δεν φτανει που ειχα την γκαντεμια να πεσω με την μηχανη απο την κλασσικη γυναικα οδηγο (ο χαρος ξεκινα...) στις 7/10/2012...εμπλεξα και με εντελως καραγκιοζη μαστορα.
με το που γινεται η δηλωση απο την ασφαλιστικη της υπαιτιας, παω την μηχανη (ΤDM900) σε μαστορα που ειναι γνωστος απο τα αδερφια της γυναικας μου.
Δεν πηγα στον δικο μου (ΔΕΛΑΜΑΝΗΣ) γιατι επεφτε κομματακι μακρυα και ηθελα να ειμαι κοντα ωστε να πεταχτω οταν πηγαινε ο Πραγματογνωμονας.
Παω και γω λοιπον εχοντας ακουσει τα καλυτερα και την αφηνω αφου πρωτα του μιλαω και λεω τι θελω.
η μηχανη δεν ειχε ιδιαιτερη ζημια.
ξυμμενη αριστερη μερια και σπασμενο μαρσπιε
στραβο τιμονι και σπασμενο untertail.
μηχανολογικα δεν ειχε τιποτα οποτε του λεω...
-Μαστορα τσεκαρεις μπροστινα μην εχουν παρει, ΤΙΜΟΝΟΠΛΑΚΑ, και καμμια διαρροη που δεν βλεπω να εχει. ΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΑΣ ΜΕ ΠΕΡΝΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΚ?
-"ΟΚ" απανταει ο χαλβας.
Δευτερα κανονιζεται να περασει ο Πραγματογνωμονας και περιμενω τηλεφωνο.
Παει 13.00 η ωρα και περνω τηλεφωνο.
-Ακομα δεν ηρθε¨?
-Μολις εφυγε...μου απανταει.
Εγινα Τουρκος.
Παω απο εκει και του μιλαω ωραια λεγοντας του οτι θελω να ειμαι εκει οταν ξαναρθει γιατι ηθελε να φωτογραφισει τα τρακαρισμενα με τα καινουργια επανω τοποθετημενα.
-Οκ μου λεει.
ελα ομως που αυτος καταλαβε οτι ο πραγματογνωμονας του ειπε να γινει επισκευη αφου του φερω ολα τα ανταλλακτικα που εφοσον θα εβαζα μεταχειρισμενα επρεπε να ψαξω.
Ομως η μηχανη επρεπε να βαφτει...οποτε γινεται μπερδεμα και τρωμε ετσι 2 βδομαδες.
Τρωω ενα σκαλωμα και περνω τον πραγματογνωμονα και του ζητω τον λογο.
-ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ...ΙΣΑ ΙΣΑ. ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΙΠΑ...
ω ρε φιλε πηρα αναποδες...
-ΞΕΚΙΝΑ του λεω και φευγω.
περναει αλλη μια βδομαδα μεχρι να ερθει ο Φανοποιος να εκτιμησει και αρχιζω να τα περνω ασχημα.
Περναει και ο κουνιαδος μου και τον κραζει (αυτος δεν καταλαβαινει κανεναν) και εκει που παω να παρω το μηχανακι να το παω στον δικο μου μαστορα παω και το βλεπω λυμμενο.
Ας παει στο διαολο λεω...μια και ειχα σπασμενο καρπο και δεν χρειαζομουν την μηχανη.
Μετα απο κουβεντα με τον φανοποιο με εκπληξη ακουω οτι συμφωνηθηκε με τον Πραγματογνωμονα να φτιαχτουνε μονο το αριστερο μαγουλο και 3 ακομα πλαστικα ενω δεν μπηκανε στο λογαριασμο το καρινακι και το undertail .
παω απο εκει και του τα χωνω.
να συμπληρωσω οτι παλι δεν με πηρε τηλεφωνο οταν ξαναπηγε ο Πραγματογνωμονας.
τεσπα να παρω το μηχανακι θελω γιατι ουτως η αλλως καταλαβα οτι εμπλεξα...
καταφερνω και βαλω το undertail στο τιμολογιο και περνω συνολικο τιμολογιο χωρις το καρινακι.
το μηχανακι το οδηγησε απο το συνεργειο στο σπιτι ο αλλος μου κουνιαδος οποτε δεν ειχα γνωμη για το τι εκανε.
δεν μου ειπε και κατι οποτε ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ πηρα το μηχανακι πισω.
σημερα ξανακαβαλησα και μολις ανεβαινω...με πιανουν 250 εγκεφαλικα!!!!
ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΧΕ ΣΤΡΑΒΟ ΤΙΜΟΝΙ ΑΠΟ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΤΙΜΟΝΟΠΛΑΚΑΣ !!!
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ !!!!
ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!
οποτε καταλαβαινετε οτι ο ανθρωπος ειναι γυφτος και ξεφτιλας αλλα και εγω μεγαλο Κοροιδο που πληρωσα μεχρι σεντ.
Τωρα τι κανουνε ρε παιδια?
Να παω απο εκει να γινουμε βιδες?