ρε παιδια καλησπερα. Θελω να μου λυσεται μια απορια. Οταν αναφερει σε εξατμισεις, εκκεντροφορους κτλπ 1ο, 2ο σταδιο τι σημαινει
ρε παιδια καλησπερα. Θελω να μου λυσεται μια απορια. Οταν αναφερει σε εξατμισεις, εκκεντροφορους κτλπ 1ο, 2ο σταδιο τι σημαινει
Διαφορά στο βύθισμα του εκκεντροφόρου. όσο μεγαλύτερο είναι το στάδιο/βύθισμα, τόσο μεγαλύτερη είναι και η αναμενόμενη απόδοση σε συνδυασμό πάντα με αντικατάσταση carbs/εξατμίσεις μέχρι ελατήρια βαλβίδων.
Από μόνη της η αλλαγή σταδίου μόνο χειρότερα θα κάνει την απόδοση, εφόσον ένας εκκεντροφόρος σταδίου «κανιβαλλος» θέλει φαϊ (βενζίνη) και χέσιμο (εξάτμιση)
Του έχω έτοιμο το calculator τότε![]()
Το στάδιο ήταν μονάδα μέτρησης μήκους την οποία χρησιμοποιούσαν οι Αρχαίοι Έλληνες, ίση με το μήκος ενός αθλητικού σταδίου (600 πόδια) και που αντιστοιχούσε σε μήκος 185,15 μέτρων.
-------------------------------------------------------------------------------------
Με λίγα λόγια είν αι σε πόση απόσταση θα σπάσει το μηχανάκι σου μετά τις πατέντες του κώλου που κάνουν τα μαστόρια του κερατά...
ΑΛΛΑ
Έτσι είναι η ζωή σα το φροντιστήριο
ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ
με την αντίστοιχη μουσική υπόκρουση η συνομιλία να φανταστώ ;
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Αυτά είναι φλώρικα μαν. Μιλάμε για μαστοράτζα τέτοιου βεληνεκούς
Όπως λέει και ο τύπος από κάτω...
«Oi Ellines tha einai oi protoi pou tha skasoun sto feggari me Lifan 50ari idropsikto kai kserokampano...»
![]()
![]()
spam mode on:
δε ξέρω γιατί αλλά βλέπωντας το video που έδωσες, μου ήρθε αυτό στο μυαλό
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε