μια ερωτηση προς το παρων,γιατι μπορει να εχει και συνεχεια το θεμα.ποσο εχει μια τρομπα βενζινης απο το μοντελο cbr400rr gullarm?και αν την αλλαξεις και κανει μπουκωματα τι φταιει?
μια ερωτηση προς το παρων,γιατι μπορει να εχει και συνεχεια το θεμα.ποσο εχει μια τρομπα βενζινης απο το μοντελο cbr400rr gullarm?και αν την αλλαξεις και κανει μπουκωματα τι φταιει?
g.t
http://www.ebay.co.uk/itm/New-Fuel-P...item4ac394ec9a . Τα μπουκώματα μπορει να ειναι απο πολλα και μαλλον οχι απο την αντλια...
Ξεκινα απο καθαρισμα καρμπιρατερ και συνχρονισμο και αν συνεχηση να στο κανει και ειδηκα αν οταν ζεστενεται πολυ σου σβηνει στο ρελαντι στα φαναρια τοτε πας για τρομπα αν το αφησεις ετσι κανεις πολυ κακο στο μοτερ μιας και θα δουλευει με φτωχο μιγμα και κατα πασα πιθανοτητα θα το παρεις στο χερι το μοτερ στο λεει καποιος που εκλεγε 2 μηνες 2 σπασμενους κηνητηρες γιατι κανεις απλα δεν του ειπε μηπως εχει θεμα η τρομπα βενζινης σου!καλη τυχη!
αυτο ειναι και σκεφτομαι να το αγορασω.μου ειπε οτι αλλαξε αντλια αλλα κανει τα μπουκωματα.
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3746747/
g.t
Απλα να μην το σκεφτεσαι βαρια βαρια οπως το βλεπω κανα 400 μαζι με μεταβιβαση θα το αγοραζα αυτο πρωτον και δευτερον το οτι λεει οτι ειναι του 98 δεν σημενη οτι ειναι απλα εβγαλε αδεια κυκλωφωριας το 98 και κατα πασα πιθανονητα ειναι του 90-91 RLL πες του να σου γραψει τους αριθμους πλαισιου και κηνητηρα και θα σου πω τι μοντελο ειναι!παντος να ξερεις οτι αν κρινω απο την εξωτερικη εμφανιση θα μπλεξης!
τον ξαναπηρα τηλ. πριν και τον ρωτησα,μου ειπε οτι παιρνει μπρος κανονικα και οταν ξεκιναει και δεινει γκαζι αυτο μπουκωνει και δεν παιρνει γκαζι,ποιο να ειναι το προβλημα του.και του ειπα οτι 400 ευρω τα δεινω παραπανω οχι.κατι αλλο τωρα παιδια ποσο σημα εχει και ποσο ασφαλεια το χρονο.
g.t
55ευρω ειναι τα τελη κυκλοφοριας... Ασφαλεια ξεκιναει απο 35 ευρω το 3μηνο....
15.000 RPM....
το προβλημα ποιο να ειναι ????
g.t
αν εχεις 400 ευρω για πεταμα υπαρχουν και πιο ευχαριστα πραγματα να κανεις
ασε που αλλου δινεις 400 και τελειωνεις, ενω εδω το βαρελι δεν εχει πατο..............
Καταρχήν μπούκωμα=υπερβολική βενζίνη=μοτέρ πνίγεται. Σϊγουρα περιγράφεις αυτό;
Σου απαντάω υποθέτοντας ότι εννοείς το ακριβώς αντίθετο (που είναι και πιο πιθανό), δλδ μένει στις ψηλές στροφές.
Το πρόβλημα μπορεί να είναι βρωμιά που έχει συσσωρευτεί στο εσωτερικό των carbs. Θέλουν λύσιμο, ψέκασμα με ειδικό σπρέι κάθε εξαρτηματάκι, και φύσημα με αέρα με πίεση, έλεγχο των ρυθμίσεων (στροφές βιδών, στάθμη φλοτέρ κ.ο.κ.) και αντικατάσταση φθαρμένων εξαρτημάτων, συνήθως τα στεγανοποιητικά λαστιχάκια στα λεκανάκια των carbs.
Κόστος για όλα αυτά, αν ξέρεις να το κάνεις μόνος σου, 10 ευρώ το σπρέι και μισό ευρώ τα λαστιχάκια...
Μπορεί και να έχει σκίσει μεμβράνες υποπίεσης, οπότε που να ανοίξει το έρμο... Ανεβαίνει το κόστος εδώ, αφού αν έχουν σκιστεί μόνο με αντικατάσταση με καλές σώζεται.
Τόσων χρονών μοτό, πιθανόν κατεβάζει σκουριές το ντεπόζιτο, βουλώνουν όλα μέσα στα carbs και για αυτό καταντάει η απόδοση... Επίσης πολλοί ''μάστορες'' βάζουν φλαντζόκολα στα λεκανάκια για να στεγανοποιήσουν, το παίρνεις εσύ ευτυχισμένος ότι του έκανε ''σερβις'', και σε λίγο καιρό η φλαντζόκολα λιώνει από την βενζίνη και δεν αφήνει τίποτα αβούλωτο μέσα στα carbs.
Την βδομάδα που πέρασε, έκανα αυτό ακριβώς για ένα CBR400RR NC23, λύσιμο και καθαρισμό carbs (και τώρα πετάει, φυσικά).
Επίσης κράτα και μια μικρή πιθανότητα για ηλεκτρικής φύσεως θέματα που δεν το αφήνουν να ανεβάσει στροφές, π.χ. κακό κύκλωμα φόρτισης ή θέματα τύπου έχει αφαιρεθεί το ταχύμετρο οπότε επεμβαίνει ο κόφτης ταχύμετρου στις 5000prm (έτσι κάνει αυτό το μοντέλο), ή και άλλα π.χ. υπερβολική στάθμη υγρού στο κάρτερ, εντελώς ασυντήρητο αράχνες και αρκούδες στο φίλτρο αέρα κ.ο.κ.
Εννοείται θα το πάρεις αν ξέρεις τι σου γίνεται ή έχεις έμπιστο φίλο με γνώσεις και όρεξη να βοηθήσει, αν είναι να πηγαίνεις σε μάστορα το ξεχνάς.
Για να μην αλλάζεις αντλία βενζίνης άδικα, μπορείς να την ακυρώσεις, να γεμίσεις το ντεπόζιτο μέχρι πάνω, και να δεις αν πάλι κάνει προβλήματα. Η αντλία βενζίνης στο μοντέλο αυτό, χρειάζεται για να στέλνει την βενζίνη στα carbs, όταν το ντεπόζιτο έχει μέσα το 1/3 της χωρητικότητας και κάτω. Στο μοντέλο αυτό, το τελευταίο 1/3 είναι πιο χαμηλά από τα carbs και για αυτό χρειάζεται αντλία, για να στέλνει την βενζίνη να ανέβει. Όσο όμως έχει βενζίνη παραπάνω από το 1/3, μπορείς να καταργήσεις την αντλία και να ελέγξεις αν όντως έφταιγε αυτή ή πρέπει να ψάξεις άλλο.
Τελευταία τροποποίηση από Πολυμήχανος; 03/06/2013 στις 00:06.
Όπως σου τα είπαν και οι από πάνω ... Αν δεν εχεις κανα κολητό μάσρορα ...Άστο καλύτερα . Πιο πολύ μπελάς είναι παρά μηχανάκι ...Τράβα βρες κάτι άλλο .
...Δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχουν τύποι που πουλάνε μηχανάκια με ¨βλάβη¨που εύκολα φτιάχνεται ....Ρε μαν ..Άμα φτιάχνεται εύκολα , τράβα φτιάχτο και πούλα το πέννα !!
Βάλε και τον ανορθωτή στο παιχνίδι, συχνή βλάβη του συγκεκριμένου.
Το ότι ο κάθε τυχάρπαστος έπλυνε το σούργελό του και ζητάει παπάδες είναι συχνό φαινόμενο και όχι μόνο στα χρόνια της κρίσης.
Διάβασε κατά γράμμα αυτά που σου έγραψε ο πολυμήχανος, είναι γνώστης πολύ πιο ''δύσκολων'' μοτό (VFR 400).
Δεν βλέπω καμμια ανακατασκευή, οπότε μεταφέρεται ...
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
ξαναμιλησα μολις τωρα και μου ειπε οτι ξεκιναει κανονικα και το μπουκωμα το κανει στις 10000 στροφες και μετα παει κανονικα.ακουστε και το κουφο τωρα,μου ειπε οτι φιλε δεν θα το δωσω τελικα θα το κρατησω......ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ car.gr..........τι να πω ρε πουστη μου....
g.t
Δε βγ'αζεις άκρη στο καρ με τον κάθε παπάρα .
Τα σωστά μηχανάκια φαίνονται και απο τις φωτό . Πλυμένα -καθαρά ,ωραίες και κοντυνές φωτό . Ο άνθρωπος που θα σου μιλήσει στο τηλέφωνο επίσης λέει πολλά ....Και πάει λέγοντας . Μετά πας και το κοιτάς και κατά πάσαν πιθανότητα είναι όντως πέννα .
Αγγελίες του στύλ ...Μάγκες το μοτέρ είναι πέννα κτλ .... είναι για να τις τρώει το μαύρο σκοτάδι .