-στο Βελιγράδι με τη μηχανή ; μα καλά πως σου ήρθε;
-διάβασα στο moto.gr ότι ενα παλικάρι (isiodos) θα ανηφορίσει για Βελιγράδι να δει ή καλύτερα "να γευτεί" το φεστιβαλ μπύρας και το βρήκα ωραία ιδέα.
-Πάμε θέλω και γω να δω το Βελιγράδι.
Βέβαια εκτός από το Βελιγράδι, η σύντροφός μου τα είδε όλα αφού κάναμε περίπου 2500Km σε 4 μέρες στη σέλα του άφρικα. Ομολογώ ότι με εντυπωσιασε η έλλειψη μουρμούρας, εβγαλε το ταξιδάκι ανετα, παλικαρίσια θα λεγα αλλά πριν από μερικές μέρες μου εξομολογήθηκε ότι δεν θα με ακολουθήσει ξανά σε μεγάλη βόλτα. No problem ο καθένας όπως την βρίσκει.
Ετσι στα γρήγορα και στο τελειως χύμα ξεκινήσαμε από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη να συναντήσουμε και να γνωρίσουμε τον Γιάννη (isiodos) και να κανονίσουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες για το ταξιδάκι μας. Στον δρόμο για την Θεσσαλονίκη είχαμε το πρώτο ευτράπελο, έμεινα από βενζίνησε κάτι τεράστιες ευθείες εξω από την Λαρισα. Είχα ξεχάσει το ρουμπινέτο στην ρεζέρβα, δεν φούλαρε εντελώς ο βενζινάς στον τελευταίο ανεφοδιασμό, εεε και λίγο κακός υπολογισμός και να μαστε να μεριμένουμε την οδική βοήθεια
. ντάλα μεσημέρι.
Τελικά σε ενα μισαωράκι το ξεπεράσαμε το προβλημα και σε μερικές ωρες φτάσαμε Σαλόνικα όπου το βράδυ την περπατήσαμε αρκετά και την χαρήκαμε. Συναντήσαμε τον Γιάννη , γνωριστήκαμε και δώσαμε ραντεβού στο ξενοδοχείο που μέναμε πουρνό - πουρνό της επομένης να ανηφορίσουμε προς Βελιγράδι.
Ο Γιάννης ταξιδεύει και αυτός με άφρικα οπότε βολευτήκαμε μια χαρά με ταχύτητες ταξιδιού και διαφορα τέτοια πεζά και σπαστικά. Η πλάκα είναι ότι την μερα που εμείς ανηφορίζαμε Σαλονίκη ο Γιάννης επέστρεφε από ταξιδάκι στην Κρήτη.
![]()