpour, since the internal foam is now exposed on the SAS-TEC it is possible it could absorb water. Make sure to air-dry it if you suspect it has had a good soak.'' Να μου πεις αφού ρε φίλε στέλνεις mail στις εταιρίες τι ρωτάς για νούμερα εμάς. Άν διαβάσει όμως κάποιος τα mail τότε θα καταλάβει πως και αυτοί δεν είναι σίγουροι γιατί είναι άλλο το αρμόδιο τμήμα και μπλά-μπλά.
Για forcefield δεν βρήκα κάτι που να ταιριάζει! Μόνο αυτή(Pro back inserts..008 http://www.forcefieldbodyarmour.com/...k-inserts/2361 αλλά το ύψος του αφρού είναι 35.5(.7) κάπου εκεί, ενώ το πλάτος 24.6(.7)περίπου, οπότε ....χλωμό!
Για d3o είδα αυτό στο Motoraid: http://www.motoraid.eu/rider/protect...d3o-technology αλλά πάλι απ'ότι βλέπω οι διαστάσεις ... Υ36Χ24Π(μισό πόντο κόψιμο και εδώ...μάλλον!)
Prolife σε πλάτη βγαίνει;
Νομίζω η σειρά πάει κάπως έτσι:knox<prolife<sas tec.Τώρα για d3o και forcefield έχω την εντύπωση πως η forcefield είναι καλύτερη από την d3o αλλά πού ακριβώς μπαίνουν στην αλυσίδα σε σχέση με τις άλλες, δεν ξέρω!
Δεν ξέρω τι θα επιλέξω αλλά μάλλον για sas tec θα πάω να ξεμπερδεύω κάποτε και λέω για το motoin.de(27.50+9.90COD). Ο Γιάσσαρης δεν έχει και με.... παραγγελία σε ένα μήνα λέει!
Προτάσεις για το είδος της πλάτης, κατά προτίμηση level 2, από ποιό μαγαζί και αν το έχει κάποιος(η σύντροφοε εννοείται χε,χε) το ίδιο ακόμη καλύτερα ή ότι άλλο εσείς νομίζεται..
S.O.S-S.O.S παιδιάάάά!!![]()