Ύστερα από άτυχη στιγμή, το ρεζερβουάρ σκίστηκε.
Φανταστείτε το ρεζερβουάρ σαν ''Π'', που αγκαλιάζει το πλαίσιο σαν σαμάρι. Στην εσωτερίκη δεξιά γωνία έχουμε την ρωγμή. που υπερβαίνει τα 15 εκατοστά, και από εκεί στάζει βενζίνη όταν δουλεύει το μηχανάκι.
Επειδή το καινούριο ρεζερβουαρ μπορεί να κάνει παραπάνω από 6 μήνες(ασφαλιστική), θέλω να φτιάξω το τραυματισμένο, και ρωτώντας μου πρότειναν 3 διαφορετικούς τρόπους, που ο καθένας θεωρεί την δικιά του λύση την καλύτερη.
Μου πρότειναν λοιπόν: 1) κόλλα δύο συστατικών, 2)πολυεστέρα με επιπλέον φύλλο για άψογη στεγανότητα και 3)μία ''ειδική'' κόλληση (δεν θυμάμαι πως μου την είπε) που είναι η πλέον ακριβή λύση και ο ''μάστορας'' που μου συστήθηκε σαν χειρούργος, μου είπε ''ώχ ρε φιλαράκι, είναι στο χειρότερο σημείο σκισμένο, ξέρεις τι πρέπει να κάνω εγώ για να το φέρω?'' Φυσικά και δεν του απάντησα - ακόμη. Τις πρώτες δύο λύσεις μου τις πρότειναν φίλοι εντουράδες και σκαφάτοι που ήδη τις έχουν χρησιμοποιήσει με επιτυχία.
Και ερωτώ ο δόλιος? Τι διάλο να κάνω? Άκρη δεν βρίσκω. Έχετε καμμιά δοκιμασμένη λύση?