Γεια σας είναι η πρώτη μου φορά που ανοίγω θέμα εδώ...
Θα βγάλω δίπλωμα σε 1 μήνα..και θέλω να αγοράσω ένα οικονομικό μηχανάκι...παπάκι για ακρίβεια..ήθελα vespa px..αλλά..δεν με καλήπτει το δίπλωμα το καινούργιο γιατι ειναι 125cc ενώ η βεσπα ειναι 150..λοιπον θέλω να αγορασω ένα παπακι οικονομικό για μέσα στην πόλη(Αθήνα..)αλλα θα πρεπει να είναι μεχρι 125cc kai 11kw..έχω δει κάτι κινέζικα αλλα τα φοβάμε..μου αρέσει τρελά το daytona sprinter..αλλα δεν ξέρω με σχεσει τα πλαστικα γιατί το έιχε ενας φιλος μου και μου είπε μακρυα απο αυτα τα μηχανακια γιατι τρίζουν τα πλαστικα και ξεβιδονοντε..μετά είδα τα TCB storm..πολυ φεύτικα φένοντε..μετά είδα το Shineray XY 125 μου γέμισε το μάτι αλλα οχι 100%...εγώ είμαι πρόθημος να αγορασω μέχρι 1300 ευρω..μονο για daytona..μου δινουν ένα kawasaki kazer 115...σε τιμη 850 ευρω με 48.000 χιλιώμετρα..αλλα είναι πολλά και είναι και λίγο παλιό...διαβασα ένα θεμα οτι ειναι σκηλη σαν μηχανακι..
Θέλω λοιπον να μου προτηνετε μερικα μηχανακια που να έχετε χρησιμοποιηση και εσείς..και θέλω και την γνώμη σας για το daytona sprinter..τρίζουν τα πλαστικα..ναι η οχι..το daytona dy τριζουν και αυτουνου..;;η είναι αλλο μηχανακι απο πλαστικα γιατι απο μοτερ ειναι ιδιο..!! ευχαριστω πολυ!!!![]()